VOTED #1 FOR BEST ITALIAN FOOD ON THE EAST COAST BY BAYCITIZEN.ORG!!!A Salute is an Italian restaurant & full service cocktail bar located in an 1850 Church on Main Street in Matawan, NJ (Three minute walk from train station). The 170 year old building has kept its character and warmth to provide a comfortable setting for families and friends to enjoy a great lunch or dinner. Seasonal outdoor dining with a full service bar and oversized patio.Live Music in our Bar Area every Thursday- Saturday Evening. Lunch Available daily from 11:30-3:00pm. Happy Hour daily from 3:00pm-6:00pm featuring 1/2 off drinks and select appetizers. Dinner begins at 4:00pm.Weekly Specials: $49 3 Course Dinner Available Sunday- Thursday
L'atmosphère et l'expérience de New York sont enfin parvenues à traverser le fleuve Hudson pour rejoindre le centre du New Jersey. La cuisine innovante du Char Steakhouse propose uniquement les meilleurs tranches de bœuf de qualité, maturé à sec, ainsi que du poisson livré tous les jours. Vous prendrez vos repas en admirant la vue sur les paysages depuis les hautes fenêtres. Les murs et le plafond en acajou confèrent à ce restaurant une ambiance authentique de steakhouse inégalée dans le monde de la restauration du New Jersey. Parmi ses détails uniques, il possède quatre cheminées modernes, premières de leur genre, et un mur d'eau incurvé débordant de sérénité dans la bien-nommée Rain Room (salle de la pluie). Vous pourrez déguster 7 tranches de bœuf maturé à sec de la première qualité, ou savourer des huîtres et un colossal crabe bleu dans le bar à aliments crus. Les places du lounge sont attribuées sur la base du premier arrivé, premier servi. Les réservations de soirées peuvent se faire aux banquettes voûtées jusqu'à 12 personnes. Le personnel expérimenté et hautement qualifié montre sa chaleur et son hospitalité lors de l'accueil des clients. Le tout à des prix que vous n'auriez pas imaginé possibles.
The team behind Millie’s is passionate about pizza, both the coal-fired and the Neapolitan styles. Thanks to “dueling ovens”, pies from both varieties are offered. Inspired by childhood visits to Totonno’s, the legendary Coney Island pizzeria, the coal oven burns over 650+ degrees and can produce pies in five minutes. The signature Millie’s pie combines sautéed tomatoes with fresh mozzarella and a sprinkling of parmesan. The Neapolitan wood oven, hand-built by Italy’s celebrated Ferrara family, and imported from Naples, cooks pizzas, such as the Margherita, in just 90 seconds thanks to the intense 800+ degree heat.Evoking memories of bountiful “Sunday Suppers” where families gathered around the table to share recipes passed down from generation to generation, Millie’s Old World Meatballs & Pizza is bringing that same convivial feeling of a close knit Italian family to everyone.