Offrant une vue sublime sur Los Angeles, le Restaurant at the Getty Center propose un menu gastronomique dans un cadre simple et élégant. Le chef de ce restaurant cuisine avec des ingrédients locaux et régionaux les plus frais possible. Les plats sont savoureux et présentés avec soin. Le menu d'inspiration méditerranéenne et californienne utilise des influences mondiales pour créer une expérience culinaire délicieuse, ambitieuse et créative. Ce restaurant vous fera également profiter d'une carte des vins unique et d'un bar.
Le menu est élaboré avec des produits du marché provenant de producteurs locaux et du marché fermier de Santa Monica. Les chefs travaillent en étroite collaboration avec les agriculteurs locaux pour assurer la meilleure qualité possible. Les fruits de mer sont soigneusement choisis et proviennent de producteurs pratiquant une production durable. Le menu change chaque semaine pour suivre l'évolution des produits du marché et les saisons. Le service de restauration du Getty Center est assuré par la société Bon Appétit Management.
Tavern est le troisième restaurant du duo du chef Suzanne Goin et de la sommelière Caroline Styne, qui possède également un restaurant Lucques et un bar à vin AOC. Ceci est leur avant-poste de l'ouest de Los Angeles, qui sert de fief local pour les habitants de Brentwood. Designé avec chic par Jeffrey Alan Marks, Tavern est composé de trois endroits distincts mais connectés: une salle à manger avec toit en verre, un grand bar aux murs bleus et un salon de thé appelé Larder qui propose des repas décontractés, une boulangerie, et vente de plats préparés à emporter. Le restaurant propose la cuisine de Suzanne Goin, Californienne et Méditerranéenne avec un zeste d'influence Américaine.
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice.
Le restaurant Luxe Sunset Boulevard Hotel, On Sunset, à la mode Bel Air, propose la cuisine du célèbre chef exécutif Olivier Rousselle. Connus pour faire la distinction du goût, nos menus proposent une cuisine californienne de saison avec une touche d'influence française. Les repas raffinés Bel Air peuvent être pris en plein air sur la terrasse confortable et luxueuse ou à l'intérieur, dans la salle à manger principale. Venez dîner avec nous et découvrir l'un des meilleurs restaurants de Los Angeles.
Le Farmshop, ouvert en 2010, est un restaurant, boulangerie et marché artisanal situé dans le centre commercial historique Brentwood Country Mart datant de 1948, sur 26th Street à Santa Monica.
La cuisine de Jeff Cerciello met l'accent sur des ingrédients locaux de saison. Irene Verbila du Los Angeles Times a écrit : « les dimanches soirs au Farmshop sont consacrés au poulet frit... Le meilleur... Mais la volaille que je considère être l'un des "10 Meilleurs Repas" est le poulet rôti bio de Cerciello... Doré et croustillant, une chair dense mais juteuse, chaque bouchée surpasse la précédente ».
En plus de mettre en avant les produits frais locaux, le Farmshop possède une carte des vins comptant 300 bouteilles de Californie, ainsi qu'un marché proposant des fromages, de la charcuterie, des aliments artisanaux et des articles ménagers, le tout étant un hommage aux nombreux fermiers, producteurs et fournisseurs basés en Californie et que l'établissement est fier de présenter.
It's time to party at Ospi. Chef Jackson Kalb wants to bring the vibe of a dinner party seven nights (and days) a week from the beloved Venice concept to Brentwood. Alongside our renowned, painstakingly handmade pasta, we now offer our signature pizza romana tonda, endless cheese pulls, and, just for Brentwood, a spritz cart during weekend brunch.
Celebrating 37 years in Brentwood, A Votre Santé is a cozy neighborhood restaurant serving World inspired California cuisine that caters to your health while satisfying your palate. Vegan and gluten-free options available year round. Full table service available on our outdoor patio. Indoor room available for private parties for up to 40 people. Curbside pick-up and delivery also available.A Votre SanteCheers!
Nestled in Santa Monica, this restaurant showcases a diverse menu featuring Italian, Mexican, American, and a dash of Hawaiian influences, promising a rich and flavorful dining experience. Chef Luis Garcia, renowned for his 30-year legacy at Rosti, joins forces with the Italian twins Mateo and Dylan, and esteemed local restaurateur Mark Verge. Together, they bring a wealth of experience and a deep-rooted passion for culinary excellence. Mark Verge, known for his transformative impact on the local dining scene, adds his expertise in creating vibrant, community-focused dining spaces. His collaboration with Chef Garcia and the twins ensures a dynamic blend of innovation and tradition at M&D @ Margo’s Kitchen. M&D @ Margo’s Kitchen is more than a restaurant; it's a story of family, creativity, and community. Every dish reflects the storied past of its founders while embracing today’s diverse culinary landscape. Join us at M&D @ Margo’s Kitchen and become part of our extended family!
“The Hideout” is the latest food and beverage installation by STK at W Los Angeles – West Beverly Hills. STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.