HAVEN est un restaurant haut de gamme situé dans un loft avec des murs en briques apparentes, des bois de cyprès et un éclairage ambre doux. Ils servent une cuisine américaine moderne influencée par la cuisine française, continental et des notes du nouveau sud. HAVEN a connu un succès remarquable au cours des sept dernières années. Voté au top dix des restaurants six années consécutives, HAVEN est devenu une destination à Atlanta. HAVEN est situé au cœur de Brookhaven dans le magnifique et charmant développement Village Park Place. Le restaurant est niché dans un quartier historique populaire à 1,6 km au nord de Buckhead.
Located in the heart of Atlanta’s Buckhead neighborhood & business center,Mission + Market is located on the bottom level of the Three Alliance Center. A lively, comfortably stylish restaurant, Mission + Market features Contemporary American cuisine lending itself to West Coast inspired flavors translated through the lens of Chef Ian Winslade & his illustrious career.
Le restaurant est une surprise tout simplement incroyable, nichée dans un centre commercial de Brookhaven, on aurait aucune idée que l'intérieur est si attrayante. La terrasse couverte et le bar auront également le même effet sur vous. La carte des vins du sommelier Chris Driollet a été sept fois lauréate du prix Wine Spectator et le chef Marie offre des plats innovants de fusion américaine et continentale. Ce charmant restaurant de quartier ne cesse de se bonifier avec le temps. Consultez les commentaires en ligne et vous verrez que les gens n'aime pas seulement cet endroit, ils adorent ça. Les prix sont raisonnables, les aliments sont frais et d'origines locale et vous pourrez déguster un bon repas sur la plus belle terrasse en Géorgie.
The Ashford is a chef-driven neighborhood restaurant set in the heart of Brookhaven on Dresden Drive. Serving a selection of both shareable dishes and traditional entrees, our ever-changing menu focuses on locally-sourced ingredients and innovative takes on classic favorites and comforts. We invite you to explore a menu of sophisticated yet approachable cuisine, expertly paired with a craft cocktail or glass of wine.
Bienvenue au Seven Lamps! Le Seven Lamps est le premier restaurant du chef Drew Van Leuvan. On y sert de la nourriture fraîche et locale, toujours préparée avec passion. Presque tout ce qui est offert au Seven Lamps est créé sur place afin de proposer une cuisine de qualité et des portions généreuses. On pourrait bien décrire la gastronomie du restaurant de cette façon : cuisine réconfortante et à la fois élégante. La carte évolue quotidiennement et c'est de même pour les cocktails. Passez les voir! Ils sont situés dans les Shops Around Lenox. Le nom unique du restaurant a été inspiré d'un essai écrit par le critique d'art anglais, John Ruskin. Les « lamps » se réfèrent aux sept principes de l'architecture : le sacrifice, la vérité, la puissance, la beauté, la vie, la mémoire et l'obéissance. Inspiré par l'essai, le co-propriétaire et chef exécutif, Drew Van Leuvan, croit que ces principes importants sont également très applicables en cuisine et c'est pourquoi il s'efforce de les appliquer au Seven Lamps.
ARNETTE'S Chop Shop is a modern take on the traditional American steakhouse and features a contemporary, chef-driven menu, extensive wine list and a well-curated craft cocktail program. The restaurant’s interior was created to compliment the industrial modern design movement, exposing the natural character of the reclaimed warehouse while blending vintage, classic and modern design influences.The restaurant is split into two levels. The dining room is appointed with custom wood and leather booths, banquettes and tables. The main level also boasts an open kitchen complete with a custom built wood burning and open flame hearth and charbroiler. The lavish upscale bar is positioned on the second level above the main entrance and dining room. The bar has a contemporary yet warm den style ambiance with a open air terrace. The ceilings are low and the walls are adorned with paintings of famous musicians of past and present.
Pendolino is the new restaurant from chef-owner Kevin Maxey, debuting spring of 2024 in Atlanta. Taking up an Italian disposition – one where eating and culture are inseparable – we are proud to offer Chastain Park a classy-casual neighborhood place.Come join us in our dining room or our sun-filled patio for an unbeatable setting. One side of the restaurant boasts a curved oak wood bar with casual café style seating, and views of the wood burning oven. The main dining room has a lux mix of comfy banquettes, graciously sized booths, and marble topped tables and there is a private dining room that can be enclosed for festive celebrations. Whether you are out for a date night or late night, feasting with friends or family, popping by for an afternoon snack or lingering for a special occasion, we can’t wait to host you.
Savor Bar & Kitchen. A new Southern fusion bar & kitchen restaurant concept at the Westin Atlanta Perimeter North, adjacent to the famous King & Queen buildings in Sandy Springs, I-285 & I-400 and close the Perimeter Mall area. The restaurant will feature authentic, accessible farm-to-table, simple yet sophisticated Southern influenced menus for breakfast, lunch & dinner combined with a “Proudly Brewed by Starbucks” grab & go bar, serving coffee signature drinks. The bar concept will focus on thoughtfully crafted cocktails, local beers and great wines by the glass. Savor bar & kitchen will become famous for its Southern hospitality & service, terrific food, awesome bar scene, patio on the lake and great location within the newly renovated & transformed Westin Atlanta Perimeter North.
F&B is a rustic neighborhood bistro offering Contemporary French Mediterranean-inspired cuisine, hand-selected wines & craft cocktails. F&B takes French Mediterranean cuisine to new heights, using innovative cooking techniques, top-of-the-line meat and produce and creativity in the construction of its dishes. Diners can expect a selection that blends modern French cuisine with regional fare. Both dinner and lunch menus feature selections of snacks, appetizers, hearty salads, fresh selections from the sea, savory sandwiches and innovative main entrees, as well as a unique beverage program consisting of craft spirits, beer and hand-selected wines. FYI you may make a Request for the Patio but please note that is NOT a GUARENTEE. MERCI