Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
L'Orrery est un établissement incontournable pourvu d'un toit-terrasse élégant, situé dans le quartier verdoyant de Marylebone. Le restaurant s'est vu attribué une récompense par le Tatler Restaurant Awards, dans la catégorie « Test of Time », à l'épreuve du temps.
Certaines choses ne se démodent jamais et la cuisine raffinée du chef Igor Tymchyshyn en est le parfait exemple. Le toit-terrasse du restaurant Orrery constitue l'un des endroits les plus agréables de Londres pour déguster des plats en plein air. En fait, le bar et la terrasse bien exposée de l'établissement figurent parmi les meilleurs spots pour savourer des boissons dans un cadre décontracté au sein même de Londres. C'est l'endroit idéal pour échapper à l'agitation du West End.
Aubaine is a passionate marriage of French culinary creativity and the discerning standards of the London dining scene. We live to make the simple sophisticated and the sophisticated simple.Our menu is a taste of modern France with a nod to the traditional. We blaze a trail to original and exciting creations while keeping the much-loved staples of French dining philosophy close to our heart. Namely, the best ingredients, the most delicious wine and thoughtful service.On trendy Moxon Street sits Aubaine Marylebone. Flanked by floor-to-ceiling windows as you walk in, this relaxed yet contemporary restaurant boasts a large first-floor private dining room fit for 65 seated guests.
L’Aubaine a le plaisir d’ouvrir ses portes à l’hôtel Hilton, et d’apporter ainsi la gastronomie quotidienne française à Hyde Park. L’ambiance chic et sophistiquée qui est immédiatement associé à l’Aubaine constitue un régal aussi bien pour les clients que pour les habitants du quartier. Elle est réputée pour son offre exquise de pâtisserie fraîchement sorties du four, des pains authentiques, des viennoiseries, des gâteaux et des desserts, réalisés par une équipe de boulangers français expérimentés. Ces douceurs peuvent être dégustées soit au restaurant ou emportées et consommées à la maison avec la famille et les amis. Le menu d’Aubaine propose un mélange passionnant de plats français et méditerranéens, ainsi que des spécialités saisonnières. La présence d’un grand bar et d’un vaste menu de cocktail font de l’Aubaine l’utlime destination, que ce soit pour la nourriture ou la boisson.
La Palombe is a neighbourhood French bistro that showcases the terroir of the Pyrenees & French Basque Country.A large wood burning grill and rotisserie takes centre stage where the majority of our dishes are cooked over live embers. The short menu changes daily and concentrates on plates with a sense of history and provenance, including our speciality of wild and foraged foods.The wine list is sourced entirely from independent producers, and regularly updated with a specialised focus on low intervention, natural and biodynamic wines.We are across the road to the Design Museum & Holland Park, a 10 minute walk from Kensington Olympia and a short distance to the Royal Albert Hall.
Dining at Centurion Club is a warm, welcoming and elegant setting to enjoy seasonal British flavours. Diners can enjoy the relaxed ambiance of the main restaurant, have a drink out on the terrace or Lounge Bar, or book one of the private dining rooms for an intimate gathering. These rooms accommodate up to 38 diners.There are a seelction of menus available in the restaurant including a la Carte, Sunday Roast, Prix Fixe and Afternoon Tea all prepared to perfection by Head Chef, Calvin Hill and his team of chefs.
28°-50° by Night brings the same sophisticated yet relaxed approach to wine and food which is characteristic of 28°-50°, but with a twist. Live jazz and blues music sets the ambiance as you dine from our seasonal modern European A La Carte menu which is served until 1am. Our in-house team of passionate sommeliers are always on hand to help pair your meal with our exquisite wine list. 28°-50° by Night offers an intimate underground atmosphere which, paired with the live band, evokes a sense of decadence reminiscent of the 1920s jazz scene. If you fancy dipping away from the stir of modern city life for a relaxed night of great food, wine and music, our friendly staff are ready to welcome you.