Alma is a restaurant based on the tastes and experiences of our kitchen team focusing on modern Chinese cuisine headed by Chef/Owner Anna Chen.We are built around food that uses fresh, simple, quality ingredients and our focus is to create a unique dining experience.Our beverage program is focused on Natural Wines curated by Sommeliers Kate Densmore and Ben Dalton.As of September 2022, Alma has been recognized by the Michelin Guide as a recipient of the Bib Gourmand award.We hope to see you soon!
• Contemporary asian • Chinatown / Kensington Market
Réservé 24 fois aujourd'hui
Situé au cœur du typique Chinatown de Toronto, le R&D est un restaurant urbain décontracté, dirigé par le premier gagnant de MasterChef Canada, Eric Chong et son mentor, Alvin Leung, propriétaire d'un restaurant étoilé au Guide Michelin. L'élégant intérieur du R&D reflète sa double nature : ouvert et animé, à l'atmosphère intime.
Au R&D, les plats orientaux sont alliés au style occidental, sous la forme de plats chinois modernes à partager, où les ingrédients classiques sont traités d'une façon avant-gardiste. Le menu éclectique dispose de plats composés de bouchées, comme le Fun Guo de Grand-Père et le CSB (char siu bao). Dégustez également des plats à partager comme le Meilleur Canard de la Ville et le Poulet Frit aux Cronuts Glacés. Enfin, une sélection novatrice de cocktails accompagnera les mets ludiques et audacieux.
Au DaiLo, bien manger, c’est bien vivre ! Et ici, la manière de cuisiner reflète clairement la manière d’envisager la vie. Les ingrédients, de grande qualité et minutieusement sélectionnés, mènent à de délicieux repas, et finalement, à de meilleures existences. La nouvelle cuisine asiatique que propose le restaurant se concentre essentiellement sur les produits chinois, tout en suivant la tradition française. Au cœur du menu, vous ressentirez un respect et un amour profonds pour la nourriture, portés par le chef Nick Liu. Ses ancêtres ont dégusté avant lui les recettes avec lesquelles il travaille, pendant des centaines d’années. Les anciens plats de prédilection de cette époque là ont été revisités par le chef Liu, qui y a ajouté sa petite touche personnelle. Ils ont été adaptés à la demande moderne, qui souhaite souvent se nourrir à base d’ingrédients locaux, produits dans le respect d’une agriculture durable.
Kōst is a 44th-floor rooftop restaurant and bar featuring unparalleled panoramic views of the city from Toronto’s BISHA Hotel. Inspired by the Baja Peninsula, the cuisine unites the bright, fresh and lively flavours of the Californian coastline by way of colourful dishes and refreshing cocktails. Kōst welcomes guests for breakfast, lunch & dinner.
Seating in the Lobby Lounge is currently available on a walk in basis. Register when you arrive at the lobby by seeing our host near the bar area.The Lobby Lounge is a destination where art and architecture are emphasized. Guests find themselves in the 90-seat Lobby Lounge – an urban living room – where natural light streams through two-story windows highlighting large scale paintings, sculpture and an Italian handcrafted Fazioli piano set amid furniture vignettes in contemporary dove-grey leather sofas and chairs.For more information, please contact the hotel directly at 647-788-8281.
Planta was opened with the purpose of creating delicious food that promotes environmental sustainability. Under Chef David Lee, Planta aimed at filling a void in the market of upscale, full service, plant-based dining options. The restaurant's vision is to celebrate innovative cuisine in a beautiful environment without the use of any animal products.
There’s more to responsible plant-based eating than just taking animals off the plate and our commitment to using high-quality products from ethical suppliers provides the foundation for our chefs to be proud of the food they serve.