CUT by Wolfgang Puck offers a sophisticated and modern design, refined service, and the absolute finest selections of beef. Our fine-dining dinner menu reflects the unique spirit and sensibility of the Washington, D.C. metropolitan area, with both the menu and design drawing inspiration from the surrounding Georgetown neighborhood.CUT restaurant features two stunning bars: one guests will find upon entering CUT, while the other sits atop the hotel on a magnificent deck overlooking the city. Both will serve custom bespoke cocktails, wine, beer, and an extensive food menu. An intimate 14-seat private dining space also will be available for special events, meetings, and celebrations. Due to limited space, any cancellations within 24 hours of the reservation may trigger a $25 per person cancellation fee. Guests may bring their own wine, as long as the wine is not on our wine list, limited to 2 bottles per table, and subject to a corkage fee of $45 per bottle / $90 per magnum.
Inspired by Chef Johnny Spero’s global travels, yet rooted in his Mid-Atlantic upbringing, Reverie is a Michelin-starred fine-dining experience without pretension or fuss. Hidden in a Georgetown alleyway, Spero has redefined luxury in a comfortable, inviting atmosphere, showcasing masterful culinary creativity alongside upbeat music and minimalist decor. The tasting menu skews heavily coastal with offerings from the garden and the sea, along with a sense of humor and novelty that balances the sheer beauty of Spero’s cooking. Simultaneously indulgent and charmingly casual, the restaurant invites guests to bring a sense of curiosity, while leaving their troubles at the door.Our current menu is offered at $255 per guest with optional beverage pairings available as well.We can accommodate some but not all food allergies so please inquire before booking via info@reveriedc.com.
Le chef et propriétaire Maziar Farivar sert une cuisine américaine contemporaine aux saveurs du monde entier dans un cadre élégant, confortable et cosmopolite. Fêtant ses 22 ans à Georgetown, le Peacock Café vous convie à une expérience culinaire à ne pas manquer lorsque vous êtes à Georgetown. En plus de son merveilleux menu pour le dîner, il vous propose une sélection de produits de déjeuner populaires. Il vous accueille aussi en semaine, de 11h00 à 16h00. Pour le souper, le chef Maziar propose un vaste choix d'entrées et de petits plats américains contemporains ainsi qu'une petite sélection de mets contemporains iraniens (persans).
Sa grande carte des vins, composée aussi bien de châteaux renommés que de vins provenant de petits producteurs et les délicieux cocktails maison du bar, viendront compléter votre expérience culinaire.
Le Thunder Burger & Bar crée une expérience culinaire rock'n'roll au cœur de Georgetown. Les hamburgers mettent juteusement l'eau à la bouche et ont de généreuses proportions. Des œuvres d'art à la portée de toutes les bourses! Le menu offre une variété d'options: sélection complète de hors-d'œuvre, salades rafraîchissantes, plats créatifs et desserts décadents faits maison. Que vous soyez assis au bar branché, sur les banquettes rehaussées de graffitis ou dans la bibliothèque couverte de lierre, venez choisir à partir d'une large sélection de whiskies et de bières artisanales américaines provenant de microbrasseries. Peu importe l'occasion, qu'il s'agisse d'un rendez-vous intime, d'une réunion de groupe ou d'une fête de famille, profitez de l'ambiance confortable et énergique ainsi que du service très attentionné. Le brunch de fin de semaine est maintenant disponible. Un menu de fin de soirée est également disponible tous les soirs.
Open for breakfast, lunch and dinner, Degrees Bistro offers an innovative small plates menu featuring internationally-inspired regional cuisine, complimented with an innovative cocktail and wine list. Located in the leisure level of The Ritz-Carlton Georgetown, Washington, D.C., the restaurant’s vibrant atmosphere complements the hotel’s modern, industrial-chic style with exposed brick, warm hardwood floors, classic bistro tables, and a sleek black slate bar.
Le Tony & Joe's Seafood Place un restaurant à la gestion familiale situé dans Washington Harbour à Georgetown, servant uniquement des fruits de mer. La salle à manger et terrasse spacieuse offrent une vue panoramique sur le Potomac, le Kennedy Center et les belles fontaines de Washington Harbour. Le Tony & Joe's Seafood Place est l'endroit parfait pour vos événements privés, occasionnels ou familiaux, les anniversaires, les événements d'entreprise, les bar mitzvahs et les mariages. Il vous servira des repas sous forme de buffet et à la carte.
Les réservations sont possibles uniquement pour l'intérieur du restaurant. Les tables extérieures sont attribuées par ordre d'arrivée.
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Le Park at 14th est un restaurant, un salon et un espace événementiel de 4 étages, donnant sur le parc de Frankin Square à Washington DC. Présentant une élégance intemporelle, il offre une vue magnifique sur les environs et affiche un intérieur accueillant et chaleureux. Le The Park at 14th est l'endroit parfait pour dîner, rencontrer des personnes et organiser votre prochain événement. Venez sans tarder !
Les recettes de Tabard Inn Restaurant en constante évolution saisonnière reflètent les influences mondiales avec une touche régionale. Avec un engagement à l'approvisionnement d'ingrédients de la plus haute qualité, notre cuisine crée son menu du jour avec ce qui est local, frais, et de saison pour apporter des plats recherchés à votre table, dans un cadre éclectique et historique. Une institution de Washington depuis 1975, nous sommes impatients de vous recevoir.
MICHELIN-starred Chef Matt Baker's second restaurant is an homage to his late mother. Join us for Summer Restuarant Week, August 12th-25th for $35 lunch options and a $55 dinner menu! Guests can enjoy the bar and lounge, perfect for dining solo or gathering with friends. Weekends are reserved for delectable brunch options, served alongside craft cocktails. A slight departure from his highly-acclaimed Michelin-starred restaurant, Gravitas- the approach to all things culinary at Michele's is just as seasonal and serious, but playful and accessible. We have a celebration fit for any occasion: the perfect blend of delicious food, live entertainment, and great company! Now offering lunch, Mondays-Fridays 11:00am-3:00 pm.Ask about our specialty features:Monday Burger Night Wine Down WednesdaysLive Music & Prime Steaks Every ThursdayHalf-Shell Happy HoursSeasonal Happenings & More!