Burma (modern day Myanmar) is the Northernmost country of Southeast Asia and is bordered by China, Laos, Thailand, Bangladesh, and India.With these shared borders, there are countless differences that set out to divide cultures and people. However, with it also comes an influence of rich culture, tradition, flavors, and one universal language… food.Made up of 135 different ethnic groups, each with its own culture, language and history, a whisper of intrigue surrounds Burma, a melting pot of cultures, and flavors.Burmese cuisine is influenced by Ingredients and spices of surrounding countries, but the way in which those ingredients are used is what makes Burmese cuisine so unique.Voted one of Open Table's Diners' Choice Award Winners Burma Love, Menlo Park presents to you a collection of regional specialties with a touch of contemporary flair, a fun, elevated, and truly unique cocktail program, as well as the Burmese staple dishes the community has grown to love!
Ayant désormais ouvert ses portes dans le centre-ville de Palo Alto, le Rangoon Ruby Burmese Cuisine propose une authentique cuisine birmane. Les chefs cuisiniers Win Aye et Win Tin, qui travaillaient respectivement dans les établissement Burma Superstars d'Oakland et d'Alameda, dirigeront conjointement la cuisine du nouveau local du Rangoon Ruby. Avec des chefs émérites dans toutes les spécialités qui rendent la cuisine birmane très appréciée parmi les amateurs de cuisine asiatique, ainsi qu'une ambiance haut de gamme et moderne en plein cœur de Palo Alto, le Rangoon Ruby Burmese Cuisine espère impressionner les amateurs de cuisine de Silicon Valley à la recherche d'une nouvelle approche de l'une des meilleurs cuisines au monde. Influencé par les cuisines indienne, thaïlandaise et chinoise, le menu traditionnel birman est complété par une vaste sélection de boissons comportant des cocktails tropicaux signature, notamment le cocktail éponyme Rangoon Ruby, breuvage du milieu du siècle précédent considéré comme le précurseur des cocktails cosmopolites d'aujourd'hui.