Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Meilleurs restaurants français contemporains à Castelnau

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

30 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant CORE by Clare Smyth
4.9
Exceptionnel(3468)
Prix : très cher
• Contemporary french • Notting Hill
Réservé 28 fois aujourd'hui
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Photo du restaurant La Palombe
4.9
Exceptionnel(84)
Prix : cher
• Contemporary french • Kensington
Réservé 10 fois aujourd'hui
La Palombe is a new neighbourhood bistro from restaurateur James Chiavarini (also of Il Portico) & chef patron Jake Leach (previously head chef at the three Michelin starred The Ledbury).A large wood burning grill takes center stage where the majority of the dishes are cooked over live embers. James & Jake work together every shift to serve dishes with a real sense of terroir and provenance, including our speciality of wild foods foraged ourselves. Expect wild noisette venison, Wiltshire truffles (thanks to our house truffle dog Alba!), rare woodland mushrooms, and much wonderful produce from our small organic farm in Kent.The wine list is sourced entirely from independent producers, and regularly updated with a specialised focus on low intervention, natural and biodynamic wines.We are across the road to the Design Museum & Holland Park, a 10 minute walk from Kensington Olympia and a short distance to the Royal Albert Hall.
Photo du restaurant Mister Nice
3.9
Excellent(16)
Prix : très cher
• Contemporary french • Mayfair
Réservé 2 fois aujourd'hui
Mister Nice is an elegant French restaurant bringing the Parisian touch to the heart of Mayfair, with an all-day service including simple and compelling dishes made from seasonal ingredients. The menu offers contemporary gourmet approach to French cuisine with hints of international flavours, paired with exceptional wines and classic cocktails.Designed by Victoria Vogel, the restaurant features on the ground floor a neutral colour scheme with comfortable banquettes, dark brown velvet chairs, while Le Salon, downstairs, displays dark oak shelves and arches, behind which appears the wine room. The restaurant terrace provides the perfect destination for a sun-bath lunch or a candle-lit dinner.
Photo du restaurant Margaux
4.7
Exceptionnel(959)
Prix : cher
• Contemporary french • South Kensington
Réservé 10 fois aujourd'hui
Le Margaux est un restaurant et bar à vin européen moderne. Le menu d'inspiration franco-italienne comprend des entrées comme le foie gras poêlé, la terrine de porc maison, le risotto aux cèpes et les pétoncles poêlés, de même que des plats principaux comme la côte de veau grillée et le bœuf braisé Barolo. Une carte des vins de plus de 100 vins de gamme Bin couvre un large éventail de producteurs et de cépages, en mettant l'accent sur les vins européens. Vous n'avez pas besoin de vous forcer pour boire toute la bouteille, car plus de 25 vins sont disponibles au verre et en carafe. La carte des desserts comprend un plat de chocolat noir qui met en vedette le cacao dans 7 textures différentes, de la crème brûlée au fruit de la passion, un gâteau éponge à l'amaretto et une sélection de crèmes glacées maison. Le brunch de la fin de semaine propose quant à lui des classiques tels que les œufs à la bénédictine et à la royale, du saumon fumé et du pain doré avec de la crème glacée à la cannelle.
Photo du restaurant Orrery
4.6
Exceptionnel(3940)
Prix : très cher
• Contemporary french • Marylebone
Réservé 17 fois aujourd'hui
L'Orrery est un établissement incontournable pourvu d'un toit-terrasse élégant, situé dans le quartier verdoyant de Marylebone. Le restaurant s'est vu attribué une récompense par le Tatler Restaurant Awards, dans la catégorie « Test of Time », à l'épreuve du temps. Certaines choses ne se démodent jamais et la cuisine raffinée du chef Igor Tymchyshyn en est le parfait exemple. Le toit-terrasse du restaurant Orrery constitue l'un des endroits les plus agréables de Londres pour déguster des plats en plein air. En fait, le bar et la terrasse bien exposée de l'établissement figurent parmi les meilleurs spots pour savourer des boissons dans un cadre décontracté au sein même de Londres. C'est l'endroit idéal pour échapper à l'agitation du West End.
Photo du restaurant Casa Cruz
4.6
Exceptionnel(148)
Prix : très cher
• Contemporary french • Notting Hill
Réservé 2 fois aujourd'hui
Welcome to Casa Cruz, a refined and intimate neighbourhood restaurant nestled in the leafy streets of London’s Notting Hill. Spread across two beautifully designed floors and featuring a charming roof terrace, Casa Cruz offers a home-away-from-home experience, combining elegant dining with a warm, inviting atmosphere.As we approach our 10th anniversary in 2025, we are delighted to announce a special collaboration with Paris’ acclaimed restaurant Jaïs, led by Chef Jaïs Mimoun. From October 18th to December 20th, Casa Cruz will transform into a Parisian-inspired brasserie, offering a limited-time menu of modern French cuisine enriched with international influences. Chef Jaïs brings his signature style of refined yet approachable dishes, complemented by a curated selection of French wines.Join us for this exclusive dining experience and discover the perfect blend of Parisian elegance and Casa Cruz’s familiar charm.
Photo du restaurant Cornus
4.8
Exceptionnel(79)
Prix : très cher
• Contemporary french • Victoria
Réservé 18 fois aujourd'hui
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.
Photo du restaurant The Restaurant at St Martins Lane London
4.2
Génial(271)
Prix : cher
• Contemporary french • Covent Garden
Réservé 5 fois aujourd'hui
Proposant une philosophe fusion à ne pas manquer, l'Asia de Cuba est un restaurant que les grands voyageurs aux papilles curieuses et attentives aux variétés devraient visiter. Récemment rénové, ce restaurant typique de St Martins Lane sert désormais un menu mis à jour et fantaisiste dans des intérieurs féeriques. Le chef exécutif cubain à l'origine du concept, Luis Pous, a amélioré la vision culinaire d'origine de Jeffrey Chodorow en y apportant des combinaisons audacieuses et une approche innovante des grands classiques. Inspiré par la synthèse culturelle du vieux Chinatown de La Havane, Luis Pous interprète les spécialités cubaines d'influence asiatique pour un public moderne aux palais exigeants. Le nouvel Asia de Cuba conserve les mêmes préparations authentiques aux accents tropicaux et une présentation visant au partage, tant appréciée par les clients et par la critique culinaire, tout en y ajoutant un menu créatif actualisé et une nouvelle salle à manger élégante. Des ingrédients frais, des plats artisanaux, ainsi que des intérieurs accrocheurs rendront votre expérience culinaire inoubliable grâce à ses saveurs culturelles surprenantes.
Photo du restaurant Pied À Terre
4.8
Exceptionnel(399)
Prix : très cher
• Contemporary french • Fitzrovia
Réservé 9 fois aujourd'hui
Pied à Terre is one of London’s longest standing Michelin restaurants, celebrating its 30th year in 2021. Offering optional Tasting Menus including vegetarian and vegan, lunch menu and full wine list.With its tasteful cracked-glass feature, and cosily formal decor, this is a perfect setting for têtes-à-têtes, business-related or otherwise. Pied à Terre radiates both style and approachability.The exceptional gourmet food is meticulously prepared with heart and passion by Head Chef Asimakis Chaniotis using ingredients sourced directly from small, independent suppliers who live and breathe quality.Apart from the bargain set lunch (reportedly one of the best value Michelin star lunches in London), prices are reassuringly top-end, but there’s ample value in a book-sized wine list, with “incredibly helpful” sommeliers.
Photo du restaurant Alex Dilling at Hotel Café Royal
4.8
Exceptionnel(23)
Prix : très cher
• Contemporary french • Soho
Réservé 1 fois aujourd'hui
2 MICHELIN STAR RESTAURANT - ALEX DILLING AT HOTEL CAFE ROYALContemporary modern European cuisine drawing influences from French classics. Formatted as tasting menus, displaying unique and meticulous cooking techniques to provide the most optimum dining experience. Expect the finest ingredients, expertly sourced from around the UK and further afield; delivering a focus and emphasis of exquisite seafood along with a few meat options from artesian suppliers.Dilling will showcase his talent in an intimate dining space seating only 34 guests in the heart of London, a newly designed dining room overlooking Regent Street. The restaurant will serve contemporary French cuisine which draws on inspiration from the classic gastronomy of the country combined with a young and energetic sense of hospitality. We will endeavor to accommodate dietary requirements. Vegetarian and gluten-free menus are available. Unfortunately, we are unable to accommodate completely dairy-free or vegan menus.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable