La combinaison parfaite de l'attitude enjouée et des saveurs intenses dans une atmosphère qui prouve que la cuisine gastronomique n'est pas que pour les gens coincés.
Aboyer (ab-wah-yay), meaning, “to bark,” is a French-American brasserie as imagined by Chef Michael Lachowicz. An American-French restaurant pushing the boundaries of classic cuisine. Pulling from influences all over the world, Aboyer reconfigures classic dishes, but is still firmly planted in classic method and technique, never forgetting where we came from.Reservations are recommended; walk-ins are welcome. Aboyer requires a credit card to secure all reservations. Please note that reservations cancelled within 24 hours of the scheduled booking will incur a $25 per guest cancellation fee & no-shows will be billed at a rate of $50 per guest.For private dining email events@georgetroisgroup.comAboyer is conveniently located across from the Indian Hill Metra.
• Contemporary french • Gold Coast / Streeterville
Réservé 25 fois aujourd'hui
Le NoMI se caractérise par la passion et l'engagement d'une bonne cuisine, aux saveurs saisonnières. Vous bénéficierez d'un personnel accueillant et d'un service impeccable au NoMI.
Situé dans le Park Hyatt Chicago, le NoMI sert une cuisine élégante et simple, dans un cadre décontracté. Profitez de son ambiance chic, de sa cuisine ouverte et de sa vue imprenable sur la Michigan Avenue. Depuis les 7 étages, vous pourrez savourer une cuisine rustique, des sushis frais, des vins exquis, avec une vue imprenable sur Water Tower Place et le lac Michigan, dans une ambiance urbaine contemporaine.
La conception ouverte du restaurant vous accueille au cœur de la cuisine : vous aurez l'occasion unique de vous connecter et d'interagir avec l'équipe de cuisine à quelques pas de vous.
• Contemporary french • Gold Coast / Streeterville
Réservé 7 fois aujourd'hui
One of Chicago’s finest dining experiences awaits you in this elegant town home setting that balances formality and friendliness. Your dinner may be paired with fine wines, as uncommon ingredients come together in perfect harmony. In operation since 1978, Les Nomades remains true to its distinctive character as an oasis of civilized tranquility amidst the bustling activity of its Streeterville location. Culinary creations delight the most discriminating palates. Savor Sautéed Foie Gras, or Lobster Ravioli with seared scallops; Roasted Breast and Confit Leg of Duck, or Duo of Roasted Partridge and Bison. Artisan cheeses are extraordinary and the pastries are sublime.Please keep in mind that proper attire is required including a jacket for gentlemen.