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Meilleurs restaurants américains à Opa locka

Prix

71 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Michael's Genuine Food & Drink - Miami
4.7
Exceptionnel(6325)
Prix : cher
• American • Design District
Réservé 28 fois aujourd'hui
Depuis que Michael's Genuine Food & Drink a ouvert ses portes dans le Miami Design Design au printemps 2007, les convives sont devenus adeptes et désirent sa combinaison rafraîchissante d'atmosphère décontractée et d'une bonne nourriture, un bistrot de quartier qui est la vitrine ultime pour le type de cuisine que le chef / propriétaire Michael Schwartz prépare de mieux- maison, sans prétention, délectable, avec une emphase sur les ingrédients locaux. Le restaurant est ouvert sept jours par semaine et sert le dîner, un menu pour l'après-midi, le souper et le brunch. La salle la salle à manger et la cour peuvent accueillir 100 convives, et la Bar Room, peut accueillir 16 convives supplémentaires, de plus 24 places sont disponibles dans le bar de bienvenue où les clients peuvent profiter du menu de l'après-midi incluant le bar de crudités de 15h à 17h30 du lundi au samedi. Le brunch du dimanche est le moment où les petites assiettes brillent sur un menu hebdomadaire de saveurs et de sucreries. Le restaurant est situé dans le quartier animé de Design District, le nouvel endroit de la mode de luxe à Miami.
Photo du restaurant Amara at Paraiso
4.3
Génial(4822)
Prix : cher
• American • Edgewater
Réservé 34 fois aujourd'hui
Inspired by its idyllic bayside setting, Amara at Paraiso is the quintessential Miami waterfront restaurant bringing together bold Latin American flavors, coastal ingredients, and South Florida’s diversity of food culture. From environment to cuisine and vibe, experience the dynamic energy, local ingredients, and natural beauty of Biscayne Bay that defines what living in Miami is all about through the lens of James Beard Award-winning chef/restauranteur Michael Schwartz. We are taking every precaution to ensure a safe dining experience for our guests during these unprecedented times. Our outdoor seating is spacious, with many tables on our covered terrace. We accept walk ins and have bar seating available. Please call for our corkage and cake policies and fees.
Photo du restaurant Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Pembroke Pines
4.7
Exceptionnel(5252)
Prix : raisonnable
• American • Pembroke Pines
Réservé 80 fois aujourd'hui
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Photo du restaurant Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Doral
4.7
Exceptionnel(3930)
Prix : raisonnable
• American • Doral
Réservé 44 fois aujourd'hui
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Photo du restaurant Pinch Kitchen
4.7
Exceptionnel(564)
Prix : raisonnable
• American • MiMo / Upper East Side
Réservé 4 fois aujourd'hui
On the corner of NE 86th Street and Biscayne Blvd in Miami, is where you will find Pinch Kitchen+Bar. An open kitchen, wooden tables, black and white accents, and a chalkboard wall give this cozy restaurant a hip, chic vibe. Executive Chef-Owner John Gallo opened the doors in the fall of 2015, and it has been receiving rave reviews ever since. The menu changes seasonally and features fresh produce, fresh proteins, and ingredients by always sourcing locally first for the best fresh taste. Offering a Full Bar, Craft Cocktails, Craft Beers, Wine, and Organic Wines. In addition to the À la carte menu, they offer daily specials and there is always one vegan option. The Pinch salad, the Famous Eponymous Pinch burger, the Ceviche, and the Churrasco steak are all popular choices with critics and returning guests alike for brunch, lunch, and dinner. Has been awarded Best New Restaurant in Miami by Miami New Times. Enjoy delicious dining at Pinch Kitchen+Bar for Lunch, Brunch, and Dinner
Photo du restaurant KAO Grill
5.0
Exceptionnel(1)
Prix : raisonnable
• American • Little River
Your next favorite grill spot at Little RiverLunch & Dine-inPet Friendly
Photo du restaurant Blue Collar
4.7
Exceptionnel(1214)
Prix : raisonnable
• American • MiMo / Upper East Side
Réservé 23 fois aujourd'hui
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of craft beers, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary.
Photo du restaurant L’Atelier de Joël Robuchon
4.7
Exceptionnel(273)
Prix : très cher
• American • Design District
Réservé 17 fois aujourd'hui
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Photo du restaurant Lido Bayside Grill at The Standard Spa, Miami Beach
4.4
Génial(1541)
Prix : très cher
• American • South Beach
Réservé 18 fois aujourd'hui
Profitez de couchers de soleil à couper le souffle et d'une saine cuisine d'inspiration méditerranéenne au Lido Bayside Grill at The Spa Standard, à Miami Beach, avec vue sur la baie de Biscayne. Récompensé de prix, le chef Mark Zeitouni ne choisit que les meilleurs ingrédients de saison et biologiques pour produire des plats savoureux qui rajeunissent l'esprit, le corps et l'âme. Bien que vous puissiez obtenir un hamburger extraordinaire, le chef Mark se spécialise dans la création de plats végétariens et végétaliens.
Photo du restaurant Bourbon Steak by Michael Mina - Miami
4.7
Exceptionnel(3347)
Prix : très cher
• American • Aventura
Réservé 34 fois aujourd'hui
Situé dans le célèbre Turnberry Isle Miami, le restaurant BOURBON STEAK Miami incarne la variation moderne de Michael Mina du steakhouse américain classique. Un des steakhouses préférés du sud de la Floride, le BOURBON STEAK prépare une cuisine américaine contemporaine en privilégiant les meilleures coupes de bœuf entièrement naturel, biologique et sans hormones, et les fruits de mer les plus frais provenant du monde entier. Le restaurant propose également une cassolette de homard créée par Michael Mina, ainsi que des frites à la graisse de canard, toujours aussi populaires et nommées Meilleures frites des États-Unis par le U.S. News & World Report. Le design remarquable du BOURBON STEAK a été créé par la firme d'architectes et de design renommée internationale Tony Chi and Associates. Une boîte vitrée dynamique haute de douze pieds vous accueille de façon spectaculaire dans le magnifique restaurant de 7 600 pieds carrés. Vous y trouverez The Tavern, un espace de restauration décontracté alimenté par l'énergie d'un bar adjacent, une cave à vins et un lounge, une grande salle à manger glamour munie de murs en miroir scintillant et une salle à manger privée installée dans un espace vitré exclusif.
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