Le Passionfish propose une expérience culinaire unique en Californie avec de la nourriture et du vin de qualité dans une atmosphère ludique et décontractée. Le menu en constante évolution présente les plus frais des fruits de mer provenant de source durable, de la viande à cuisson lente, des légumes bio et de délicieux desserts, le tout accompagné par une carte des vins médaillés dont les tarifs correspondent presque au prix de vente au détail, bien plus accessibles que le prix attendu. Le Passionfish appartient et est géré par le chef Ted Walter et sa femme Cindy Walter, ardents défenseurs d'une éducation sur la durabilité des sources de provenance des produits de la mer. L'établissement fut le premier restaurant officiellement certifié « vert » dans le comté de Monterey.
Join us at our welcoming establishment and indulge in the captivating flavors and unmatched ambiance that can only be found under the guidance of Chef Jerry Regester. Small Restaurant, with BIG flavors! From our beloved Duck liver pate, seasonal salads, to seared Duck Breast, or Caramelized Sea Scallops, Chef Jerry personally creates your dinner.Come into a restaurant that cares for you from the front staff to the kitchen. We look forward to meeting you!
Welcome to Nura Sushi & Island Grill. A place where you can enjoy a unique dining experience!Our talented experienced sushi chefs prepare sushi utilizing fresh fish delivered daily and features a casual, family friendly dining atmosphere. Our menu offers sushi, nigiri, sashimi and a variety of Island inspired plates. Order one of our popular cocktails and make sure to check out our Sake and Wine List with selections from California and around the world.Nura Sushi & Island Grill is open for in person dining, in addition to takeout and catering.If you are unable to book a reservation for a specific time, please call the restaurant directly.
Restaurant favori depuis toujours sur Cannery Row, le Chart House offre une vue panoramique sur la baie de Monterey et les lumières de la ville au loin. Vous admirerez la vie marine abondante tout en vous relaxant à votre table. Depuis 1961, le Chart House s'est consacré à créer l'expérience culinaire idéale. Ses 26 emplacements historiques de choix en front de mer aux États-Unis proposent des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous êtes sûr d'apprécier. Les chefs de renom ont élaboré un menu pour enrichir la cuisine locale tout en introduisant une touche d'exotisme, allant de spécialités de poissons frais à de succulents steaks. Vous aurez le choix parmi des plats principaux célèbres, tels que le Spiced Yellowfin Ahi (darne de thon jaune aux épices), le Mac Nut Mahi (mahi-mahi avec une sauce à l'arachide chaude) et le Prime Rib lentement grillé (côte levée). Vous profiterez aussi d'une sélection quotidienne de poisson frais, d'une vaste carte de vins fins et de desserts divins comme le célèbre Hot Chocolate Lava Cake. Le Chart House vous accueille également pour une Happy Hour fantastique, avec des amuse-bouches à partir de 4 USD.
Le Beach House est un restaurant californien décontracté qui offre un splendide point de vue sur la plage de Lovers Point et ses attractions historiques.
Situé au cœur du centre-ville de Monterey, le Montrio Bistro propose une cuisine confortable et classique, proposant une cuisine américaine d'inspiration européenne. Au cours des 15 dernières années, la volonté du chef Baker de présenter les fruits de mer provenant d’une agriculture durable, la viande de qualité et les meilleurs produits du comté de Monterey dans tous ses plats a fait de cette maison de pompiers rénovée en 1910 un favori local. L’établissement vous propose une variété d'entrées, de petites bouchées primées, de plats séduisants et des desserts saisonniers indulgent préparés par le chef pâtissier. Choisissez parmi la vaste liste de vins de GM Kathy Solley ou essayez l'un des cocktails exclusifs d'Anthony Vitacca. L'atmosphère sophistiquée et confortable de Montrio attire les habitants et les passants avec l’Happy Hour, souper et film, et la soirée du dimanche lors de laquelle le vin est à demi prix. Venez voir ce dont tout le monde parle !
Rosine's Restaurant turns traditional American comfort food into an art form. This local family-owned and operated casual dining restaurant has been open for 43+ years. The Culcasi family, owners of Rosine's, have received a bit of national fame as it has appeared on Guy Fieri's show "Diners, Drive-ins and Dives". Rosine's offers indoor and outdoor (pet friendly) dining serving breakfast, lunch, dinner and weekend brunch, beer wine and signature craft cocktails. Breakfast offers include Eggs Benedicts, Omelets and a variety of other breakfast specialities. As for lunch and dinner, there is a mix of American and Italian dishes. Some of the most popular dishes on the menu include their Beef Minestrone soup, Chicken Parmesan and Lasagna. Scrumptious sandwiches, fresh salads and burgers are also elevated. They are known world wide for their award-winning house made desserts. A consistent winner with the locals for Best Comfort Food, Best Family Restaurant, Best Desserts + more.
Our family-friendly Monterey Bay restaurant is close to the Aquarium, situated over sapphire waters and immersed in the natural beauty of the California coast. The C restaurant features only seafood endorsed by Seafood Watch of the Monterey Bay Aquarium. The delicious Arctic Char featured on Executive Chef Matt Bolton's menus is similar to salmon in taste, texture and color, but is available year-round, and is rated a "best choice" by Seafood Watch. Located at the upscale InterContinental The Clement Monterey hotel on Monterey Bay. Every table at the C restaurant has a view of the pristine and scenic Monterey Bay. Marine life sightings abound, including dolphins, whales, harbor seals and sea otters. Enjoy the parade of sea creatures and shore birds as you savor the finest in California regional cuisine.
Fishwife offers a menu of award-winning American cuisine with a Caribbean accent since 1986. With many daily specials, fresh Seafood as well as homemade pastas and dishes for children, there is something for everyone. Daily specials spotlight fresh catch and seasonal fish. Desserts are homemade as well. The atmosphere is casual with a FULL BAR and friendly service, making it a great place to visit with groups and family. Just a short walk from Asilomar Beach and Conference Center. Some of the most popular dishes are Clam chowder, Calamari, Alfredo Combo, Green Lip Mussels, Barramundi and famous homemade Key lime pie. You can also enjoy surf and turf or gluten-free options like the vegetarian bowl.
Welcome to the famous Hog's Breath Inn, Carmel.Formerly owned by Clint Eastwood, and sold to a good family friend, Kaiser Morcus,a seasoned restaurateur, hotelier, grocer, butcher and entrepreneur.PATIO DINING, LUNCH & DINNER, OPEN 11 AMOur belief is that you are what you eat.