Le Duke's Chowder House offre un concept décontracté sur la côte pacifique du nord-ouest avec un menu haut de gamme offrant des fruits de mer savoureux, avec 100 % des fruits de mer sauvages pêchés de façon durable, une recette de Chowder ayant gagné des prix et des hamburgers faits de boeuf nourris à l'herbe, dans un lieu de rassemblement sympathique, confortable, sans prétention et rempli de personnalité. Cet établissement n'utilisent que des ingrédients sains et naturels. La nourriture chez Duke's ne contient pas d'hormones, ni d'antibiotiques et est exempte de produits chimiques nocifs. Un commentaire de la clientèle du Duke's Chowder House qui revient le plus souvent? «C'est tellement bon! »
Le restaurant Copperleaf est un véritable repère du nord-ouest américain où tout le monde se rassemble autour d’un repas préparé à base de produits de saison et inspiré par les recettes du terroir. L’équipe est dévouée et fidèle aux méthodes de l’établissement afin de vous proposer le meilleur à chaque saison. Le chef Mark Bodinet sélectionne personnellement les ingrédients au sein de petites fermes locales, mais aussi auprès de pêcheurs, de propriétaires de ranchs ou d’artisans. Il utilise également les produits de son propre jardin sur place pour la plupart des événements caritatifs qui sont organisés certains après-midis. Avant de passer à table, vous pourrez déguster un cocktail de saison ou un verre de Syrah au bar du restaurant. Le menu du salon y est disponible tous les jours. N’hésitez plus et venez-vous plongez dans l’authentique ambiance du Nord-Ouest américain !
À Mama Stortini's, on vous sert des spécialités américaines, des classiques italiens ainsi que des plats frais et locaux aux influences du Nord-Ouest, tout cela à des prix raisonnables. Cet établissement vous propose les meilleurs Happy Hours de la ville et dispose d'un stationnement facilement accessible à la station Kent.
Our friendly environment is ideal for celebrating special occasions, hosting a business lunch or gathering for a delicious meal with friends and family. Our saloons are a comfortable gathering place to relax after a day at work, to catch a game or share an appetizer with friends. The saloon menu features signature cocktails, chilled martinis, premium and ultra-premium spirits, specialty non-alcoholic beverages, an extensive wine list, and imported and American craft beers including Claim Jumper’s own Honey Blonde, Original Red Ale and IPA. In addition to the saloon menu Claim Jumper offers a Steakhouse menu which includes USDA Prime steaks and premium house made shareable sides. Open daily for lunch and dinner, Claim Jumper offers a selection of freshly prepared items using only the finest ingredients available. Favorites include Certified Angus Beef®, fresh fish, baby back pork ribs, fresh baked pot pie, specialty salads, pasta, sandwiches, burgers and more.
Our authentic BBQ starts in a live-wood smoker stoked with genuine hickory logs. Our pitmasters hand-rub the meats with a custom blend of spices and cook for hours to extract the natural flavors. We source the highest quality meats and trim them up like we’re in a competition and hand-rub them with the freshest seasonings available to create mouthwatering experiences! In addition to our BBQ and grilled meats, our menu features a selection of salads, sandwiches, side items, and made-from-scratch desserts.
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on you own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com.
JOEY Restaurants marries iconic hospitality with a handcrafted, locally and globally-inspired menu from award-winning chefs, to bring an unparalleled guest experience. Instead of just one chef, JOEY has a whole team of celebrated Executive Chefs bringing you an experience you can't get anywhere else. JOEY Southcenter is located in the newly redesigned Westfield Southcenter just south of Seattle, it delivers polished interiors and a sleek scene for eclectic dining.
Le Duke's Chowder House est un concept haut de gamme du Nord-Ouest Pacifique offrant des fruits de mer issus à 100% d'une pêche durable. Venez déguster sa primée chaudrée de palourdes et ses hamburgers provenant de bovins de pâturage dans un environnement convivial, confortable, sans prétention et exceptionnel. L'établissement puise sa source dans des ingrédients naturels et santé. Ils sont exempt d'hormones, d'antibiotiques et biologiques. Le commentaire le plus entendu chez Duke's: C'est tellement bon!
Experience fresh takes on Pacific Northwest classics inspired by Executive Chef Troy Thompson here at Aqua Terra. Our 3 meal a day concept is centered around invigorating your senses and delivering elevated scratch cooking using only the freshest local ingredients.
Mama Stortini’s is home to a delicious blend of Pacific Northwest and Southern and Coastal Italian flavors. Popular pastas, fresh British Columbia salmon, crispy thin crust pizzas, juicy burgers and much more – there’s something for everyone to enjoy at Mama’s. Locally owned, locally loved. We strive to make you feel right at home!