Wood-fired steak & spanish tapasA modern, Spanish-inspired steakhouse with flavorful cuts, exemplary wine and bold drinks. Within a dramatic setting, Matadora blends unique Spanish dishes with classic staples for a unique, bull-stopping dining experience.
Owners Mario Leon and Tamara Bourso introduced traditional Spanish cuisine with a Dali twist to Boston in 1989 and the concept of pairing/sharing tapas quickly spread throughout the restaurant community. Dali offers a full liquor bar with Sangria, original/vintage Cocktails, and Bottoms Up Shots. The interior is personalized with quirky decor such as the Crying Gold Wall, Lost & Found Clothesline, and a LED Interactive Table that cozily seats 6-10 convivial guests.Reservations available Wednesday thru Sunday from 5:30 to 10 and we invite you for a memorable evening.
Le Solea Restaurant and Tapas Bar affiche une atmosphère méditerranéenne chaleureuse, avec ses murs richement colorés, ses mosaïques et ses lampes scintillantes. C'est le lieu idéal pour une collation rapide, un moment de détente après le travail ou un souper de fête. Des espaces privés sont disponibles pour les soupers formels assis, les buffets occasionnels, ou les réceptions/cocktails pour des groupes de 25 à 250 personnes. Le menu comprend plus de 40 tapas (entrées et plats de résistance espagnols). Le bar propose de la sangria traditionnelle, des cocktails latinos ainsi que des vins d'Espagne, du Portugal, du Chili et d'Argentine.