Featuring plant based ingredients, elevated cooking techniques, a creative beverage list and a colorful ambiance with indoor and outdoor seating. Blossom & Root is the Tri-Valley dining destination for anyone curious about - or naturally inclined towards contemporary vegan fare with an "Eat Local" emphasis. Private dining is available. The pretty space is full of blue patterns and hues, with lots of plants (decorative and possibly edible). Featuring just as creative of a bar program as menu. Joe Steiner has elevated the bar program to match our eclectic menu by Chef Chris Johnson. Together the team puts out beautiful food and beverages not to be missed.
A true expression of the Northern California lifestyle, our menus feature local ingredients, Chef inspired-seasonal dishes, served in harmony with refreshing beverages featuring hand crafted cocktails, local wines, and craft beers. All served in a relaxed, vibrant, and open setting.
Le The Park Bistro & Bar propose uniquement les produits bio locaux les plus frais qui soient ainsi que des viandes naturelles et des poissons pêchés à la ligne. Le chef exécutif Adam Carpenter a inventé un menu accessible, mais inventif, présentant une cuisine américaine agrémentée d'une touche française. En raison de leur haute qualité et de leurs bénéfices pour la santé, de nombreux plats élèvent la cuisine réconfortante à un autre niveau. En outre, le restaurant, baigné de la lumière naturelle de la fontaine intérieure romantique, dispose d'alcôves intimes, d'une grande table ainsi que de coins repas privés à usages multiples. Le sol rustique en pierres, les tables en bois naturel, les sièges en cuir et le programme artistique original créent un espace chaleureux et accueillant, magnifique et exaltant, où vous vivrez l'expérience culinaire la plus merveilleuse de Lafayette. Le Park Bar donne sur le patio récemment rénové avec une terrasse adjacente agrémentée de 2 foyers extérieurs, offrant à la fois la possibilité de prendre un repas et de se détendre dans le coin salon décontracté toute l'année. Le Park Bar vous proposera des plats de bar traditionnels, une sélection de bières artisanales, des vins au verre et des cocktails classiques.
Bienvenue au Neumanali, restaurant victorien magnifiquement restauré avec une touche contemporaine. Ouvert il y a 6 ans, il est rapidement devenu un établissement prisé du quartier. Le menu propose des plats frais et de saison, en plus d'une sélection de petites assiettes ludiques et originales. Parmi les mets préférés figurent les pétoncles du jour poêlés et le cioppino à la commande. La carte des vins éclectique présente des bouteilles de petite production difficiles à trouver. Vous pourrez également prendre vos repas dans le jardin luxuriant en été et en automne.
The Park Bistro & Bar showcases only the freshest, local and organically grown produce as well as naturally raised meats and line-caught fish. Executive Chef Rodrigo Alverez has created an approachable, yet inventive menu, presenting a French twist on American fare. With a wholesome and earthy quality, many dishes elevate “comfort” food. Natural light from the romantic inner fountain courtyard, intimate alcoves, a large communal table and versatile private dining spaces. Rustic stone floors, natural wood tables, leather seating and an original art program create a warm and inviting, yet grand and inspiring, space that will create the most memorable dining experience in Lafayette. The Park Bar overlooks the recently renovated covered patio with an adjacent outdoor terrace featuring two fire pits offering both dining and casual lounge seating year round. The Park Bar offers guests traditional bar fare, a selection of artisanal beers and wines by the glass, and classic cocktails.