Le Anglesea Arms se trouve sur Selwood Terrace à South Kensington, où Charles Dickens a résidé au numéro 11. Le site était à l'origine, en 1712, un jardin maraîcher et une garderie. Il s'agit d'un magnifique pub traditionnel dont l'atmosphère est encore plus ancienne que l'apparence. Il possède une solide réputation pour son excellente nourriture et son choix de boissons. Une grande terrasse s'étend sur le devant du pub et quelques tables se trouvent sur le côté, où vous pouvez manger en profitant du soleil (s'il y en a).
At Scoff & Banter, The Farmer’s Selection celebrates exceptional local produce with a collection of distinctive contemporary European dishes.Led by carefully sourced ingredients from our handpicked farms and suppliers, The Farmer’s Selection menu offers an exquisite taste of the season, expertly prepared by our culinary team.
Located just off Gloucester Road, The Other Kitchen is an all-day street cafe with a menu that focuses on sustainability, freshness and big flavours: think signature sandwiches, seasonal soups, hearty salads and sharing plates. Breakfast is served every day between 7am and 11am, followed by an all-day menu during the week. At weekends, brunch is served from 11am to 6pm, with bottomless brunch on Saturdays and live jazz on Sundays between noon and 2.30pm.Small, well-behaved dogs are welcome!The Other KitchenOpen daily, 7am - 6pm
Located in the heart of South Kensington, Town House at The Kensington is a rare and restful blend of deep heritage and uncluttered modern calm. A home away from home, it’s the perfect space for breakfast, brunch, dinner or to while away an afternoon over a delicious Afternoon Tea.
A destination cocktail bar in South Kensington, the Owl & Monkey offers a selection of classic and signature cocktails, wine, Champagne, Prosecco and other tipples alongside a menu of small plates and sharing platters. Join us for special offers and events throughout the week, including: Happy Hour every Monday and Tuesday from 5pm to 7pm; Aperitivo on Wednesday, with complimentary small plates served alongside drinks orders between 5pm and 7pm; and live DJs on Friday nights between 7pm and 10pm.
Le Ivy Chelsea Garden est un restaurant britannique décontracté qui sert un menu complet tous les jours et des cocktails. Le restaurant, à la fois bar et café, est doté d'une aura qui dégage une sophistication accessible et un luxe familier; L'extérieur est un vaste jardin, avec une terrasse et une orangerie.
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
La Brasserie Kensington Ivy est un restaurant britannique décontracté qui sert un menu complet durant toute la journée composé de nourriture et de cocktails. Le restaurant et le bar à l'intérieur dégagent une aura de sophistication accessible et un luxe familier; on y trouve une vaste terrasse extérieure.
The Lanesborough Grill is home to Executive Chef Shay Cooper’s modern and innovative British cookery, with a focus on seasonal produce from around the country. Signature dishes include Coronation Crab Salad, Dover Sole and Beef Wellington presented table side to share. A richly decorated dining room, naturally illuminated during the day by a domed glass roof while seductively aglow under softly lit chandeliers in the evening, this grand Regency restaurant offers a truly memorable fine dining experience. On Thursdays, enjoy live entertainment from a jazz trio, whilst on Sundays one of the best Sunday Roast Lunches in London can be found here. An exhibition of modern art by British based artists adorning the walls adds to the ambience.The Lanesborough Grill is located with the five star Lanesborough hotel located at Hyde Park Corner where Knightsbridge, Belgravia and Mayfair meet.
Le dernier restaurant du chef et restaurateur Jason Atherton, Berners Tavern est un lieu de rassemblement pour manger et pour s'entretenir, ouvert toute la journée pour le déjeuner, le dîner, le souper, le thé de l'après-midi et le souper tardif. Le restaurant se situe au sein de The London EDITION Hotel à Berners Street à Fitzrovia, au cœur de Londres, et est accessible par une entrée distincte sur la rue principale. Le chef de cuisine, Phil Carmichael, qui a accompagné Jason durant plus de dix ans, propose une carte britannique contemporaine, inspirée des traditions de la Grande-Bretagne et cuite à partir des meilleurs fruits et légumes disponibles dans les îles britanniques. Dégustez des plats tels que le carpaccio de pétoncles d'Orkney à l'avocat, le radis, le jalapeño et la lime; la caille grillée avec du bacon d'Alsace, de la confiture de tomates fumée, des échalotes et du persil; et des coupes de bœuf nourri à l'herbe du Baccleuch estate grillées au charbon de bois. Au Berners Tavern, vous trouverez une célébration des plats britanniques classiques et iconiques, comme l'illustre rôti du dimanche fait avec des coupes de qualité du bœuf Devon Red Ruby beef et servi avec tous les accompagnements traditionnels.