Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. We also offer cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler and Benjamin "Banjo" Amberg.Our Italian and French-influenced menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though his experiences working at Michelin-starred restaurants all over the country.From Don: At Don’s, you may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might also find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, and popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because the Laurents family makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find some of your new (or old) favorites here too.
Situé au cœur du centre-ville de Portland, en Oregon, le The Melting Pot est un restaurant élégamment aménagé et meublé, idéal pour apprécier un repas
hors du commun.
Vous fêtez quelque chose de spécial ? Nos spécialistes de la restauration sont en mesure
de vous aider pour répondre à tous vos besoins. Nous proposons une large gamme de services,
depuis les cartes personnalisées écrites à la main aux bouquets de ballons, en passant par
les roses à longue tige et le champagne frais, déjà servi à votre table lorsque vous
arrivez.
Les réservations sont fortement recommandées, alors commencez par
nous appeler au 503.517.8960 pour parler à un membre du service d'accueil. Nous
ferons tout pour vous organiser une expérience culinaire inoubliable.