Aboyer (ab-wah-yay), meaning, “to bark,” is a French-American brasserie as imagined by Chef Michael Lachowicz. Aboyer wakes up the senses with a sexy, energetic vibe. Refined French pub-grub served alongside craft cocktails & wine in the contemporary space exudes a nouveau-bistro style. Located in the heart of Chicago's North Shore, the menu features starters such as Potato & Truffle Soup, Charcuterie, and Rabbit & Sage Sausage to main courses including Coq au Vin, Cassoulet, Faroe Island Salmon and more. Reservations are recommended; walk-ins are welcome. Aboyer requires a credit card to secure all reservations. Please note that reservations cancelled within 24 hours of the scheduled booking will incur a $25 per guest cancellation fee & no-shows will be billed at a rate of $50 per guest.For private dining email events@georgetroisgroup.comAboyer is conveniently located across from the Indian Hill Metra.
• Contemporary french • Gold Coast / Streeterville
Réservé 32 fois aujourd'hui
Le NoMI se caractérise par la passion et l'engagement d'une bonne cuisine, aux saveurs saisonnières. Vous bénéficierez d'un personnel accueillant et d'un service impeccable au NoMI.
Situé dans le Park Hyatt Chicago, le NoMI sert une cuisine élégante et simple, dans un cadre décontracté. Profitez de son ambiance chic, de sa cuisine ouverte et de sa vue imprenable sur la Michigan Avenue. Depuis les 7 étages, vous pourrez savourer une cuisine rustique, des sushis frais, des vins exquis, avec une vue imprenable sur Water Tower Place et le lac Michigan, dans une ambiance urbaine contemporaine.
La conception ouverte du restaurant vous accueille au cœur de la cuisine : vous aurez l'occasion unique de vous connecter et d'interagir avec l'équipe de cuisine à quelques pas de vous.
La combinaison parfaite de l'attitude enjouée et des saveurs intenses dans une atmosphère qui prouve que la cuisine gastronomique n'est pas que pour les gens coincés.