Le Palm House est installé dans la ferme d'origine datant de 1854 qui a donné son nom au quartier de Cow Hollow, derrière le deuxième plus vieux palmier à San Francisco. Ce restaurant évoque une époque révolue en combinant dans un cadre tout à fait unique les couleurs des Caraïbes, une végétation luxuriante et le raffinement colonial.
Le chef de renommée nationale Gayle Pirie (également au Foreign Cinema), propose un menu innovant composé de plats tropicaux réconfortants, influencés par les diverses cuisines de Cuba, du Brésil, d'Indonésie, d'Hawaï et des Caraïbes. Vous aurez aussi la possibilité de déguster les cocktails tropicaux du bar, qui met l'accent sur les barbotines personnalisées, préparées avec des fruits exotiques qui changent au fil des saisons. Vous pourrez retrouver vos amis et déguster un brunch en plein air sur la terrasse en regardant l'animation d'Union Street, prendre un verre avec une collation dans l'atrium du bar principal tout en suivant votre équipe favorite sur le grand écran, ou encore profiter d'un dîner un peu plus intime dans la salle à manger ou dans la salle privée « Captain's Room », qui peut accueillir un maximum de 12 personnes.
El Nuevo Frutilandia is a small family run restaurant, serving the San Francisco's Mission district for over 55 years! El Nuevo Frutilandia serves authentic Cuban & Puerto Rican slow cooked, classic dishes such as Lechon (slow roasted pork), Ropa Vieja (Cuban Braised Steak), Sweet Plantains, Mofongo, Empanadas, Arroz con Gandules, Tres Leches Cake, Tostones, Ceviche Mixto, Yuca Frita and much more. We will transport you to the islands of Cuba & Puerto Rico with our delicious recipes and passion for Caribbean flavors. Sit back, listen to Salsa music while enjoying your favorite comfort food today!
alaMar is a Contemporary Dominican Kitchen located in the hip Uptown Oakland area. Bravo TV's Top Chef Season 18 Contestant, Chef Nelson German, dives deep into his Dominican culture at alaMar by offering a regional menu of foods he grew up on that his mom, grandmother, and Aunt Maritza would cook and NYC-style Dominican street foods he enjoyed as a child. German brings a unique take to family recipes with his contemporary NYC twist on traditional dishes, including his popular braised oxtail dish. There is indoor seating and a dog-friendly patio with heaters for al fresco dining. The not-to-be-missed craft cocktail program reflects Caribbean influences such as the signature Mamajuana cocktail.
Like its namesake, Calabash—restaurant, market and bar in Uptown Oakland—is a place of global innovation; a home for creative local chefs and producers to bring the uniqueness of their culture and flavors to The Town.