Executive Chef Anthony Martarana has carefully curated a new American menu. Featuring all day brunch on Saturday & Sunday. Any outdoor reservations are under infrared heaters, Some are under our propane heaters, open air, sidewalk seating or patio seating, not enclosed. Should you reserve outdoor seating, please dress warmly! Brunch reservations are 1.5 hour for up to 5 people, 1.45 for 6 or more people. Please note, we must stay close to these time slots in order for us to safely seat everyone. We only hold tables for 15 minutes if we do not receive a phone call that you will be late. Unfortunately, given the time constraints on each reservation, should you be late, it will not extend your reservation. We appreciate your business and your understanding at this time!
Local fresh cuisine for everyone! Over the past 40 years, Skippers has been a staple in the Northport community. Open for lunch, dinner, and cocktails at the bar, Skippers with waterfront dining offers inspiring Northport Harbor views. Skippers provides a memorable dining experience and coastal Long Island dishes with chef-driven cuisine and a modern design. We offer indoor dining and covered outdoor dining. OUR CULINARY TEAMExecutive Chef Joab Masse & Chef de Cuisine Donaldo Pavon's playful interpretation of classic dishes highlights the purity and flavors of Long Island local produce and a commitment to sustainable ingredients at Skippers. From small bites to salads, and main dishes include the freshest seafood available from Long Island.
The Bryant is a new urban-style restaurant, located next to the Walt Whitman Mall in Huntington. This beautiful 10,000 sq ft restaurant has a spectacular bar and an impressive open kitchen. The atmosphere is comfortable and inviting with white tile walls, antique mirrors, beautiful woodwork, and comfortable seating. The Bryant also offers three private dining room options for parties and events; great for a meeting or a special celebration.
Mirabelle Restaurant and Tavern at the Three Village Inn is the epitome of coziness, with its casual atmosphere and combination of American comfort food and French bistro classics. Chef Guy Reuge brings to the table the freshest and best local ingredients with emphasis on value. An extensive selection of French, American & Italian wines are featured on a well chosen wine list. Fireplaces enhance the warmth of the Tavern and outside dining on our patio is available in warmer weather.
Il célèbre ses 21 ans d’activité à Cold Spring Harbor, avec à sa tête Gail Grasso et le chef exécutif Tony Canales. Ce restaurant se prépare à vous faire vivre une nouvelle année où viendront se mêler les plaisirs de l’assiette et de la musique jazz. Vous serez littéralement ébahi ! Par le passé, il a été décrit comme un lieu toujours en mouvement par le magasine Newsday. Une fois de plus, Gail s’est aventurée à transformer le décor du restaurant. Avec l’ajout d’une piste de danse dans la salle de jazz, le Grasso’s a aujourd’hui, plus que jamais, de véritables airs de Manhattan ! La carte, tout comme le service, sont incroyables ! Si vous venez pour la première fois, vous repartirez sans aucun doute avec le sentiment de connaître le lieu depuis toujours. Le Grasso’s est un restaurant de quartier où les gens aiment se rassembler. Vous y rencontrerez à coup sûr une de vos connaissances. Que vous soyez du coin ou non, vous vous sentirez comme dans votre propre maison sitôt avoir franchi la porte d’entrée. Surnommé le «Cheers» a Cold Spring Harbor, le Grasso’s vous propose pour son bar, un menu du dimanche au vendredi soir, ainsi qu’un brunch à la carte pour les journées jazz du dimanche. Le calendrier des événements est disponible sur le site internet du restaurant. .
Ce restaurant de fruits de mer récemment rénové de Smithtown est destiné à devenir l'un de vos favoris ! Intelligemment conçu avec une atmosphère typique de la Nouvelle Angleterre, il possède un bar magnifique, une salle à manger et un bar à sushi, l'Océan. le H2O: Seafood & Sushi a tout bon, un cadre unique, une excellente cuisine et un bar animé doté d'une superbe cave à vins. Récemment voté meilleur restaurant de fruits de mer de la région de New York par le guide OpenTable, le H2O: Seafood & Sushi compte déjà de nombreux habitués.
A "faithful" crowd stays true to this upscale New American-Italian in Huntington, which "deserves its reputation" for "superb cuisine" spanning "delicious pastas" to "phenomenal meat and fish"; the "top-notch" service and "intimate" setting will "make any occasion special", but make sure to reserve ahead because the cozy "close quarters" fill up fast on the weekends.Received the "Award of Excellence" from Wine Spectator in 2024.We appreciate our customers that order from our extensive wine list. If there is something you would like to see on our list please let us know and we'll do our best to put it on. Corkage fee per bottle if brought in will be $50 per .750ml.Thanks for understanding$4pp cake cutting fee. All of our desserts are baked daily in house or provided by local vendors.
Bliss is the premier North Shore gathering place, serving New American cuisine. We serve simple food created with seasonal ingredients sourced from local purveyors.