Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants chinois (pékinois) à Archer Heights

Prix
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

8 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Duck Duck Goat
4.7
Exceptionnel(5534)
Prix : cher
• Chinese (Beijing) • West Loop
Réservé 155 fois aujourd'hui
Le Duck Duck Goat est un nouveau concept de style chinois créé par la chef Stephanie Izard du Girl & the Goat.
Photo du restaurant TAO Asian Bistro - Chicago
4.6
Exceptionnel(3163)
Prix : cher
• Chinese (Beijing) • River North (Chicago)
Réservé 49 fois aujourd'hui
TAO Chicago offers guests a sensual trip through the cuisines of Asia. The design-driven restaurant and adjoining nightclub is inspired by the original TAO locations in New York City, Las Vegas and Los Angeles. TAO Chicago features multiple levels, creating dynamic spaces within the historic building’s shell, while adding TAO’s Asian-influenced DNA to the restaurant, lounge and nightclub including murals by artist Hush and TAO’s signature 16-foot-tall Quan Yin statue anchoring one end of the dining room. TAO Chicago’s restaurant menu, created by TAO Group Partner and Chef Ralph Scamardella , is complete with Pan-Asian offerings from the sea, sky and land including signature dishes like Satay of Chilean Sea Bass, Crispy Rice Tuna and a Wagyu Rib-Eye.
Photo du restaurant Tanta
4.7
Exceptionnel(5040)
Prix : cher
• Chinese (Beijing) • River North (Chicago)
Réservé 48 fois aujourd'hui
Le Tanta est dédié au partage des saveurs et de la culture péruvienne avec Chicago. Il sert des plats et des boissons péruviennes authentiques dans un cadre accessible, amusant et décontracté du centre-ville. Il propose un service décontracté et compétent, sincère et attentif, utilisant des produits locaux et s'associant avec des fournisseurs qui sont sensibles à l'agriculture et de la pêche durables. Le Tanta possède deux tables du chef, qui peuvent accueillir chacune jusqu'à 10 personnes. Ces tables sont situées dans la salle à manger principale, entre la cuisine ouverte et le ceviche, qui vous permettront de découvrir nos chefs créant une cuisine péruvienne pendant que vous mangez. Le menu, développé par Acurio et le chef de Tanta Chicago, Jesus Delgado, vous fait voyager à travers le Pérou grâce à ses plats. De l'océan Pacifique au désert, en passant par les Andes, et l'Amazonie, le Tanta célèbre la diversité des paysages et des ethnies qui composent la culture péruvienne.
Photo du restaurant Shanghai Terrace
4.8
Exceptionnel(2300)
Prix : cher
• Chinese (Beijing) • Gold Coast / Streeterville
Réservé 13 fois aujourd'hui
Récemment classé numéro 1 des "Restaurants chinois à Chicago" par Zagat, le décor asiatique exquis rend l'atmosphère du lieu encore plus intime, qui en fait un restaurant unique à Chicago. 75 couverts en plus de la terrasse disponible, ouverte lors des beaux jours. Une salle à manger privée et intime est aussi disponible pour un maximum de 30 personnes. Le Shanghai Terrace offre une vue sur la Eastern skyline de Chicago, et sert une cuisine chinoise en phase avec les spécialités cantonaises et de Shanghai.
Photo du restaurant Royal Highness Zhu
4.5
Génial(14)
Prix : raisonnable
• Chinese (Beijing) • Lincoln Park
Réservé 1 fois aujourd'hui
Although it's most famous for its electrifying use of chilies and lip-tingling ChengDu peppercorns, the heart of the local cooking style lies in the artful mixing of flavors.Chengdu cooks excel at combining hot, numbing, sweet, sour, savory, and nutty seasonings to create an astonishing variety of flavors.Locals like to say, "each dish has its own style; a hundred dishes have a hundred different flavors." “un-Americanized, small-place street food originated from Szechuan China, awarded as "best heritage restaurant" by Jean Bancheet”Our Story Begins in Chengdu "Nearly everything at Da Mao Jia is designed to set your tongue alight with chile heat. That shouldn't come as much of a surprise since the new Bridgeport restaurant specializes in street food from Chengdu, the capital of the Sichuan province of China and home to one of the most ferociously spicy cuisines on the planet."​ - Nick Kindelsperger, Chicago Tribune
Photo du restaurant Gao's BBQ & Crab - Chicago
3.7
Très bon(1)
Prix : cher
• Chinese (Beijing) • Chinatown
Réservé 2 fois aujourd'hui
🅿️免费停车场🅿️ 驻唱歌手 🎙️烧烤店🔥深夜食堂 羊肉串 麻辣小龙虾🦞网红手抓海鲜 扎啤🍺🅿️Free Parking 🅿️ Live Music Open LateChinese Lamb/Beef/Pork Skewer Draft Beer🍺 Cajun Seafood Pawns 🦐 Crawfish🦞Snow Crab Legs Blue Crab🦀️ King Crab Legs LobsterSkewer + CAJUNAbout The CuisineGao's Crab and Kabob specializes in Northern Chinese barbecue and seafood which primarily features a range of grilled meats and vegetables on skewers, seafood boils accompanied by a host of side dishes and alcohol. The flavors have originated from the old Silk Road of Western China, also sharing similarities with Korean BBQ and Japanese Izakayas. This cuisine type is prevalent throughout China and is a favorite destination for large groups and the late-night crowd.
Photo du restaurant Lao Sze Chuan - Downtown
4.0
Excellent(790)
Prix : raisonnable
• Chinese (Beijing) • River North (Chicago)
Réservé 12 fois aujourd'hui
Situé à Chicago, le Lao Sze Chuan est le premier restaurant à proposer une cuisine chinoise authentique et gastronomique. Il est classé le meilleur restaurant chinois aux États-Unis.
Photo du restaurant Vermilion
3.9
Excellent(2254)
Prix : cher
• Chinese (Beijing) • River North (Chicago)
Réservé 2 fois aujourd'hui
Advocating unabashed intrepid Indian cuisine since 2003. Feast on the best of our fare: our new Chaat Bar, Indian-Latin flagship dishes & newer Indian-Chinese fare. A sensual space with dramatic accents of lights, fire, art & metal. Best Restaurants Travel & Leisure, Bon Appetit, Esquire, Town & Country, Chicago magazine, 3 stars Chicago Tribune. Unpretentious, bold flavors, with substantive real food. No precious overpriced bites. Botanic "Herb & Spice" & "Ode to Chicago" cocktails, nonalcoholic drinks. boutique global wines. Omnivore fare galore & over 15 vegetarian/vegan dishes. Vermilion is woman-led & champions women as the founder of Let's Talk Womxn, an action movement of 900+ women restaurateurs across 15 cities. Founder/Chair of the James Beard Foundation Women's Program for a decade.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable