Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants français contemporains à Edgewater

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Alcove- Evanston
4.6
Exceptionnel(514)
Prix : cher
• Contemporary french • Evanston
Réservé 10 fois aujourd'hui
La combinaison parfaite de l'attitude enjouée et des saveurs intenses dans une atmosphère qui prouve que la cuisine gastronomique n'est pas que pour les gens coincés.
Photo du restaurant NoMI
4.7
Exceptionnel(3081)
Prix : cher
• Contemporary french • Gold Coast / Streeterville
Réservé 40 fois aujourd'hui
Le NoMI se caractérise par la passion et l'engagement d'une bonne cuisine, aux saveurs saisonnières. Vous bénéficierez d'un personnel accueillant et d'un service impeccable au NoMI. Situé dans le Park Hyatt Chicago, le NoMI sert une cuisine élégante et simple, dans un cadre décontracté. Profitez de son ambiance chic, de sa cuisine ouverte et de sa vue imprenable sur la Michigan Avenue. Depuis les 7 étages, vous pourrez savourer une cuisine rustique, des sushis frais, des vins exquis, avec une vue imprenable sur Water Tower Place et le lac Michigan, dans une ambiance urbaine contemporaine. La conception ouverte du restaurant vous accueille au cœur de la cuisine : vous aurez l'occasion unique de vous connecter et d'interagir avec l'équipe de cuisine à quelques pas de vous.
Photo du restaurant Aboyer
4.7
Exceptionnel(588)
Prix : cher
• Contemporary french • Winnetka
Réservé 19 fois aujourd'hui
Aboyer (ab-wah-yay), meaning, “to bark,” is a French-American brasserie as imagined by Chef Michael Lachowicz. Aboyer wakes up the senses with a sexy, energetic vibe. Refined French pub-grub served alongside craft cocktails & wine in the contemporary space exudes a nouveau-bistro style. Located in the heart of Chicago's North Shore, the menu features starters such as Potato & Truffle Soup, Charcuterie, and Rabbit & Sage Sausage to main courses including Coq au Vin, Cassoulet, Faroe Island Salmon and more. Reservations are recommended; walk-ins are welcome. Aboyer requires a credit card to secure all reservations. Please note that reservations cancelled within 24 hours of the scheduled booking will incur a $25 per guest cancellation fee & no-shows will be billed at a rate of $50 per guest.For private dining email events@georgetroisgroup.comAboyer is conveniently located across from the Indian Hill Metra.
Photo du restaurant Bandol
4.2
Génial(249)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Centre-ville / Loop
Réservé 16 fois aujourd'hui
Bandol blends French and Mediterranean classics with modern seafood, a raw bar, and American influences, inspired by the coastal town of Bandol. Its light-filled, art-deco space is ideal for everything from a morning espresso and pastry to a business lunch, memorable dinner, or late-night digestif. Parisian-style outdoor seating offers a relaxing escape in the heart of the city. Bandol serves breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, and weekend brunch.The upscale to-go coffee bar and bakery counter offers Lavazza coffee, grab-and-go breakfast items, and house-made pastries, perfect for a quick pick-me-up.Parking validation is available for guests parked at 172 W Madison Self-Park Garage. After 4 p.m. on weekends and weeknights, enjoy free parking with a $25 meal purchase. Bring your parking slip for validation. Not valid for valet parking.
Photo du restaurant Les Nomades
4.8
Exceptionnel(2240)
Prix : très cher
• Contemporary french • Gold Coast / Streeterville
Réservé 6 fois aujourd'hui
One of Chicago’s finest dining experiences awaits you in this elegant town home setting that balances formality and friendliness. Your dinner may be paired with fine wines, as uncommon ingredients come together in perfect harmony. In operation since 1978, Les Nomades remains true to its distinctive character as an oasis of civilized tranquility amidst the bustling activity of its Streeterville location. Culinary creations delight the most discriminating palates. Savor Sautéed Foie Gras, or Lobster Ravioli with seared scallops; Roasted Breast and Confit Leg of Duck, or Duo of Roasted Partridge and Bison. Artisan cheeses are extraordinary and the pastries are sublime.Please keep in mind that proper attire is required including a jacket for gentlemen.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable