The Porsche Experience Center Los Angeles is a cash-free establishment. Guests visiting Restaurant 917 or Speedster Café are welcome to use their AMEX, Diners Club, Discover, MasterCard, or Visa card. Located on the second level of the Porsche Experience Center Los Angeles, with stunning views of the driver development track, Restaurant 917’s sleek and modern setting echoes Porsche’s world-class design aesthetic. The name and decor were inspired by the legendary 917 race car, which gave Porsche its first overall wins at the 24 Hours of Le Mans in 1970 and 1971. Porsche Experience Center’s Restaurant 917’s refined yet approachable seasonal menu is composed of ingredient-driven dishes that merge diverse flavors, inventive techniques and playful compositions. A unique fine-dining experience worthy of a special trip or serving as the perfect finish to an adrenalin-packed day, it is also an unforgettable venue for special celebrations and meetings.
Qu'est-ce qu'un Bettolino ? En Italie, on retrouve des Ristorante's, des Trattoria's, des Osteria's, des Pizzaria's et bien plus. Il s'agit d'établissements où l'on sert des repas, tous de nature différente les uns des autres. Avant la création de ces établissements, il y avait les Bettolino's. Imaginez-vous en l'an 1600, que vous êtes un voyageur errant de ville en ville, en Italie. Vous arrivez dans un petit village. Dans le village, il y a des maisons, des commerces et un Bettolino. Vous avez faim, donc vous entrez dans ce dernier. L'endroit est animé et rempli de gens, on peut entendre le bourdonnement des conversations et sentir l'odeur des mets fraîchement cuisinés. Le propriétaire s'approche de vous avec une grande coupe remplie de vin et une assiette de nourriture chaude.
Les propriétaires s'appliquent à reproduire cette même sensation auprès de leurs clients lorsqu'ils franchissent la porte de leur établissement. Aujourd'hui, les Bettolino's ont disparu en Italie, mais la petite entreprise familiale Bettolino, dans le Riviera Village, perpétue la tradition qui veut que l'on serve de la nourriture et des boissons délicieuses accompagnées d'un service chaleureux.
Farm to table is a movement around sourcing locally produced food and delivering the freshest product to the consumer. At the Hook & Plow, we truly believe food that comes directly from the source will yield a more fresh and more tasty product. Our menu is focused around all the wonderful delights that California has to offer, including lots of fresh seafood and seasonal farm fare. We will strive to be as sustainable, organic, and healthy as possible, while staying true to our California roots.