Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Galles du Nord

Meilleurs restaurants britanniques contemporains à Higher Kinnerton

Prix
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Millstone
4.6
Exceptionnel(247)
Prix : cher
• Contemporary british • Penyffordd
Réservé 7 fois aujourd'hui
We’re an independent, family-owned bar and restaurant located in the heart of Penyffordd, North Wales.Our menu is focused on modern, seasonal dishes using only the freshest ingredients and local produce. All of our dishes are made to order and we offer dining both inside and outside on our terrace.
Photo du restaurant The Chefs Table
4.8
Exceptionnel(3726)
Prix : cher
• Contemporary british • Chester
Réservé 25 fois aujourd'hui
The Chefs Table est un petit restaurant indépendant au cœur de la ville de Chester, proposant les meilleurs produits locaux dans des menus de saison en constante évolution. L'établissement travaille en étroite collaboration avec ses fournisseurs, particulièrement avec une association de producteurs biologiques sous le nom de The Natural Veg Men, située à 24 km du restaurant. Ce rapprochement permet aux chefs de travailler avec des produits incroyables et inspirants. Lors du dîner, le restaurant propose un menu à la carte réduit, avec une offre incroyable de 2 plats pour 15 GBP et 3 plats pour 18 GBP. Dans la soirée, vous profiterez d'un menu complet à la carte comprenant un large éventail de plats innovants et originaux à base des meilleurs produits disponibles. Ce restaurant bénéficie d'une atmosphère agréable, où tout est pensé pour vous proposer une expérience culinaire unique.
Photo du restaurant The Forge
4.3
Génial(417)
Prix : cher
• Contemporary british • Chester
Réservé 7 fois aujourd'hui
AA 2 Rosette restaurant. The Forge Restaurant in Chester is one of Chester’s best restaurants with delicious food and unrivalled service. With a passion for wild, sustainable British ingredients, and a love of simple cooking over fire and charcoal. The Forge has its kitchen front and centre in the middle of this lovely, and elegant space. Incredible dry-aged beef and wild venison will be found in the maturation cabinets, awaiting their turn on the amazing forge grill, to be lovingly grilled and roasted over beech logs. Head chef Dan Regan, a passionate chef, heads up the young, vibrant team in the kitchen. Combining amazing, wild, sustainable ingredients from land and sea into sumptuous creations that form really memorable eating experiences. We focus on British ingredients, as local to Chester. Our venison, always a hugely popular part of our menus, is harvested from herds on estates that focus on improving biodiversity and deer health – a process we call Farming the Wild.
Photo du restaurant Ial Restaurant
4.8
Exceptionnel(390)
Prix : raisonnable
• Contemporary british • Wrexham
Here at iâl Restaurant, we are passionate about creating an excellent dining experience whilst caring for our environment. iâl Restaurant offers only the best contemporary cuisine, produced using a mix of home grown and locally sourced Welsh ingredients. Using the Welsh and European Farm to Fork strategy, we farm our own meat, grow our own fruits and vegetables, and produce our own dairy with our colleagues at Northop and Llysfasi farm. In collaboration with Coleg Cambria, we introduce to you a fresh approach to dining, here in the heart of Wrexham town centre. In light relaxing surrounding, submerse yourself with friends and family in our beautiful retreat. Where the music is acoustic and the lights dimmed, come sample our signature 15 hour cooked beef brisket dish or let us choose for you with our weekly specials. If the sound of that doesn't grab your attention, the smell of our fresh focaccia and sourdough we bake everyday will.
Photo du restaurant Sticky Walnut
4.7
Exceptionnel(2754)
Prix : cher
• Contemporary british • Chester
Réservé 8 fois aujourd'hui
Welcome to Sticky Walnut, from the team behind Hispi, Burnt Truffle and Wreckfish. We look forward to welcoming you soon.

Explorez OpenTable

  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable