Located in a restored unused pavilion attached to a small public park, Pique-Nique is a french restaurant from the team behind Casse-Croûte. There's an expertly chosen wine list, a range of seasonal starters, mains to share and great desserts. Sit at the bar counter and watch the chefs cooking or entertain your guests at their large table located in the middle of the main dining room. Enjoy the view of the park and the Shard all year long from our conservatory.
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Le Balthazar se situé à Covent Garden, au cœur du Theatreland, à deux pas de la Royal Opera House. Le restaurant vous propose une carte inspirée par les brasseries françaises, avec une abondance de fruits de mer ainsi qu'une grande sélection de plats classiques français de brasserie et de bistrot.
Chez la Balthazar Boulangerie d'à côté, vous trouverez des pains artisanaux de la maison et une grande sélection de pâtisseries, de salades et de sandwiches faits maison, à emporter tout au long de la journée.
Rooted in the tradition of Europe’s grand café culture, The Wolseley City is known for its all-day dining, monochrome design details and landmark architecture, sited on the threshold of one of London’s most historic quarters on King William Street near Bank.
Situé au cœur de Covent Garden et donnant sur la place, le Palm Court est la quintessence d'une brasserie typiquement parisienne. Ouvert par Brian Stein, le célèbre restaurateur londonnien, cet établissement a été soigneusement conçu pour recréer une ambiance Art nouveau classique des années 1920.
Ce restaurant prisé de tous a su créer une atmosphère agréable qui vous donnera envie de vous y attarder. Que vous souhaitiez déguster un repas ou un verre de vin entre amis et avec votre famille, le Palm Court Brasserie vous accueille dans un cadre propice à la détente.
Le Boulevard Brasserie est une brasserie française traditionnelle bénéficiant d'un emplacement idéal au cœur de l'Opera Quarter de Covent Garden.
Situé à seulement 50 mètres de la Piazza, le Boulevard Brasserie est l'un des lieux emblématiques de la région. Servant une excellente cuisine depuis 1991, cette brasserie est un endroit idéal pour s'imprégner de l'atmosphère unique et animée de Covent Garden.
Occupant 3 étages, le Boulevard Brasserie présente une décoration intime typiquement parisienne. Son succès et son emplacement en font un lieu très animé fréquenté non seulement par les personnes se rendant au cinéma mais également par les habitants du quartier, les hommes d'affaires et les touristes de passage. Que vous vous rendiez sur place seul ou avec des collègues, des amis ou des proches, vous serez toujours accueilli très chaleureusement au Boulevard Brasserie.
A brasserie-style restaurant sitting on the edge of the iconic Spitalfields Market, 65A offers an elegant yet uncomplicated menu of classic dishes, peppered with French inflections, in a nod to the area’s rich and diverse history. 65A consists of two bars and dining areas spread across two floors with a spacious outside dining area inside Spitalfields Market. The menu of classic French fare celebrates the quality of the raw ingredients through simple yet skilful cookery. Diners are encouraged to take their time over meals at 65A and, with convivial feasting in mind, there are a number sharing dishes at the centre of the menu. Whole grilled native lobster and Free-range rotisserie chicken, are prepared with uncompromising care and attention, allowing the quality of the ingredients to shine. There is also be a selection of small plates and individual mains for guests to devour.Enjoy a neighbourhood restaurant that brings laid-back, French-inspired dining to the heart of East London.
L'Aubaine est installé au cœur de Mayfair, véritable havre de paix si vous souhaitez vous détendre et vous ressourcer après une visite des boutiques de marque de Bond Street. Son ambiance chic et sophistiquée offre l'environnement idéal si vous recherchez un endroit discret pour « parler affaires » ou simplement se retrouver entre amis. L'Aubaine sert un choix varié de délicieux plats pour le déjeuner, le dîner et le souper. Réputé pour son exquise sélection de pâtisseries, de pains rustiques, de viennoiseries, de gâteaux et de desserts fraîchement préparés, l'Aubaine propose tout au long de la journée un menu exaltant de spécialités méditerranéennes reflétant la véritable essence du restaurant. Si vous recherchez une expérience plus exclusive, vous trouverez une salle privée impressionnante au sous-sol, ornée d'authentiques plafonds voûtés, qui peut accueillir jusqu'à 27 personnes assises ou 35 personnes debout.
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.
Mister Nice is an elegant French restaurant bringing the Parisian touch to the heart of Mayfair, with an all-day service including simple and compelling dishes made from seasonal ingredients. The menu offers contemporary gourmet approach to French cuisine with hints of international flavours, paired with exceptional wines and classic cocktails.Designed by Victoria Vogel, the restaurant features on the ground floor a neutral colour scheme with comfortable banquettes, dark brown velvet chairs, while Le Salon, downstairs, displays dark oak shelves and arches, behind which appears the wine room. The restaurant terrace provides the perfect destination for a sun-bath lunch or a candle-lit dinner.