Le 220 Merril est un restaurant chic haut de gamme de Birmingham, dans le Michigan, spécialisé dans la cuisine américaine.
En été, vous profiterez d'une terrasse où vous pourrez prendre vos repas tout en assistant à un concert.
Le restaurant propose également un brunch du week-end le samedi et le dimanche, de 10h30 à 15h00.
Du lundi au vendredi de 15h00 à 18h00, vous aurez la possibilité de déguster l'un des meilleurs happy hours de Birmingham, incluant un menu avec amuse-bouche et cocktails à 7 USD, composé de tartare de thon ahi au sésame, de calamars épicés-sucrés, d'agneau, de spiritueux raffinés et bien plus encore.
Grâce à ses élégantes salles à manger, le 220 Merril est l'endroit idéal pour organiser des fêtes privées, des événements spéciaux et des conférences d'affaires.
Récompenses et distinctions :
"Prix d'Excellence" de 2016 du Wine Spectator
"Meilleur bar pour faire affaire" de 2016 du Hour Detroit
"Meilleur barman" de 2016 du Hour Detroit
"Meilleur choix" de 2015 pour ce site
Bahama Breeze Island Grille offers a To Go menu with easy online ordering. Take home a taste of the islands today.
Bahama Breeze offers all your favorites: burgers, salads, seafood, chicken-all with our island flair. From jicama or plantains to jerk chicken pasta, you can enjoy the islands one taste at a time, discovering new flavors along the way. If our Latin and Caribbean-inspired recipes sound delicious but you're not sure you're ready to explore, ask us about the ingredients or preparation. We're always happy to share our knowledge of Latin American and Caribbean cuisine.
Salt + Ko, nestled in the vibrant city of Southfield, Michigan, is a distinguished gastropub offering a unique culinary experience under the expertise of Chef Ryan Eli Salter. This chic dining establishment is situated on the ground level of the newly branded Radisson Hotel Southfield-Detroit, promising a stylish atmosphere complemented by craft cocktails, social tonics, and live entertainment. Salt + Ko aims to redefine the classic American gastropub with a menu crafted from fresh, locally-sourced ingredients. The venue also hosts monthly brunch parties, making it a lively spot for both locals and visitors. Chef Salter, with his Harlem roots and a decade of culinary development in Detroit, brings his vision to life at Salt + Ko, inviting guests to enjoy a blend of American classics delivered with intention and a creative twist. When you visit, be sure to try the TikTok famous Lamb Chops, the Shrimp Po Boy, and the variety of vegan options!