Bienvenue au Turn House ! Le chef et propriétaire, Thomas Zippelli, propose des saveurs et plats locaux dans la région du comté de Howard. Thomas Zippelli a obtenu une licence en arts culinaires à l'université Johnson and Wales. Pendant trois ans, Thomas a travaillé sous la direction du chef Daniel Humm au Eleven Madison Park, à New York, puis pendant deux ans et demi sous celle du chef Thomas Keller au French Laundry. Le chef Zippell vous invite à savourer une cuisine de la ferme à votre table, préparée à partir de produits frais et au gré des saisons. Le restaurant se réjouit de vous faire profiter d'une expérience culinaire unique et savoureuse. Le menu du Chef Zippelli change fréquemment, tout en insistant sur ce message : mangez local ! Rejoignez-nous pour un repas, tout en montrant votre soutien à votre propre communauté et découvrez à quel point la nourriture locale peut être savoureuse.
The Tillery, a full-service upscale American restaurant and bar brings a modern and intimate dining experience to Owings Mills, MD. Owings Mills, once an independent and isolated mill town, but now the heart of bustling Baltimore County, welcomes a new dining experience to Metro Centre at Owings Mills. With a history rich in farming, cultivation, and milling, from which the city gets its name, The Tillery brings the best of the expansive countryside together with a modern and intimate dining experience. Local hospitality is at the center of it all. The center of hospitality is food. Dynamic specials featuring the seasons' best produce pair with the dependability and indulgent comfort of a prime cut of beef. Whether it's a post-work rendezvous with colleagues, or a more celebratory escape away from home, The Tillery at Metro Centre Owings Mills fits the occasion.Traditional fare meets culinary innovation at The Tillery. Please note: 18% gratuity is added to every check
Signature Cocktails. Wine and Dine. Iconic Dishes. Good Vibes.We Are a Full Bar & RestaurantIQ Bar and Grill specializes in the finest Caribbean herbs and spices in which we marinate our meals to perfection. We cook it exactly how you like it to secure the flavor then served it on a heated plate, so it stays hot throughout your meal.