Exciting New American Restaurant & Full Bar featuring casual neighborhood atmosphere. FRESH FOOD PREPARED FROM SCRATCH. And nightly Chef Specials too!Large covered patio for outdoor seating. Various Live Entertainment on Weekends, Thursday Night Live Jazz, Trivia Tuesdays!
We have developed, evolved, and refined the restaurant over the past 5 years. Open for breakfast, lunch, and dinner every day of the year; our aim is to serve the metropolitan Columbia, SC community as well as hotel guests.
Our restaurant has something for everyone. We boast a creative menu of both Italian and American dishes, sure to satisfy any palate. Everything we provide is handmade by master cooks who have years of experience blending spices, flavors, and high-quality ingredients together. We constantly push the boundaries of Italian cuisine to find new, innovative dishes that our customers will enjoy.
Only the freshest ingredients pass our standards here. We build our dishes from top-quality fruits, vegetables, and meat. Whether you’re craving a juicy steak, crisp salad, or fresh seafood, rest assured that you’ll be delighted. And we also offer many gluten-free options!
Thanks to years of culinary innovation and hard work, our restaurant stands at the forefront of fine dining in Lexington. Visit us today and see what makes us stand out. Check out our weekly specials and drop by for Happy Hour every 4 - 7 p.m. Monday through Friday.
Occupant le bâtiment historique Congaree Vista avec une terrasse chauffée et un service de voiturier gratuit, le Motor Supply sert une cuisine progressive du nouveau monde en utilisant des techniques culinaires françaises classiques depuis plus de 20 ans. Sous la conduite du chef exécutif Wesley Fulmer, les menus écrits à la main du brunch, dîner et souper changent tous les jours et présentent une cuisine contemporaine américaine nouvelle, avec des clins d'œil à la cuisine créole, cajun, française, asiatique et du sud. Le Motor Supply travaille en collaboration avec des fermes locales et durables pour ses ingrédients, viandes, produits laitiers et autre. Les fruits de mer sont pêchés sur la côte de la Caroline du Sud, tandis que la charcuterie, les desserts, les bouillons, les sauces et les vinaigrettes sont tous faits maison. Le bar propose une vaste carte des vins ayant reçu le prix de l'Excellence par Wine Spectator (2006-2013), des bières importées, nationales et locales, ainsi qu'une carte de cocktails artisanaux aux ingrédients issus de la ferme, créés avec des liqueurs infusées maison, des amers artisanaux, des spiritueux vieillis en tonneau et des ingrédients et garnitures locaux, le tout confectionné par le barman en chef Josh Streetman.