Le Park at 14th est un restaurant, un salon et un espace événementiel de 4 étages, donnant sur le parc de Frankin Square à Washington DC. Présentant une élégance intemporelle, il offre une vue magnifique sur les environs et affiche un intérieur accueillant et chaleureux. Le The Park at 14th est l'endroit parfait pour dîner, rencontrer des personnes et organiser votre prochain événement. Venez sans tarder !
Proper 21, brought to DC from the New York City restaurateurs Rob Zahn and Will Strozier that own Manhattan Proper and Proper West, opened in early October 2016. Located at 1319 F Street NW, Proper 21 is a high end sports bar serving All American classics with a gourmet twist. Proper 21 is the third location of NIEUW Group Inc. Like its predecessors, located in New York City, Proper 21 serves contemporary American cuisine. The space maintains the modern aesthetic and New York style of the Manhattan locations, which have best been described as Tom Ford meets Thomas Edison. The restaurant provides the best audio & visual for sports, corporate functions, nightlife and other events. Proper 21 requests reservations be made 45 minutes in advance.
Situé à côté de l'hôtel Willard InterContinental, Café du Parc propose une cuisine classique française de type bistro dont les prix modérés vont de 8$ à 35$ pour le déjeuner, le dîner, les collations d'après-midi, le souper ou les mets pour emporter. Avec des plats tels que les moules marinières et son décor simple et sophistiqué, Café du Parc incarne l'expérience de bistrot classique et les plaisirs de la gastronomie décontractée.
Serge Devesa, le nouveau chef du Willard InterContinental, puise dans ses connaissances élargies des traditions culinaires françaises et son expérience internationale afin de façonner et définir le menu chez Café du Parc.
Selon le chef Serge, il faut résister aux raccourcis modernes et l'utilisation de produits frais locaux et de techniques de cuisine traditionnelle sont essentielles.
SAX is the only East Coast modern Supper Club, serving up reinvented New American cuisine with a variety of seafood, steak entrees and unique craft cocktails alongside continuous live entertainment including choreographed dance sets, aerialists, pole ballet and contortionists. SAX also transforms late night into DC's hottest nightclub/lounge with live DJs, entertainment and VIP bottle service.Reservation cancellation or decrease in party size less than 24 hours before your event is subject to a fee of $15 per person and will be charged to the provided credit card. SAX can only hold your reservation for 15 minutes after it has passed, if no guests have checked in, it is considered a no-show with the $15 per person fee.SAX is your perfect special occasion celebration destination whether a birthday or bachelorette party, holiday or corporate party, or private event space.Valentines Day the minimum spending requirement per couple is $200, anything over 2 people will be $75 per person
Join us at Willard InterContinental Washington, D.C. for a special Thanksgiving Brunch on Thursday, November 28. You will be seated in the famed Willard and Crystal Ballrooms, the two most iconic rooms in the hotel. Seating will be offered at 11:00 a.m., 11:30 a.m., 2:00 p.m., and 2:30 p.m. Enjoy this scrumptious presentation of epicurean delights created by Executive Chef Gyo Santa and Willard’s culinary team. This year’s highlights include a Fruit de Mer and Charcuterie & Cheese Displays, a carving station featuring Roasted Herb-Marinated Turkey, Slow-Roasted Prime Rib, and Cedar Plank Roasted Salmon for Thanksgiving, and Slow-Roasted Prime Rib, Baked Ham, and Herb-Crusted Leg of Lamb for Christmas, plus all the holiday fixings. $195 per adult | Includes bottomless Mimosas, Bellinis, and Bloody Marys.$85 per child (5-12 years of age)All prices are subject to a 24% service charge and sales tax. Valet parking is included.Each seating will have a time limit of 2 hours.
Le Fire & Sage vous propose le meilleur de la cuisine régionale des États-Unis, en plein cœur de Washington D.C. Le chef Stephen Malfatti élabore ses plats en toute simplicité, à partir des ingrédients les plus frais et de techniques classiques. Le cadre chic et raffiné de la salle à manger principale ainsi que le four traditionnel en brique et la carte de vins aux tarifs abordables vous offriront une expérience gastronomique incomparable. Ne manquez surtout pas les spécialités du jour et les audacieuses happy hours du Fire & Sage !
Bobby Van's Grill marque le retour du célèbre steakhouse new-yorkais au centre-ville de Washington, avec une touche moderne. Cet éclectique steakhouse américain contemporain possède maintenant une atmosphère familiale et décontractée. Il est aussi un favori de la classe politique de Washington. L'établissement peut accueillir près de 536 personnes. Il dispose de 4 salles à manger privées, intimes et haut de gamme avec leurs propres bar et barmans. Vous y retrouverez également deux bars de 12 mètres où vous serez servis par des barmans sympathiques concoctant des cocktails forts et entretenant des conversations encore plus fortes! La salle à manger principale offre une vue sur New York Avenue et sur le somptueux atrium en marbre muni d'une fontaine grandiose du bâtiment adjacent. Cet établissement est un endroit idéal pour vos dîners d'affaires, vos réunions de famille et vos soupers de fin de soirée dans une ambiance détendue et amicale.
Only a couple of blocks from The White House and the Washington Monument, we have a beautifully designed bar/restaurant that you will want to visit again and again. With an eclectic wine list and beer selection, we also have an array of interesting liquors for you to enjoy including a Irish gin made from cow's whey.
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
MICHELIN-starred Chef Matt Baker's second restaurant is an homage to his late mother. Join us for Summer Restuarant Week, August 12th-25th for $35 lunch options and a $55 dinner menu! Guests can enjoy the bar and lounge, perfect for dining solo or gathering with friends. Weekends are reserved for delectable brunch options, served alongside craft cocktails. A slight departure from his highly-acclaimed Michelin-starred restaurant, Gravitas- the approach to all things culinary at Michele's is just as seasonal and serious, but playful and accessible. We have a celebration fit for any occasion: the perfect blend of delicious food, live entertainment, and great company! Now offering lunch, Mondays-Fridays 11:00am-3:00 pm.Ask about our specialty features:Monday Burger Night Wine Down WednesdaysLive Music & Prime Steaks Every ThursdayHalf-Shell Happy HoursSeasonal Happenings & More!