Hello, we are looking forward to you joining us at Grey Gardens! Bar Seating option is at our chef's counter, surrounding the kitchen, and at our wine bar.
SmoQue N' Bones is Toronto's finest Smokehouse & Whiskey Bar, where historical meets industrial-chic at our new location in the heart of Baldwin Village. Our Southern Barbeque is inspired by flavours of America’s deep south, from regions like Memphis, Texas, Kansas, and the Carolinas. For 12 years, our kitchen has focused on Scratch Cooking, and the traditions of BBQ crafted with old-school techniques, led by Executive Chef and Pitmaster Alex Rad. Taste perfectly smoked meats, and authentic southern sides paired with an abundant selection of dark spirits. Our locally sourced meats and seasonal produce bring the freshest ingredients to your plate. We’ve made our name across the country with our famous family platters for your casual get-togethers and special events - served with a side of Southern Hospitality! Join us for an intimate dining experience or host your special group events for up to 120 guests. For large parties of 14+, please email events@smoquenbones.com
L'un des espaces conçu par Frank Gehry, le restaurant FRANK est idéalement situé au premier étage avec un accès par la rue Dundas. Le restaurant présente une atmosphère décontractée et chic : les meubles danois modernes sont jumelés à des plateaux acryliques dans une multitude de couleurs vibrantes. Le verre dépoli et le sapin Douglas à grain vertical accentuent l'espace. Le chef a créé le menu en étant dévoué à utiliser les meilleurs produits locaux suivant les saisons et leur disponibilité. Les ingrédients proviennent des meilleurs fournisseurs et des fermes, et sont cuits simplement pour mettre en valeur les saveurs naturelles des aliments.