Le Shinsei est un bar à sushi traditionnel qui propose une cuisine panasiatique.
Le Shinsei est né de l'envie de créer un endroit qui reflète un certain mode de vie : il arrive à tout le monde de sortir souper avec ses enfants et parfois avec ses amis et maris. L'idée était donc de créer un endroit où une soirée avec les enfants ne signifie pas que les adultes doivent manger une nourriture de qualité médiocre. De la même façon qu'une soirée passée avec les parents n'équivaut pas à passer la soirée dans un endroit oppressant où les enfants doivent étouffer sous le nœud d'une cravatte trop serré. En deux mots, Shinsei est juste un établissement de quartier convivial et charmant pour passer une bonne soirée.
Une cuisine électrisante. Toutefois, la cuisine n'est pas suffisamment déroutante pour vous empêcher de déchiffrer le menu ou de reconnaître votre plat préféré. Jamais ennuyeuse, elle est réconfortante en en toute occasion. Les plats signature, par exemple, sont un mélange sophistiqué entre une nourriture de fin de soirée de bar et un somptueux repas sur le pouce doté d'une touche asiatique particulière.
Experience the fusion of contemporary and traditional Chinese cuisine at Maison Chinoise, inspired by the vast culinary landscape of China. As you step inside, you'll be enveloped by an atmosphere of natural woods, stone, and warm hues. Focusing on dim sum, dumplings, and regional specialties, Maison Chinoise encourages sharing dishes, allowing guests to experience a wide array of flavors and textures. Complementing the delectable fare, Maison Chinoise boasts an extensive wine list and a diverse selection of featured cocktails, ensuring the perfect accompaniment for every dish.Discover an unforgettable gastronomic adventure at Maison Chinoise, where the rich and varied essence of Chinese cuisine comes alive.
wagamama. global influences. local flavorsopentable diners' choice-award!fresh. bold. refreshingat wagamama dallas located in victory park, we blend asian cuisine with global influences. whether you're seeking casual dining for a family-friendly dinner or a special occasion dinner spot, our menu has something for every palatehighlights: - savory ramen + fluffy bao buns- nourishing noodle dishes- seasonal ingredients in every platewe offer:- vibrant happy hour- spacious outdoor seating- private events capabilitiesfrom group dinner to intimate date night, chef steve mangleshot ensures each dish delivers a memorable culinary experience. make dinner reservations today
At Nuri, meaning "whole world" in Korean, we celebrate diversity and cultural exchange through a culinary journey crafted by Michelin-recognized chef, Minji Kim and Executive Chef Mario Hernandez.Our menu reflects a rich tapestry of Asian, New Orleans, and Southern traditions, all prepared with the finest ingredients and meticulous attention to detail. We embody a "Care Right" culture, delivering warm, gracious service with an unwavering commitment to excellence. Step into Nuri and experience a luxurious, unforgettable dining journey, bringing the world to your table.
JingHe is a Japanese Asian Fusion restaurant located in Dallas, Texas. The restaurant serves a variety of dishes inspired by food across Asia, including Sushi, BBQs, tapas, ramen, sake, and beer. JingHe prides itself on its modern twist on classic Asian dishes.
Embark on a transcendent journey at Regines, where centuries of flavors collide in a captivating setting. The striking decor, adorned in jet-black, emerald, and gold, exudes an air of glamor and luxury. Indulge in a diverse array of culinary delights, from delicate sashimi to decadent caviar, accompanied by an exceptional selection of handcrafted cocktails. Let the enchanting live entertainment serenade you as you revel in the refined ambiance. At Regines, sophistication and extravagance intertwine, creating an unforgettable experience that tantalizes all the senses.
Le chef Tyson Cole apporte son style personnel à ce restaurant Uchi à Dallas. Cole conjugue des textures et des saveurs inattendues et repousse les limites de la cuisine japonaise en s'inspirant des saveurs issues des quatre coins de la Terre et en alliant le traditionnel travail au couteau de maître avec des techniques de pointe. Le restaurant Uchi apporte son haut niveau de qualité et de service caractéristique dans une zone urbaine, mélangeant avec succès l'innovation culinaire et une ambiance conviviale.
Le menu du chef Tyson présente des spécialités du jour, des dégustations chaudes et froides, du makimono, du yakimono, du tempura, ainsi que des sushi et sashimi.
Anchor Sushi Bar is a stylish and playful take on a time-honored American dining room and bar. Upon entering, guests are immediately transported by the sophisticated, refreshing and bright atmosphere reminiscent of an East Coast vintage yacht club. Vandelay Hospitality’s first sushi concept, Anchor Sushi Bar boasts a broad and timeless menu featuring pressed, raw sushi rolls and other Asian-fusion favorites.