Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon

Meilleurs restaurants franco-américains contemporains à Northwest Portland

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant NORMANDIE
4.8
Exceptionnel(97)
Prix : très cher
• Contemporary french american • Sud-est de Portland
Réservé 30 fois aujourd'hui
Welcome to NORMANDIE! With simple ingredients and bold flavors, Normandie has created a name for itself within the Central Eastside’s lauded food scene. Normandie is a neighborhood bistro that combines French inspiration with the bounties of the Pacific Northwest. Expect a flavor-forward food menu with global ingredients, Pacific Northwest oysters, as well as an inventive cocktail program. Normandie is great spot for date night and happy hour diners alike. Our menu changes frequently, as we bring fresh, seasonal plates to our guests. Please contact us directly if you're not seeing availability for the size you're looking for.
Photo du restaurant Higgins Restaurant & Bar
4.7
Exceptionnel(3105)
Prix : cher
• Contemporary french american • Portland S.-O.
Réservé 18 fois aujourd'hui
Vous êtes invité à découvrir cet établissement situé dans l’une des régions agricoles les plus fertiles, productives et diversifiées du monde.
Photo du restaurant The Melting Pot - Portland
4.4
Génial(2576)
Prix : cher
• Contemporary french american • Centre-ville
Réservé 46 fois aujourd'hui
Situé au cœur du centre-ville de Portland, en Oregon, le The Melting Pot est un restaurant élégamment aménagé et meublé, idéal pour apprécier un repas hors du commun. Vous fêtez quelque chose de spécial ? Nos spécialistes de la restauration sont en mesure de vous aider pour répondre à tous vos besoins. Nous proposons une large gamme de services, depuis les cartes personnalisées écrites à la main aux bouquets de ballons, en passant par les roses à longue tige et le champagne frais, déjà servi à votre table lorsque vous arrivez. Les réservations sont fortement recommandées, alors commencez par nous appeler au 503.517.8960 pour parler à un membre du service d'accueil. Nous ferons tout pour vous organiser une expérience culinaire inoubliable.
Photo du restaurant Street Disco
4.6
Exceptionnel(15)
Prix : cher
• Contemporary french american • Sud-est de Portland
Réservé 5 fois aujourd'hui
Street Disco is a constantly evolving restaurant and natural wine bar by Rising Star Chef Kyle Christy and his team. Starting as a pop up and becoming an industry favorite all over Portland Street Disco finally opened their doors in the Fall of 2022 in the Foster-Powell neighborhood of Portland.Menu changes frequently, expect oysters, plenty of veggies, tinned fish, rotating meat dishes and plenty of things grilled over charcoal. Natural wines from all over the world rotate their way through our glass pour and bottle list as well as seasonally driven cocktails and house made kombucha.Our food and wine are curated but the vibes are always welcoming. The playlist is always a highlight. Check for our frequent pop-ups and collabs. Chef: Kyle ChristyGeneral Manager: Maya CarlileWine Director: Ang D'OcchioSous Chef: Bakari Berry
Photo du restaurant Don's Favorite Foods
4.9
Exceptionnel(91)
Prix : très cher
• Contemporary french american • Beaverton
Réservé 2 fois aujourd'hui
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. We also offer cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler and Benjamin "Banjo" Amberg.Our Italian and French-influenced menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though his experiences working at Michelin-starred restaurants all over the country.From Don: At Don’s, you may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might also find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, and popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because the Laurents family makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find some of your new (or old) favorites here too.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable