Morgan's BBQ brings you the very best food, drink, and atmosphere in the Lone Star tradition. Brisket, ribs, and pork smoked 'low and slow' in fire-burning pits, but with a craftsmanship and attention to quality and detail that can only come from people dedicated to hospitality and the art of Texas-style bar-b-cue.
Antoya is one of the oldest Korean BBQ restaurants in South Korea. We have been established as a barbecue house since 1976 and have kept our traditions for over 42 years.Our barbecue & Korean Food recipes have been passed down from one generation to another to bring a traditional & quality Korean dining experience. We only use the highest quality of ingredients & authentic Antoya recipes.Experience one of South Korea’s best traditional Korean BBQ’s at Antoya.
Déclaré « Meilleur Barbecue de New York » par le New York Magazine et le Time Out New York, « Barbecue du Top 10 aux États-Unis » par le Wall Street Journal et parmi les « Meilleurs Nouveaux Restaurants de l'Année » par le New York Magazine, le Hill Country tire son inspiration des barbecues texans de Kreuz Market accompagnés de leur dry-rub typique. La poitrine, les saucisses, les côtes levées et autres coupes du Hill Country sont fumées lentement et à basse température sur du chêne étoilé texan. Le barbecue est servi dans du papier de boucherie, à la livre, avec des garnitures traditionnelles. Le Hill Country comporte deux bars proposant une vaste sélection de bières, de la tequila et du bourbon. Il dispose en outre d'une scène avec un système de sonorisation ultra-moderne pour accueillir des concerts de la florissante scène musicale d'Austin. Parmi les versions revisitées des plats classiques du Sud et des desserts, vous trouverez le Longhorn Cheddar Mac & Cheese, les Campfire Baked Beans with Burnt Ends et l'Original PB&J Cupcake. Le magasin propose de nombreuses spécialités texanes, notamment le Big Red Soda et les saucisses Kreuz Market.
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
GAONNURI RESTAURANT / BAR&LOUNGE - SKY ROOM
GAONNURI [gah-ohn-nu-ri] : le centre du monde
Le nom Gaonnuri représente ce qui symbolise le centre du monde, tant physiquement que métaphoriquement, pour les créateurs de ce restaurant. Situé au cœur de New York, carrefour des cuisines les plus raffinées et de cultures éclectiques, le GAONNURI cherche à rassembler des personnes de tous les horizons pour partager une expérience culinaire coréenne traditionnelle.
Tout est mis en œuvre pour que l'authenticité de la nourriture et le plaisir suscité par votre repas vous fasse revenir régulièrement.
Le Gaonnuri tient à vous remercier de lui permettre de vous convier et de vous servir dans son propre centre culinaire.
Inspired by the global travels of our team of chefs and the discipline of Japanese wood-fired grilling known as yakiniku, KYU offers a rich exploration of interpretive Asian cooking. From our open kitchens, you will discover a world of expertly grilled umami-rich meats, smoke-roasted short ribs, innovative fish and beguiling vegetable preparations, hamachi Crudo, and pork belly baos, and Thai “stone pot” fried rice, along with fabulous hand-crafted cocktails and stunning signature desserts. With award-winning restaurants in Miami, New York, Las Vegas and Mexico City, KYU’s unique brand will be expanding to Los Angeles in 2025. We welcome you with open arms.