The Broughie offers three distinctive dining areas, the restaurant and tapas courtyard, along with a public bar. All our menus created by our amazing head chef..The restaurant, recently recognized as having the best food and service in the state offers an a la carte menu that changes seasonally. Our pub fare reigns in the public bar.Reservations are taken for lunch and dinner in our restaurant. We strongly recommend to book to avoid disappointment.
Ce restaurant primé à de nombreuses reprises va enflammer vos sens. Humez la délicieuse odeur de fumé de l’unique steakhouse de Bendigo, et venez savourer leur technique de « cuisine au bois » dans le respect de plus pure tradition des steakhouses. Étant la seule steakhouse de Bendigo,l’équipe a pour priorité de créer et maintenir la différence sur la scène culinaire. Le menu est vaste, et l’établissement est célèbre pour la sélection de charcuterie régionale, les pizzas gastronomiques cuites au feu de bois et une gamme unique de desserts. Cependant, leur véritable amour est le bœuf Wagyu et l’équipe en cuisine est fière d’apporter aux clients une sélection ultime de bœuf Wagyu et de boeuf vieilli à sec, provenant à la fois des fermes locales et régionales. Le Woodhouse vous offre une expérience culinaire spectaculaire, mais authentique, où vous êtes encouragé à vous détendre et à profiter d’un service professionnel accueillant.
Welcome to Nouveau Restaurant & Cellar Door.We are located at Balgownie Estate in Maiden Gully. Balgownie Estate is Bendigo’s oldest commercial Vineyard. We have been producing award winning wines from our first vintage back in 1972. Today you can visit our restaurant and cellar door and taste from our extensive selection of wines made from hand harvested fruit grown on their beautiful old vines that are now over 50 years old. Whilst here, take the opportunity to, dine in our restaurant for breakfast, lunch or dinner. Our menus feature contemporary Seasonal Australian Cuisine, sourced from premium local suppliers. For Breakfast enjoy a romantic Champagne Breakfast (our version of it anyway…!)