The Hill features globally influenced, seasonal American cooking with the lightness and bright global flavors Chef Ben Pollinger is known for. Seafood, steaks, game, and vegetable-centric options are featured on the menu.The style takes a cue from Scandinavian minimalism with a rustic farmhouse décor accented by mid-century design elements, industrial elements and warm earthy colors and natural tones. The atmosphere is inviting and approachable, suitable for everyday dining and also features a full bar, private dining room and outdoor patio.We look forward to welcoming you to The Hill!
Stern and Bow: a casual, upscale restaurant from Russell Stern of Harvest, featuring seasonal, eclectic American cuisine, premium raw bar, wood-fired Neapolitan pizza, oven-roasted dishes, craft cocktails and much more.
Welcome to Cork and Crust Italian Mediterranean Kitchen-- your home away from home. We are a family-owned and operated BYO restaurant specializing in eclectic Italian and Mediterranean cuisine. Our goal is to provide you with exceptional service while you enjoy a little taste of home. Come and be part of our family!
Bienvenue au Sanzaris New Bridge Inn. L'établissement comprend un restaurant décontracté italo-américain, un bar et des options de restauration. Le Sanzati comporte 3 salles séparées pour les repas et pour des événements. La salle de bar inclut un bar de luxe muni de 20 tabourets, de 5 télévisions à écran plat de 127 cm pour votre confort et de 40 places pour le service de table. La salle à manger principale est élégante et peut accueillir environ 70 personnes. La salle de restauration à l'étage accueille quant à elle jusqu'à 110 personnes pour des réceptions telles que des anniversaires, des commémorations, des communions, des fiançailles, des mariages, des réunions d'affaires (avec système de vidéo-projection), des bridal showers (retrouvailles entre filles de la famille et amies de la future mariée) et bien plus encore. Vous pourrez bénéficier d'un menu personnalisé et accessible à divers prix.
Le Capital Grille sert des steaks réputés dans tout le pays, vieillis à sec et tranchés à la main par les bouchers du restaurant, ainsi que des fruits de mer frais, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place chaque jour. La liste de vins, sélectionnée avec soin par le sommelier du restaurant The Capital Grille, se compose de plus de 350 crus du monde entier. Vous pourrez profiter d'un service raffiné anticipant vos besoins dans la salle à manger confortable et sophistiquée ou organiser un événement dans une salle privée équipée d'appareils multimédia ultramodernes. Venez déguster une cuisine gastronomique pour une soirée ou une après-midi inoubliables au restaurant The Capital Grille, situé dans le centre commercial Garden State Plaza.
Le Morton's The Steakhouse - Hackensack, le premier groupe de steakhouses du pays, est spécialisé dans les plats classiques et copieux. Il sert des portions généreuses de bœuf de qualité USDA, ainsi que des plats de résistance à base de poisson frais, de homard et de poulet. Le menu comprend divers morceaux de choix, notamment le T-Bone de 680 grammes (la spécialité de la maison), le faux-filet de New York de 450 grammes et le filet en coupe épaisse de 340 grammes.
Point de repère local et institution culinaire très appréciée, l'historique et charmante Ho-Ho-Kus Inn & Tavern propose cinq salles à manger magnifiquement restaurées et un bar de la bibliothèque élégante. Ce petit bijou de quartier propose une version moderne de la cuisine américaine classique, mettant l'accent sur des produits fermiers frais d'origine locale et des ingrédients durables. Son ambiance haut de gamme est conviviale et familiale, avec un code vestimentaire chic décontracté.
Indulge in an unforgettable culinary journey at our exclusive supper club in Park Ridge, NJ, where the visionary Executive Chef Nicolas Pescatore and his bold, innovative techniques to craft culinary masterpieces. Chef Pescatore creates a dynamic six-course Michelin-style tasting menu that elegantly fuses Italian, Japanese, and American influences. Nicolas's meticulous attention to detail and creative approach, combined with daring fusion of French precision and Southeast Asian flavors, elevate each dish to an extraordinary level. Freshly made pasta, farm-to-table ingredients, and cutting-edge techniques merge in this ever-evolving works of culinary art that change every three weeks. This $85 per person, BYOB dinner promises a captivating and unforgettable dining experience. Join us to witness the seamless collaboration and harmonious artistry of culinary master at work.
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Hackensack guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Hackensack at The Shops at Riverside, next to Bloomingdale's, off of New Jersey State Highway. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.