Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New Jersey

Meilleurs restaurants américains contemporains à Norwood

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

21 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Stern & Bow
4.7
Exceptionnel(1036)
Prix : raisonnable
• Contemporary american • Closter
Réservé 10 fois aujourd'hui
Stern and Bow: a casual, upscale restaurant from Russell Stern of Harvest, featuring seasonal, eclectic American cuisine, premium raw bar, wood-fired Neapolitan pizza, oven-roasted dishes, craft cocktails and much more.
Photo du restaurant Cork & Crust
4.5
Génial(131)
Prix : cher
• Contemporary american • River Vale
Réservé 9 fois aujourd'hui
Welcome to Cork and Crust Italian Mediterranean Kitchen-- your home away from home. We are a family-owned and operated BYO restaurant specializing in eclectic Italian and Mediterranean cuisine. Our goal is to provide you with exceptional service while you enjoy a little taste of home. Come and be part of our family!
Photo du restaurant The Parlor
4.8
Exceptionnel(358)
Prix : raisonnable
• Contemporary american • Dobbs Ferry
Réservé 4 fois aujourd'hui
At The Parlor, diners can experience the delicate, wood-fired soul of Neapolitan pizza spun with carefully-sourced, local, and seasonal ingredients. Look for an ever-changing array of classic and innovative pies that simultaneously deliver bold flavors and a clear conscience. Plus, along with pizza, The Parlor offers small plates that touch on the whole spectrum of culinary experience. Look for rustic salads, wood-roasted vegetables, and delicately smoked wings. This is food cooked by chefs who care (mostly because this is what they like to eat themselves). At The Parlor, we offer scissors as an alternative to us cutting your pie, ultimately empowering the diner and creating a playful, efficient way to share with your friends. Alongside a fork and knife, scissors have been the standard in Italy for centuries. Trust us: they work better—plus, you can cut any size slice you like.
Photo du restaurant Bread & Brine
4.8
Exceptionnel(21)
Prix : cher
• Contemporary american • Hastings on Hudson
Réservé 5 fois aujourd'hui
Tastes Like Vacation! That's our motto here at Bread & Brine! A casual, coastal New England vibe in the heart of the Lower Hudson Valley. Lobster Rolls, Clam Chowder, Fried Seafood, Raw Bar, Burgers, Craft Beer & more! Outdoor Dining available (weather permitting). Happy Hour: Monday - Friday 3pm - 6pm. Dollar Oysters! Every Saturday 3pm -6pm. - VOTED BEST LOBSTER ROLL IN WESTCHESTER 2022 & 2023
Photo du restaurant Two Henrys at Hilton Pearl River
4.5
Génial(78)
Prix : cher
• Contemporary american • Pearl River
Réservé 1 fois aujourd'hui
Dinner at our restaurant Two Henrys is the centerpiece of any dining experience at Hilton Pearl River. Impressive views of the hotel's back lawn and the rolling fairways of Blue Hill Golf Course surround you! Our frequently updated menus of creative contemporary American cuisine highlight seasonal ingredients with a focus on the Hudson Valley. Two Henrys spacious dining room allows for responsibly-spaced seating for the comfort of our guests. Reservations are recommended.Always check our weekly specials at https://www.instagram.com/twohenryshpr/
Photo du restaurant Hudson Garden Grill at the New York Botanical Garden
4.5
Génial(3521)
Prix : raisonnable
• Contemporary american • Bronx Park
Réservé 18 fois aujourd'hui
Set among the towering pines of The New York Botanical Garden's Ross Conifer Arboretum, Hudson Garden Grill serves as a spectacular backdrop for modern farm-to-table cuisine. Featuring the bounty of New York's Hudson Valley and the surrounding hills and waters, the menu embodies the restaurants dedication to partnering with family farmers for ingredients grown, raised, and foraged locally-- with exquisite results!For inquiries, please email us at: nybg.hgg@constellationculinary.com
Photo du restaurant Ho-Ho-Kus Inn & Tavern
4.5
Génial(1499)
Prix : raisonnable
• Contemporary american • Ho-Ho-Kus
Réservé 12 fois aujourd'hui
Point de repère local et institution culinaire très appréciée, l'historique et charmante Ho-Ho-Kus Inn & Tavern propose cinq salles à manger magnifiquement restaurées et un bar de la bibliothèque élégante. Ce petit bijou de quartier propose une version moderne de la cuisine américaine classique, mettant l'accent sur des produits fermiers frais d'origine locale et des ingrédients durables. Son ambiance haut de gamme est conviviale et familiale, avec un code vestimentaire chic décontracté.
Photo du restaurant Park West Tavern
4.8
Exceptionnel(1019)
Prix : cher
• Contemporary american • Ridgewood, New Jersey
Réservé 23 fois aujourd'hui
The Park West Tavern is a modern American tavern serving only the finest and freshest ingredients designed to be approachable, relatable, and intriguing menu.
Photo du restaurant Cafe 37
4.8
Exceptionnel(974)
Prix : cher
• Contemporary american • Ridgewood, New Jersey
Réservé 4 fois aujourd'hui
Le plus récent restaurant BYOB (Apportez votre propore boisson alcolisée) à avoir ouvert ses portes dans la magnifique ville de Ridgewood est le Café 37, un nouveau restaurant moderne qui vous propose une cuisine américaine où les ingrédients de saison et la créativité culinaire sont à l'honneur. Situé à l'angle de Broad et Hudson Street, Café 37 vous propose un menu varié composé de fruits de mer, de viandes et de pâtes, ainsi que de plats classiques préparés sur place, simples dans la conception et généreux dans les portions. Tous les desserts sont également préparés sur place.
Photo du restaurant St. Eve's
4.8
Exceptionnel(1144)
Prix : cher
• Contemporary american • Ho-Ho-Kus
Réservé 8 fois aujourd'hui
About St. Eve's, Chef Christianson and our MenuSt. Eve's is one of New Jersey's best BYO restaurants with a dining experience that is both refined and relaxed with quality, care and service that will have you coming back again and again. Chef/Owner Steve Christianson, a Culinary Institute of America graduate, in Hyde Park, NY, is lauded for his kitchen artistry, his passion for perfection and his commitment to serving only the freshest organic, and when possible, locally sourced ingredients. The menu evolves with the season and so each dining experience can be a new culinary adventure! Chef Steve invites you to come in and experience the sum of his service-oriented team's efforts and be sure to say "Hello"... He'll be in the kitchen!

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable