Situated within the heart of Canary Wharf, The Ivy in the Park provides sophisticated and friendly all-day dining for those working, living and visiting the area.
Hawksmoor Wood Wharf is housed in an eco-friendly floating pavilion in a new riverside neighbourhood in Canary Wharf. Gently rising and falling with the tide, the main restaurant at dock-level is joined by a 120-seat waterside bar. Both include terraces with views across the water (squint your eyes and you might just see the ghosts of great ships laden with mighty lengths of timber that used to swing in and unload there).
There's also a private dining room for up to 20 people named after the local legend Queenie Watts, a singer, songwriter, actor and self-confessed bawdy landlady (think Peggy Mitchell meets Joni Mitchell).
The menu revolves around the best British produce the country has to offer with grass-fed dry-aged ethically reared beef, sustainable seafood from the South coast and some of the biggest hits from the Hawksmoor New York menu.
The Ivy Tower Bridge is an all-day British brasserie with an all-encompassing menu serving modern British and international Ivy-inspired classics from dawn until dusk, seven days a week. With its riverside location and views of the iconic Tower Bridge and Tower of London, The Ivy Tower Bridge is the perfect location for guests to enjoy breakfast, brunch, lunch, dinner and cocktails. The restaurant also features an outdoor terrace, a bar and a private dining room on the first floor, offering tranquil relaxed yet sophisticated dining with beautiful views across the river.With interiors designed by Martin Brudnizki Design Studio, the two-floors restaurant offers guests the choice of dining within the restaurant, enjoying the view from floor to ceiling glass windows, or outside on the Parisian-style al fresco terrace seating 50 and overlooking the River Thames.
There’s something for everyone in the UK’s most exclusive and one of a kind venue. Enjoy mouth-watering food with unrivalled views in the heart of London’s Docklands.Named in celebration of Victoria Dock’s original identity, the Lands End restaurant serves the finest food in surroundings to match your mood. Our Kitchen team, makes creative use of the best seasonal British produce where provenance is at the heart.
ST. JOHN Bread & Wine reflète les rythmes de son environnement local tout en observant le même respect pour les ingrédients saisonniers et indigènes ainsi que « l'intégralité de l'animal » en tant que restaurant « grand frère » . Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper 7 jours par semaine, cette adresse se démarque avec un menu moins formel, puisque les clients sont vivement encouragés à partager les plats qui sortent de la cuisine.
Vous pourrez acheter sur place des articles de leur boulangerie ainsi que des bouteilles de vin, à l'unité ou à la caisse, à partir de leurs carte des vins, ou vous les faire livrer lorsque cela est possible.
Bread & Wine a été élu Best British Restaurant par le Evening Standard et nommé le restaurant avec le meilleur rapport qualité-prix par The Observer Food Monthly.
Le Public House Garrison est un pub gastronomique animé au cœur de la communauté créative de Bermondsey Street, juste à côté des délices comestibles du Borough Market. Ici, on se sert de l'avantage d'être un restaurant indépendant; de l'intérieur excentriquement inimitable à la liste de vins considérable, en passant par la participation du personnel, on s'assure que tout ce qui est fait respecte les règles du style Garrison. Le lieu est ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner et le souper. Le menu se concentre sur des produits de saison de leurs fournisseurs artisanaux préférés. En bas, une maison de campagne estivale s'est amourachée d'un hangar de bois pour donner naissance à une salle de cinéma totalement inattendue. Cette salle est disponible en location privée durant la semaine. Les dimanches soirs, elle se transforme toutefois en ciné-club gratuit.
Nommé en mémoire du Nicholas Hawksmoor Christchurch Spitalfields, juste en bas de la rue, Hawksmoor Spitalfields ouvert en 2006 à reçu des critiques dithyrambiques, consacrant l'histoire d'amour de Londres avec le steak. Hawksmoor Spitalfields est un steak house sans prétention, obsédé par la qualité, servant exclusivement du bœuf britannique de races traditionnelles, fournies par les bouchers récipiendaires de prix du The Ginger Pig. Le restaurant de 115 couverts mise également sur une carte des vins mettant en vedette des petits producteurs coup de coeur mais aussi de grands vignobles.
Roe is a modern and spacious restaurant in the heart of Wood Wharf from the trio behind the critically-acclaimed sister restaurant Fallow St James’s and FOWL.The extensive a la carte menu is divided into nibbles and flatbreads, skewers and grilled options, with larger plates and sides also available. As well as championing modest, British ingredients, Roe’s dishes showcase underused and underappreciated produce. Rare breed meats and carefully sourced fish from the British Isles are central to the menu, as well as regenerative crops like Wildfarmed native grain.
Le Restaurant Story London souhaite vous raconter son histoire à travers la nourriture qu'il sert.
Ouvert en avril 2013, il a obtenu sa première étoile Michelin en seulement 5 mois après ouverture.
Inspirés par la carrière culinaire du chef Tom Vendeurs et l'histoire de la cuisine britannique, les plats représentent une histoire à déguster, imprégnée d'une mémoire. Vous partagerez ces souvenirs à travers vos sens, la vue, l'odorat et le goût.
Pour cela, l'établissement sélectionne des produits frais britannique de saison, puis les couple avec une carte exclusive des vins de petits producteurs vinicoles ainsi qu'une sélection de bières artisanales britanniques d'origine locale.