Le restaurant Naschmarkt (NASH-Marked) est situé dans le centre-ville historique de Campbell. Il est nommé d'après le plus grand marché de plein air à Vienne en Autriche. Le Naschmarkt est une institution viennoise datant du XVIe siècle, connue par les habitants comme « l'estomac de la ville ». Fondé en 2011, le restaurant propose une cuisine autrichienne moderne enrichie par des ingrédients californiens locaux.
We believe wine is better with food & food is better with wine. A perfect pairing is an experience everyone should enjoy....often. Our unique approach to food and wine means we are "wine first". We first curate the wine list which includes 65+ wines by the glass and then we design a food menu that specifically complements the wine. The kitchen is led by Executive Chef Julian Silvera who spent his early culinary career in restaurants in his native NYC. He then took his talents to Florida's Knife and Spoon, where he helped garner a coveted Michelin star. Chef Julian is passionate about sourcing hyperlocal ingredients and has a strong focus on sustainability. Our service team includes ten sommeliers and is proud to offer guests more than 700 wines by the bottle. We are a casually elegant wine bistro open Tues-Sat 5PM to 10PM with live music nightly. The Champagne Bar is open daily noon-10PM. Children are welcome on the patio. The Wine Bistro and Champagne Bar seats adults only.
Réunissez la cuisine moderne de la Californie du Nord, des cocktails d'inspiration classique, des spiritueux fins, des bières et des vins artisanaux, et vous obtiendrez ce que vous propose The Lexington House : un environnement accueillant pour un repas exceptionnel à partager entre amis. Dans le restaurant ouvert par Stephen Shelton et Jimmy Marino en 2013, à Los Gatos, CA, on sert un menu évolutif et changeant au gré des saisons. Le chef Philippe Breneman démontre un intérêt particulier pour les producteurs locaux, tout comme Shelton et Marino le font avec la carte des boissons, qu'ils élaborent conjointement.
Black Sheep Brasserie is located in the heart of downtown Willow Glen, featuring a mix of modern Californian and classic French inspired cuisine composed of seasonal ingredients. With an eclectic and restrained French varietal wine list, local and foreign craft beers, classic rooted cocktails, and an extensive and thoughtful spirits selection; Black Sheep has something for every taste. A collective effort brought together by the man behind Cascal in Mountain View and formerly of Le Mouton Noir, Birk’s, and Cin-Cin. In partnership with the three minds behind The Lexington House in Los Gatos to bring San Jose, and the South Bay, something of a “black sheep” out of the herd…
Le Dry Creek Grill s'engage à acheter des produits cultivés ou élevés de façon durable (poissons, viandes, fromages et légumes) ainsi que des produits locaux et biologiques chaque fois que cela est possible.
Le restaurant utilise des produits frais et de haute qualité dans l'intention de mettre en valeur l'immense générosité de la merveilleuse région où il est installé. En effet, la Californie du Nord regorge de fermes, de vignes, d'océans et de ranchs à nul autre pareils! Le choix a été fait de soutenir les agriculteurs locaux de même que les brasseurs artisanaux locaux, et de servir des vins de la Californie exclusivement. La Californie possède une grande richesse de ressources naturelles, il faut célébrer cela. Holly et John, propriétaires du Dry Creek Grill, espèrent que vous partagez leur vision et que vous viendrez les visiter bientôt. Mangez avec eux, et vous mangerez avec d'autres personnes de la communauté qui partagent les mêmes valeurs.
Santé!
Introducing The Club on Post, a culinary gem nestled in the historic district of San Jose. Led by the visionary Chef Antonio, our restaurant embodies the vibrant spirit of downtown, situated amidst iconic landmarks like the San Jose Center for the Performing Arts, California Theatre, San Jose Improv and SAP Center. With a prime location near major hotels and Cesar Chavez Plaza, we offer a haven for locals and visitors alike.At The Club on Post, indulge in our culinary masterpiece, the signature Club Wagyu Burger, a testament to Chef Antonio's culinary prowess. Pair it with our renowned espresso martini, hailed as the best in San Jose, for an unforgettable dining experience. Step into our laid-back yet chic atmosphere, adorned with welcoming Roman plaster walls, where every visit feels like a journey into culinary excellence and relaxation. Experience the essence of San Jose's dining scene at The Club on Post.
Secco Restaurant | Patio | Bar is a beloved neighborhood gem, renowned for its celebration of California culture and cuisine. The restaurant’s menu features a range of modern California classics, including a variety of shareable bites that pair perfectly with the restaurant’s robust beverage offerings.Secco Restaurant | Patio | Bar is a beloved neighborhood gem, renowned for its celebration of California culture and cuisine. The restaurant’s menu features a range of modern California classics, including a variety of shareable bites that pair perfectly with the restaurant’s robust beverage offerings.Whether you’re looking for a romantic dinner for two or a gathering with friends and family, our welcoming atmosphere and attentive service will make your dining experience truly exceptional. Come join us for a culinary journey that will leave you wanting more.
Experience a modern twist to traditional tapas with globally inspired shareable dishes. Oveja Negra, translated as “Black Sheep” in Spanish is offering a menu of “unruly tapas.” Our culinary team is “going against the grain” of this deep-rooted Spanish tradition to offer the curious diner a menu representing globally inspired recipes with a tapas flair. The menu will vary by season with flavorful and unique ingredients sourced from around the world, adding an international twist to your dining experience.
Au Forbes Mill Steakhouse, vous pourrez déguster une cuisine d'excellence, notamment du vrai wagyu noir de Tajima et du bœuf angus certifié de première qualité. Moins de 1,5 % de la viande bovine répond aux normes du label CAB (Certified Angus Beef). Le menu comprend également des côtelettes d'agneau australien, des queues de homard australien, du thon Ahi frais d'Hawaii et un grand choix de plats de fruits de mer. Pour accompagner votre repas, la carte des vins du restaurant, primée par le magazine Wine Spectator du Best of Award of Excellence, comporte des vins nationaux et internationaux de premier ordre, savamment sélectionnés par le sommelier du Forbes Mill Steakhouse, qui sauront satisfaire tous les palais et les budgets.
Le restaurant possède aussi 2 salles privées pour les occasions spéciales. La salle Vasona, entièrement privée, peut accueillir jusqu'à 38 personnes. Dotée d'une cheminée en pierre, la salle des vins, semi-privée, est fermée par des rideaux et peut accueillir jusqu'à 12 personnes. Le personnel qualifié est entièrement à votre disposition pour vous faire vivre une expérience culinaire mémorable, partageant le même engagement envers la qualité et la passion pour vous offrir un bon service.
Join us for business or pleasure and enjoy excellence in service and fine dining in San Jose, California, with incredible 360-degree views from atop the KQED Building. Sip and savor in our restaurants, work outside the office, host meetings and events, relax in our lounge areas, explore fun networking events and enjoy benefits beyond the Club as part of the Invited Clubs family. (Member's Only)