The Vesper is an American craft cocktail bar focused on artisan cocktails and delicious food. Owners Jim & Angelique Stump also own The Table in Willow Glen and Forthright on W. Campbell Ave. Located in Downtown Campbell, just around the corner from the historic Campbell Water Tower. Multi level dining room, with seating on the patio and inside. Private events for up to 150 people, and small get togethers cool for walk-ins.
The perfect place for your next event, a night out with friends or date night. Culinary Excellence and Sophisticated Craft Cocktails. Fun Nightlife and Late Night Food.
Nestled in Santa Clara's Market Place District, JAKS blends rich Indian tradition with modern elegance. Led by Master Chef Prakash Singh, with 18 years of experience in luxury hotels like ITC Sheraton and Marriott.Chef Singh, a Gold Medalist from the Indian Federation of Culinary Academies, masterfully combines traditional techniques with modern innovations. JAKS offers a menu that showcases the diverse flavors of India—from Tamil Nadu to Punjab and Goa. Each dish reflects authentic regional culinary traditions with a modern twist. JAKS is also the first Indian restaurant to offer 12 on-tap microbrewery beers, along with a refined bar experience known as "The Peg Bar." The bar features an exceptional selection of Japanese whiskey, aged single malt scotch, bourbon, and aged tequila, enhanced by creative cocktails that include foam displays and table-side smoking. This unique combination of culinary excellence and luxurious bar offerings makes JAKS a standout destination in Santa Clara.
Le Mosaic Restaurant and Lounge sert des spécialités traditionnelles asiatiques et américaines. Situé au cœur du centre-ville de San Jose, il se trouve dans le Four Points by Sheraton Hotel, ancien Hotel Montgomery. Le Mosaic est l'endroit idéal pour vivre une expérience culinaire mémorable, passer une soirée entre amis ou déguster des cocktails maison.
Le Cetrella (prononcer "che-trella") tire son nom de la vallée de Cetrella, sur l'île de Capri, et des herbes aromatiques cetra. Le Cetrella Los Altos se distingue par sa cuisine alliant les saveurs du pourtour méditerranéen, sa simplicité rustique, son talent artistique ainsi que son goût pour le luxe. Vous dînerez dans les salles à manger principales Cetrella Valley et Silicon Valley, dans les salles privées Grotto et Gorve à taille variable, en terrasse ou bien au bar de l'établissement. Les œuvres d'art de l'artiste Matt Farrar, originaire de Santa Cruz, représentent le ruisseau, les contreforts et les séquoias des environs. Elles apportent du caractère aux salles à manger.
Le chef cuisinier exécutif Michael Ellis prépare des plats savoureux inspirés de la cuisine du pourtour méditerranéen et de la Californie tels que des salades et des soupes de saison, des fruits de mer crus, des dégustations de fromages, du pain et des pâtes faits maison, ainsi que des légumes, du poisson, de la volaille et du gibier grillés. Vous pourrez également déguster des plats principaux campagnards et des desserts avec notamment de la glace et des sorbets faits maison ainsi que le célèbre entremets 3 chocolats de Valrhona. Directeur associé : Mhamed Bahet.
The Heid is the perfect spot to slow down. Share our seasonal social bites, classic cocktails, and local wine and beer in one of the Bay Area’s most charming creekside destinations.