Le Tanta est dédié au partage des saveurs et de la culture péruvienne avec Chicago. Il sert des plats et des boissons péruviennes authentiques dans un cadre accessible, amusant et décontracté du centre-ville. Il propose un service décontracté et compétent, sincère et attentif, utilisant des produits locaux et s'associant avec des fournisseurs qui sont sensibles à l'agriculture et de la pêche durables.
Le Tanta possède deux tables du chef, qui peuvent accueillir chacune jusqu'à 10 personnes. Ces tables sont situées dans la salle à manger principale, entre la cuisine ouverte et le ceviche, qui vous permettront de découvrir nos chefs créant une cuisine péruvienne pendant que vous mangez.
Le menu, développé par Acurio et le chef de Tanta Chicago, Jesus Delgado, vous fait voyager à travers le Pérou grâce à ses plats. De l'océan Pacifique au désert, en passant par les Andes, et l'Amazonie, le Tanta célèbre la diversité des paysages et des ethnies qui composent la culture péruvienne.
TAO Chicago offers guests a sensual trip through the cuisines of Asia. The design-driven restaurant and adjoining nightclub is inspired by the original TAO locations in New York City, Las Vegas and Los Angeles. TAO Chicago features multiple levels, creating dynamic spaces within the historic building’s shell, while adding TAO’s Asian-influenced DNA to the restaurant, lounge and nightclub including murals by artist Hush and TAO’s signature 16-foot-tall Quan Yin statue anchoring one end of the dining room. TAO Chicago’s restaurant menu, created by TAO Group Partner and Chef Ralph Scamardella , is complete with Pan-Asian offerings from the sea, sky and land including signature dishes like Satay of Chilean Sea Bass, Crispy Rice Tuna and a Wagyu Rib-Eye.
Récemment classé numéro 1 des "Restaurants chinois à Chicago" par Zagat, le décor asiatique exquis rend l'atmosphère du lieu encore plus intime, qui en fait un restaurant unique à Chicago. 75 couverts en plus de la terrasse disponible, ouverte lors des beaux jours. Une salle à manger privée et intime est aussi disponible pour un maximum de 30 personnes. Le Shanghai Terrace offre une vue sur la Eastern skyline de Chicago, et sert une cuisine chinoise en phase avec les sp écialités cantonaises et de Shanghai.
Situé à Chicago, le Lao Sze Chuan est le premier restaurant à proposer une cuisine chinoise authentique et gastronomique. Il est classé le meilleur restaurant chinois aux États-Unis.
Situé dans le quartier de Lakeview de Chicago, Bites est un bistrot asiatique décontracté, chic et confortable, avec de nombreux petits plats faits maison de Thaïlande, Japon, Chine, Corée, Inde, Vietnam, et au-delà. Le résultat est un délicieux assortiment de tapas offert uniquement à Bites. Au bar à sushis, vous trouverez une variété de petits pains traditionnels et de makis signatures (disponible en demi-portion ou portion entière), ainsi que nigiri et sashimi. Notre cheminée vous garde au chaud en hiver et notre terrasse extérieure vous permet de profiter du temps chaud en été. Profitez de la nourriture accompagnée d'une variété de cocktails, de bières et de vins, en compagnie de vos amis et de votre famille. Bites est un endroit agréable et est parfait pour les repas occasionnels et les occasions spéciales - diner en tête à tête, soirée entre amis, un anniversaire, enterrement de vie de jeune fille/garçon, un baby shower, etc. Commencez ou terminer votre soirée à Bites Asian Tapas & Sushi.
Advocating unabashed intrepid Indian cuisine since 2003. Feast on the best of our fare: our new Chaat Bar, Indian-Latin flagship dishes & newer Indian-Chinese fare. A sensual space with dramatic accents of lights, fire, art & metal. Best Restaurants Travel & Leisure, Bon Appetit, Esquire, Town & Country, Chicago magazine, 3 stars Chicago Tribune. Unpretentious, bold flavors, with substantive real food. No precious overpriced bites. Botanic "Herb & Spice" & "Ode to Chicago" cocktails, nonalcoholic drinks. boutique global wines. Omnivore fare galore & over 15 vegetarian/vegan dishes. Vermilion is woman-led & champions women as the founder of Let's Talk Womxn, an action movement of 900+ women restaurateurs across 15 cities. Founder/Chair of the James Beard Foundation Women's Program for a decade.
Although it's most famous for its electrifying use of chilies and lip-tingling ChengDu peppercorns, the heart of the local cooking style lies in the artful mixing of flavors.Chengdu cooks excel at combining hot, numbing, sweet, sour, savory, and nutty seasonings to create an astonishing variety of flavors.Locals like to say, "each dish has its own style; a hundred dishes have a hundred different flavors." “un-Americanized, small-place street food originated from Szechuan China, awarded as "best heritage restaurant" by Jean Bancheet”Our Story Begins in Chengdu "Nearly everything at Da Mao Jia is designed to set your tongue alight with chile heat. That shouldn't come as much of a surprise since the new Bridgeport restaurant specializes in street food from Chengdu, the capital of the Sichuan province of China and home to one of the most ferociously spicy cuisines on the planet." - Nick Kindelsperger, Chicago Tribune
🅿️免费停车场🅿️ 驻唱歌手 🎙️烧烤店🔥深夜食堂 羊肉串 麻辣小龙虾🦞网红手抓海鲜 扎啤🍺🅿️Free Parking 🅿️ Live Music Open LateChinese Lamb/Beef/Pork Skewer Draft Beer🍺 Cajun Seafood Pawns 🦐 Crawfish🦞Snow Crab Legs Blue Crab🦀️ King Crab Legs LobsterSkewer + CAJUNAbout The CuisineGao's Crab and Kabob specializes in Northern Chinese barbecue and seafood which primarily features a range of grilled meats and vegetables on skewers, seafood boils accompanied by a host of side dishes and alcohol. The flavors have originated from the old Silk Road of Western China, also sharing similarities with Korean BBQ and Japanese Izakayas. This cuisine type is prevalent throughout China and is a favorite destination for large groups and the late-night crowd.
The BEST way to experience Tanoshii for two people is to order signature "fish and chips" appetizer and 3 Mike's special rolls. (Chefs choice) Tanoshii is often referred to as serving the best sushi in Chicago for over 13 years, crafting fresh Japanese classics in its bright eatery. For delicious starters signature appetizers "fish and chips" and "truffle rose" are highly recommended. Tanoshii’s owner Mike Ham who's also a master sushi chef offers dishes renowned for their deft of fresh ingredients, and omakase dishes. Omakase in different words means chef choice. Chef uses fresh fish for the day and uses their creativity to deliver you the best sushi experience. Tanoshii has been reviewed in the Our Chicago Food Blog and the Chicago Reader. Its welcoming setting features a sushi bar and take-out services