The Blues Kitchen est un incontournable de Londres en matière de blues et de rock'n roll. Servant une authentique cuisine à l'âme américaine et plus de 80 bourbons différents, attendez-vous à un live de musique blues 7 nuits par semaine et à faire quelques pas de danse jusque tard dans la nuit les week-ends !
After being a small takeaway for years and years, the people's favourite chicken restaurant, Peck Peck, has finally answered its customers prayers. Boasting over 35 covers, compared to our previous 8, we are serving up our incredible fried and grilled chicken in our all new spot on mare street, alongside draught beer and house cocktails. Relax in a booth and have your pint of local craft beer and impossibly delicious chicken burger brought over to your table! Buttermilk fried and piri-piri flame-grilled chicken, homemade sides, beer, wine, cocktails, desserts, all served up with a wicked soundtrack and friendly service. Oh, and a banging vegan menu! What's not to love?Being a 30 second walk from Hackney central station, we are a perfect meal before you catch a movie at Hackney picture house or a trip to Hackney empire. Also a perfect way to line your stomach before a night out at Night Tales or Oslo!
Welcome to Red Dog Saloon, where we keep it real, simple, and insanely delicious. We’re all about that authentic Austin, Texas BBQ vibe, bringing you flavours rooted in tradition but refined for today.
BBQ & Lobstershack (barbecue et restaurant de homards). Le Big Easy Covent Garden est un point de repère local à Londres avec une clientèle internationale. Dégustez du barbecue fumé maison, des homards frais importés, des biftecks et des margaritas accompagnées de la musique.
*** 2 Outdoor Terraces on level 18 with amazing views of East London, just come up for a drink and watch the sunset *** Unwind and feel the energy at STK Rooftop Steakhouse & Bar, East London's top Rooftop steakhouse. Overlooking East London on the 18th Floor @ The Gantry Hotel. Sophisticated and trendy, while a DJ creates an energetic vibe. STK Rooftop is more than just about steak, it’s an entire vibe dining experience. STK Rooftop Steakhouse & Bar boasts East Londons best views, 2 outdoor rooftop terraces, 2 Bars and a Private Dining Room.Not in the mood for Steak! No problem, we will look after you with our Chefs selection of tartare, fresh fish & naturally raised options. Next door to Stratford Westfield & the Olympic Park. Only a few stops away from The 02, ExCel, ABBA Arena & London/West Ham United Football Stadium. Also, available for corporate events, private hire and private dining.
Hard Rock Cafe is a global phenomenon with 185 cafes that are visited by nearly 80 million guests each year. The first Hard Rock Cafe opened on June 14, 1971, in London, England, and from there the brand has expanded to major cities and exotic locations around the world.
Célèbre bar-restaurant sur les toits de Londres, le Madison a été nommé deuxième endroit le « plus-Instagrammé » de la capitale; ça n'a rien de surprenant quand vous jetez un oeil à sa vue imprenable sur le dôme de la cathédrale St Paul. Il sert une excellente cuisine et des cocktails étonnants. C'est l'endroit idéal pour une fête, que ce soit un anniversaire ou tout simplement le verre du vendredi...
Réservez dès maintenant !
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
Le Smith & Wollensky de Londres est le premier steakhouse de ce nom en dehors des États-Unis.
Il propose des steaks vieillis à sec de qualité USDA ainsi que de la charcuterie britannique et irlandaise,
des fruits de mer de qualité et des vins récompensés.
La cuisson au barbecue s'est développée dans le sud des États-Unis où les cuisiniers ont appris à cuire longuement des morceaux de viande dans un foyer extérieur afin de les attendrir. L'exposition à la fumée du brasier apporte une saveur particulière à la viande. Le processus prend plusieurs heures, en laissant la viande tendre et juteuse.
Notre fumoir primé provient des États-Unis et il est conçu pour recréer le processus de cuisson de ces foyers d'origine. Nous utilisons des essences traditionnelles américaines de caryer et de mesquite pour donner une saveur de fumée, et la viande reste dans le fumoir jusqu'à 16 heures.