At Morrissey's, couched within the reimagined Adelphi Hotel, wood fired pizzas and artful crudos spread across tables filled with good friends, good conversation, and great drinks. Local beer, craft cocktails, and a top-notch wine list complement an array of small plates and shareable dishes. The atmosphere reflects John Morrissey's rugged spirit, and his vision of Saratoga's gleaming future.Local, sustainable ingredients are transformed into remarkably creative dishes for breakfast, lunch & dinner seven days a week..and join us for our ever so popular brunch on the weekends in our stunningly designed conservatory.John Morrissey gave up the ghost while sitting at the old Adelphi Hotel bar. We dedicate this establishment to his spirited history, and we think he'd have a damn good night here with us.
Putnam's Restaurant is located in the tranquil center of Saratoga Spa State Park. The historic location and timeless character make Putnam's an ideal venue for elevated casual dining, special occasions, pre-concert dinner and cocktails, and our patio seating provides the perfect spot to enjoy the natural beauty of the park.Our menu features elevated classic favorites alongside fresh, exciting new items with global flavor; all delivered with top-tier service.
Toute l'équipe de l'Adelphi Hospitality Group est heureuse de traduire sa passion des ingrédients locaux et son amour de la vallée de l'Hudson à Saratoga Springs avec l'ouverture du tout premier steakhouse, Salt & Char, dirigé par le Chef Gray Kunz et le Directeur Général Christophe Chatron-Michaud.
The Diamond Club Grill offers an inviting atmosphere of modern elegance andcasual sophistication that is matched with a menu designed to please every guest. It is must try dining experience while enjoying beautiful Saratoga Springs!
Le Wheatfields Bistro & Wine Bar est le meilleur restaurant de Saratoga depuis plus de 21 ans, au Clifton Park. Idéalement situé sur la Crossing Plaza, il se trouve à l'intersection des routes 9 et 146. La doctrine du restaurant est de servir des produits raffinés les plus frais possible. Il soutient avec fierté et travaille avec les agriculteurs et les vignobles de New York, servant ainsi des produits régionaux. Les pâtes, les pizzas et le pain sont préparés tous les jours. Les steaks sont coupés à la main et ont maturé sur place. Tous les soirs, vous pourrez déguster les spécialités du chef. Un menu impressionnant sans gluten est disponible. Plus de 40 vins sont servis au verre et l'happy hour se déroule du lundi au vendredi de 16h00 à 19h00.