Timber & Salt is a downtown Redwood City restaurant and bar serving quality steaks, seafood and craft cocktails. Our kitchen, led by award-winning chef Joshua Regal serves fresh, seasonal dishes highlighting the best ingredients California has to offer. We also serve one of the best burgers in Silicon Valley. Our cocktail program features hand-crafted cocktails using select spirits, house made syrups, bitters, tinctures and specialty garnishes. We also feature a deep list of spirits, fine wines and specialty beer. Both the kitchen and bar utilize fresh ingredients from our farm in Woodside California. Timber & Salt has intimate indoor seating for over 50 guests and an enclosed, heated outdoor patio for up to 30 guests. We are open for dinner Tuesday through Saturday.
Settle in or take it home and savor the vibrant flavors of La Viga Seafood & Cocina Mexicana. Our menu boasts a well-developed selection of tacos, ceviches, tapas, entrees, Mexican beers, and agave spirited cocktails, all showcasing the delicious essence of our Progressive Mexican Seafood Cuisine. Enjoy the culinary artistry that we bring to every dish. Disfruta!
It's Italia a ouvert en 1997 comme une trattoria et pizzeria de style San Francisco servant des pizzas gourmet, des pâtes maison et des salades créatives, toujours avec une saveur italienne californienne et une carte des vins de 10-12 cépages. Dix ans plus tard, le menu s'est élargi pour inclure des steaks et fruits de mer grillés, des antipastis artistiques et un éventail décadent de desserts faits maison par notre chef pâtissier. Notre carte des vins compte plus de 120 bouteilles provenant de l'Italie, Californie, France, Espagne, Australie et Nouvelle-Zélande. Comme toujours, nous sommes restés fidèles à une cuisine locale californienne italienne côtière, avec son caractère cosmopolite, apportant des produits et des fromages de fermes locales, des viandes et des volailles de qualité de producteurs biologiques, et des fruits de mer de différentes régions.