Le Gather vous propose la seule expérience culinaire de Jackson Hole où vous participez à la conception et les saveurs de la cuisine et des boissons, lors des mardis dégustations pour deux. Ce n'est pas une cuisine créative ordinaire, c'est la gastronomie telle qu'elle devrait être. Le restaurant offre une des meilleures vues sur les pistes, depuis une salle à manger incroyable. Une salle à manger privée pouvant accueillir de 14 à 20 personnes est aussi disponible.
The Whistling Grizzly features a regional bistro inspired menu utilizing local products such as Lockhart Ranch beef, Idaho trout and Vertical Harvest greens. Food & Beverage Director Jason Azarpour brings a 5 star hospitality experience as well as classic French culinary training to the Whistling Grizzly. We also offer a full bar menu including a full wine list, cocktails and local brews from Melvin and Snake River Brew Pub.
Located in the Sweetwater Gondola Mid-Station, this upscale chalet reflects a regional appeal offering a unique modern dining experience that combines perfectly with the warmth of a traditional winter ski resort experience. Guests can enjoy a diverse menu featuring locally sourced ingredients, craft beverages, and a welcoming ambiance that invites relaxation and socializing. Reservations strongly recommended. For guests dining without a ski pass, a sightseeing ticket will need to be purchased from guest services in order to ride the gondola.