Birk offre fièrement ses steaks, ses côtelettes et fruits de mer grillés sur du bois et a servi les convives de la Silicon Valley de façon continu depuis 1989. Le concept de Birk est basé sur le grill de la ville traditionnelle avec une touche contemporaine qui fait de cette restauration l'une des destinations les plus populaires pour le déjeuner et le dîner dans la région. En plus du menu de steaks, côtelettes, poissons frais et fruits de mer grillés sur le bois, l'équipe culinaire de Birk crée le menu du déjeuner et du dîner quotidiennement. Le bar animé est stocké avec une gamme complète de boissons, y compris une liste de vins médaillés, une sélection de bières pression, de scotchs single malt et un bar à espresso. Le service professionnel attentif et discret combiné avec une installation élégante et une cuisine toujours exécutée à la perfection font de Birk un endroit idéal pour votre prochain dîner d'affaire ou déjeuner décontracté ou un dîner privé ou un événement spécial.
À votre service
Birk
Each Dave & Buster’s has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we’ve got whatever suits your appetite and our premium bar assures we’re stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
Rise Woodfire Santa Clara is a 300-seat restaurant offering an elevated comfort food experience in the South Bay! Local and family-owned, our concept was born out of our owners Omid and Susan’s passion for people, pizza, and wood-fired cooking. Our menu is an unexpected yet delicious combo of Wood-Fired Pizza, Rotisserie Plates, and Homemade Pies. We’re proud to use the best ingredients and unique dough recipes to create mouth-watering gems and to craft Signature Cocktails at our beautiful bar. Our Rise principle of Excellence in Hospitality will certainly be felt when you visit us for lunch, dinner, happy hour or even when you host your next event with us!Takeout service for pickup and delivery are available.
Casual elegant restaurant and bar inside the classy Sonesta San Jose Hotel. The restaurant offers new American cuisine, relaxed atmosphere and plenty of space to host private dinners and social events.Sports themed bar offers signature cocktails made with fresh ingredients and homemade syrups, a large variety of beer on tap and by the bottle, excellent selection of local and imported wines.
Looking for a dining experience that will tantalize your taste buds and leave you feeling satisfied? Look no further than The Province at Bay 101 Casino in San Jose.At The Province, we pride ourselves on providing our guests with an unparalleled culinary experience. From the moment you step through our doors, you'll be transported to a world of exotic flavors and unforgettable dishes.So why wait? Come discover the unparalleled culinary experience that is The Province today. We can't wait to welcome you!Visit: www.theprovincesj.com
WALK-INS WELCOME. COME BY FOR LUNCH, DINNER, DRINKS AND FUN - NO RESERVATION REQUIRED! Clara's Junction is a convivial indoor-outdoor gathering space that includes a New American restaurant with bold flavors offering something for everyone, weekly happenings like Happy Hour, Social Sundays, trivia and game watch and tailgate parties, plus Taz's Taco truck and The Pit live BBQ, along with locally-brewed beers on tap, craft cocktails and a large outdoor space with fire pits, lawn games and music, all just minutes from Levi's Stadium.GAME DAYS AT CLARA'S JUNCTION – We open our doors 3 hours before kickoff of 49er home games at Levi's Stadium. Come by for beers, burgers, Taz's Tacos, BBQ from The Pit and tailgating fun!HAPPY HOUR – Wednesday, Thursday and Friday 4pm to 6pm, except game daysTRIVIA – Wednesday nights at 7pm beginning December 4th
Venez faire l’expérience d’un repas exceptionnel ! Vous serez spectateur d’un rafraîchissant défilé de saveurs inspirées des côtes californiennes et méditerranéennes. Le restaurant vous accueille tous les jours pour déjeuner, dîner ou souper. La Fontana est le lieu idéal pour décompresser après une longue journée de travail. Vous pourrez venir vous détendre entre collègues ou amis. Une chose est sûre, une fois que vous l’aurez testé, vous ne résisterez pas à l’envie d’y retourner !.
Established in 2020, King’s Fish House is San Jose’s choice for seafood. Located at the Westfield Valley Fair, King’s Fish House features a large selection of fresh oysters, seasonal catches, sushi and live shellfish, including lobster and crab, on a menu that changes daily.We’ve been in restaurants a little while – three generations, to be precise. A long time ago, we embarked on a road trip in search of the ultimate seafood experience. We traveled down highways and byways, pulled up a seat, put on bibs and soaked up the seafood experience: the no-name dishes with unforgettable flavor, the fresh-caught oysters and clams piled high, the hand-lettered specials on ancient chalkboards and the savory simmer of every combination of spices imaginable.Welcome to the House that Seafood Built.Come gather with us, celebrate, relax and enjoy a seafood dining experience of high quality, comfort, service and value.
Le Maggiano de San Jose vous accueille sur Santana Row, une adresse récemment ouverte qui rassemble des boutiques, des lieux de restauration et de divertissement dans un style européen. Sur près de 1 500 m² et avec une capacité d'accueil de 220 convives, le restaurant est idéal pour les dîners de groupe, les rassemblements festifs ou encore les soupers romantiques en tête à tête. Il se spécialise dans une cuisine authentique italo-américaine de style familial avec des plats généreusement servis. Notre grand menu varié vous fera découvrir une vaste sélection de pâtes faites maison, de délicieuses salades, de steaks primés, de poissons frais et de desserts inoubliables.
LB Steak, un steakhouse américain moderne, est le projet de deux géants culinaires : Roland Passot, candidat pour le prix James Beard et propriétaire du célèbre La Folie à San Francisco ; et son confrère français, le maître chef Joel Guillon.
LB Steak ne vous propose que la meilleure cuisine : des biftecks Angus de première qualité coupés à la main de provenance du Midwest au Wagyu A5 importé de Japon. Le menu du chef de cuisine, d'inspiration saisonnière, propose des plats typiques de la région faits à partir d'ingrédients biologiques et des fruits de mer de pêches durables.
Mariez votre repas à un vin domestique ou importé - LB Steak propose également de nombreux vins au verre pour tout goût et tout budget. Au plaisir de vous voir prochainement à LB Steak!