Baccarat is a beautiful 85.6 square meters of space showcasing an indoor and outdoor bar and lounge. The space is housed on the second level of the vibrant Miami Design District Mall at 140 NE 39th Street, Miami, FL 33137.We invite you to live a spirit of fancy, rhythm and ritual that keeps the plush, platinum and champagne-hued Baccarat humming throughout the day. The unique experience of sipping a coffee, tea or cappuccino, of enjoying a bubbling coupe of champagne or a glass of wine, or discovering our signature cocktails all served in Baccarat, surrounded by Baccarat beautiful and colorful crystal. All around you is made at Baccarat by Baccarat people: 255 years of savoir-faire transmitted from generation to generation. Indulge and enjoy this unique experience.Our staff will be happy to help you discover our history, our legendary creations and our coolest design pieces.
Embracing the hospitality and spirit of the Greek islands, Kiki on The River is heralded for it meticulously-scuffed elegance that only a windswept waterfront garden can provide. Weekdays, join us for romantic waterfront dining by celebrated Chef Steve Rhee. On weekends kicking off Friday nights, Mykonos comes to Miami with live DJ and a party atmosphere featuring a festive soundtrack, twirling napkins, and dancing that will make you say "opa!"
Chef Director Björn Weissgerber serves a diverse menu inspired by the Oceans of Asia, with a particular focus on Japan – sushi, sashimi, tiradito, tempura and robata. Sexy Fish has dishes to please all palates, from traditional tastes to plant-based plates. Among the signature dishes, you’ll be able to dive into are the Bloody Mary Ceviche; our Yellow Tartare, Smoked Tofu and Caviar; plus, the wonderful Enrygii Mushroom Tempura, with Summer Truffle and Aka Miso, as well as its King Crab and Bone Marrow counterpart. Sexy Fish’s interior is designed by the award-winning Martin Brudnizki Studio and includes a show-stopping fish tank. The luxurious dining room also houses amazing original artworks by legendary British artist Damien Hirst, as well as an installation from celebrated architect and designer Frank Gehry, whose 26 beautiful fish lamps play – and sway – beautifully to theme.
L'EDGE, Steak & Bar propose un menu abordable et peu traditionnel composé de tranches de viande exaltantes et de qualité, de fruits de mer de la région, ainsi que de fruits et de légumes locaux. Centre de toutes les attentions, le bar dynamique sert des cocktails créatifs, des petits plats, des tartares, des crudités et des amuse-gueules. Le menu américain contemporain, élaboré par le chef exécutif de renom Aaron Brooks, met en valeur les ingrédients de saison provenant de producteurs locaux de qualité, le tout accompagné d'épices, de poivrons et d'herbes aromatiques cueillis dans le jardin du restaurant. L'oasis extérieure de l'EDGE se compose d'une superbe terrasse agrémentée de foyers extérieurs réconfortants, de bougies chatoyantes et d'une verdure luxuriante surplombant les toits de Miami et la scintillante baie de Biscayne. L'ambiance animée du restaurant, combinée à l'atmosphère accueillante de lounge de la terrasse, le rendent parfait pour une happy hour, un bon moment après le travail ou une soirée d'affaires.
Situé dans l'épicentre du quartier dynamique de Brickell à Miami, Komodo est un restaurant et lounge intérieur et extérieur de trois étages qui allie une cuisine contemporaine d'Asie du Sud avec une ambiance typique du sud de la Floride, rehaussant l'expérience culinaire et la vie nocturne du secteur. Le menu propose des mets populaires dont le canard de Pékin, le maki au thon et le maki dynamite au homard. Le restaurant et lounge multi-niveaux de 300 places dispose de plusieurs espaces uniques, y compris trois bars complets avec un menu de cocktails maison. La terrasse extérieure, conçue en « nids d'oiseaux » (des sièges flottants qui recréent un décor ludique rappelant une maison dans un arbre) est parfaite pour toutes les occasions. Komodo est ouvert pour le dîner 7 jours par semaine, pour le dîner du lundi au vendredi et propose la formule Happy Hour tous les soirs de semaine.
Gekkō is a japanese-inspired steakhouse and lounge from the minds of groot hospitality’s david grutman and the recording artist bad bunny.Located in miami’s thriving brickell neighborhood, gekkō immerses patrons in a fusion of elevated steakhouse surroundings with the modernity–and precision–of japanese cuisine. Signature dishes include premium steak cuts, jaw-dropping sushi inventions, and delicious seafood appetizers. A bespoke cocktail program, an extensive wine list and bottle service offerings complement the menu.Gekkō’s aesthetic is lush, luxe and jewel-toned. With design accents like custom wallpaper, dark and rich palettes and hints of soft golden light, the restaurant transports visitors to an intimate, rare nocturnal world. As it happens, the word “Gekkō” itself translates from Japanese to English as “moonlight.”
Located in the heart of South Beach on Lincoln Road, Playa offers a tantalizing blend of steak and seafood cuisine with a Southern twist. Guests can enjoy fresh, regional flavors in our lush outdoor oasis or within our captivating tropical-themed indoor space. By day, indulge in our menu's expertly prepared steaks and the freshest seafood, surrounded by climbing plants and soothing water features. At night, Playa transforms into a vibrant hub of live entertainment, ensuring every visit is an unforgettable experience of richness in every way.
Bacon Bitch is a one of a kind dining experience, dismissing the idea that breakfast has to be boring. From the moment you walk up to the host stand, you are in for a fun brunch! The food ranges from bacon, egg,and cheeses to grilled salmon sandwich. You may come for the bacon but you are guaranteed to keep coming back for the bitches.
Le STK vous propose astucieusement une formule deux en un : le steakhouse moderne et le salon chic. Le grand salon central est aménagé avec des banquettes en cuir crème et du carrelage imitation crocodile. Il est entouré d'une salle à manger surélevée, adaptée aux repas plus formels. Toutes les tables sont illuminées par un éclairage de scène théâtrale, tandis qu'un DJ investit tout l'espace d'une énergie communicative. Le STK Miami vous accueille au cœur de Miami Beach, pour le côté animé de New York au rythme de South Beach. Le chef cuisinier Aaron Taylor dirige la cuisine de ce restaurant de 2 étages situé dans l'établissement 1 Hotel and Resorts. Les steaks font bien sûr partie intégrante de la carte. Doté d'un esprit résolument féminin, le STK propose plusieurs coupes de viande (petites, moyennes et grandes), ainsi que des produits élevés naturellement et des plats de résistance à base de poisson frais du marché. Les autres spécialités incluent notamment les truffes frites au parmesan, les hamburgers miniatures, le pudding de maïs doux et la salade de crabe Jumbo Lump.
*OPENTABLE RESERVATIONS ARE FOR FIRST FLOOR AND ROOFTOP DINING AND SEATING. FOR RESERVATIONS AFTER 2AM PLEASE SEND A TEXT MESSAGE TO 305-206-6404.ROOFTOP SEATING AND VIP SECTIONS REQUIRE A SPENDING MINIMUM AND OR BOTTLE SERVICE FOR MORE THAN 4 GUESTS. PLEASE SEND A TEXT MESSAGE TO US AT 305-206-6404 TO RESERVE ROOFTOP AND VIP SECTIONS.Voodoo Rooftop Hookah Lounge is a must whenever you visit South Beach. Located in the most prime block of Ocean Drive with a full bar including tropical drinks, frozen cocktails and margarita’s. The party ignites every night after sunset with live DJs, dance floor, and VIP seating on our rooftop. After 7pm every guest needs to have ID and 21+ years. IG https://www.instagram.com/voodoomiami/FB https://www.facebook.com/voodoomiamiYELP https://bit.ly/2GBUGCf