Le X2O Xaviars on the Hudson représente la dernière acquisition de Peter X Kelly au groupe de restaurants Xaviars. Il se trouve dans l'eau, sur le seul virage de la centenaire jetée Victorian encore en usage sur la rivière Hudson. La principale salle à manger du X2O présente des plafonds de 7,60 mètres et 3 murs en verre offrant des vues sur les ponts George Washington et Tappan Zee, ainsi que sur les couchers de soleil au-dessus des Palisades. Vous dégusterez des plats mêlant une technique classique française avec des influences italiennes et espagnoles, et des embellissements asiatiques créant ainsi une cuisine d'une originalité unique de la vallée de Hudson. Le lounge Dylan est un espace dynamique et animé avec un penchant sophistiqué et ludique, vous permettant un plus large choix de restauration. Vous pourrez déguster une variété de petites assiettes et de sushis, tout en soupant à la table Commune, au bar à sushis, ou sur la banquette et la table à manger traditionnelles.
Tastes Like Vacation! That's our motto here at Bread & Brine! A casual, coastal New England vibe in the heart of the Lower Hudson Valley. Lobster Rolls, Clam Chowder, Fried Seafood, Raw Bar, Burgers, Craft Beer & more! Outdoor Dining available (weather permitting). Happy Hour: Monday - Friday 3pm - 6pm. Dollar Oysters! Every Saturday 3pm -6pm. - VOTED BEST LOBSTER ROLL IN WESTCHESTER 2022 & 2023
Set among the towering pines of The New York Botanical Garden's Ross Conifer Arboretum, Hudson Garden Grill serves as a spectacular backdrop for modern farm-to-table cuisine. Featuring the bounty of New York's Hudson Valley and the surrounding hills and waters, the menu embodies the restaurants dedication to partnering with family farmers for ingredients grown, raised, and foraged locally-- with exquisite results!Any other inquiries, email us at: nybg.hgg@constellationculinary.com
The Granola Bar; it's a vibe. It's liquid lunch and boozy brunch. It's cocktail hour and modern, elevated bar food. At The Granola Bar, you're transported away from the everyday grind to a time when friends, couples and colleagues lingered over luxurious dinners and no one checked their phones or the time. Glasses clink, shakers shake and the playlist is like no other. Visit us in the heart of Rye, NY, just steps from Metro North Station. Join us for breakfast and lunch every day, Happy Hour every Wednesday - Saturday from 2-6pm and dinner from Wednesday - Saturday.Catering and private parties also available. Email catering@thegranolabar.com for more information.
The Hudson Grille brings contemporary American dining to a new level. With seating capacity of over 270, the Hudson Grille provides casual yet elegant dining, attentive service and delicious cuisine that will satisfy the most discerning palate.The beautifully appointed dining room, with plush red drapes and private bar can play host to a romantic evening or a private gathering of family and friends. Enjoy your dining experience on our outdoor patio, open year round.
Stern and Bow: a casual, upscale restaurant from Russell Stern of Harvest, featuring seasonal, eclectic American cuisine, premium raw bar, wood-fired Neapolitan pizza, oven-roasted dishes, craft cocktails and much more.
Le Rye Grill and Bar a réouvert ses portes pour accueillir un plus grand nombre de convives en 2009. Il dispose maintenant de 4 salles à manger, un magnifique portique et une cheminée. Les habitués de la place seront soulagés de constater que le Rye Grill and Bar est toujours l'endroit du quartier décontracté et tant apprécié qu'il était. Le Grill offre toujours le même service chaleureux et ses classiques sur le menu qui ont plu à bien des palais depuis les 15 dernières années. On y retrouve entre autre des calmars frits, des « quesadillas » au poulet cajun, les mêmes vinaigrettes dans les salades, des pizzas, des sandwichs ainsi que des hamburgers. Les farfalles à la saucisse italienne épicée, le filet mignon, le poulet et les poissons sont aussi parmi les plus populaires sur le menu. Les clients peuvent prendre un verre ou casser la croûte dans le bar au premier étage ou profiter d'un petit moment dans un endroit plus calme en allant au bar à l'étage. La salle à manger peut accueillir un grand nombre de personnes, soit pour un repas régulier ou pour des fêtes privées. Un service de voiturier est disponible sur l'heure du dîner durant la semaine.
Jake est un steakhouse décontracté situé à Riverdale dans le Bronx, vous proposant les meilleurs steaks, côtelettes et fruits de mer de New York. Leur personnel attentionné et professionnel se fera un plaisir de vous servir. En plus de leurs délicieux plats, Jake's détient une exhaustive sélection de bières artisanales ainsi qu'une grande carte des vins.
The Meadows Social Kitchen and Bar is located inside the luxurious grounds of the newly opened Harrison Meadows Country Club. This 180 seat restaurant and bar has opened its doors to club members and to the public. Overlooking the breathtaking golf course, this historic spot offers both privacy and spaciousness. Guests will enjoy a contemporary American fare style menu infused with a modern twist. The approach is simple, they offer eclectic plates in a sleek ambiance setting combined with creative cocktails. In addition to our dining spaces we have a 3100-square-foot outdoor patio, which is heated and usable for much of the year. The Meadows Grand Ballroom has a capacity for up to 250 guests and is also a perfect location to host your next special event. So come see what the curiosity cravings are all about. Grab a chair whether it is inside or outdoors and tune into the buzz because Harrison just got bigger.
At The Parlor, diners can experience the delicate, wood-fired soul of Neapolitan pizza spun with carefully-sourced, local, and seasonal ingredients. Look for an ever-changing array of classic and innovative pies that simultaneously deliver bold flavors and a clear conscience. Plus, along with pizza, The Parlor offers small plates that touch on the whole spectrum of culinary experience. Look for rustic salads, wood-roasted vegetables, and delicately smoked wings. This is food cooked by chefs who care (mostly because this is what they like to eat themselves). At The Parlor, we offer scissors as an alternative to us cutting your pie, ultimately empowering the diner and creating a playful, efficient way to share with your friends. Alongside a fork and knife, scissors have been the standard in Italy for centuries. Trust us: they work better—plus, you can cut any size slice you like.