The sister restaurant to Austin fine dining institution Jeffrey’s, offering breakfast, lunch, brunch, happy hour, dinner & Monday night steak frites. The Clarksville cottage features a small marble bar for coffee or cocktails, intimate tables in the dining room, shady nooks on our patio and a grassy front lawn for lounging. Serving an eclectic daily menu featuring the best locally sourced products. Learn more about McGuire Moorman Hospitality and their family of restaurants at www.mcguiremoorman.com.
Dean’s Italian Steakhouse is a classic American steakhouse with Italian expression serving up prime cuts of beef including Texas and Japanese A5 Wagyu, as well as authentic house-made pasta, a raw bar and market-fresh seafood. Enjoy a generous weekday happy hour on The Veranda at Dean's - the distinct corner space with patio seating from 5 to 6:30pm. At Dean’s Austin, you'll experience an innovative passion for deep-rooted hospitality.
Situé au centre ville dans la tour historique de Norwood, Perry est proche du Capital Complex et d'autres monuments. Fidèle à ses racines de boucher, Perry's sert du bœuf qualité USDA, sélectionné par le restaurant et vieilli et de savoureuses côtelette de porc de 15.5 cm coupées à votre table. Profitez de nos plats primés ou une création de mixologie au Bar 79 avec de la musique live tous les soirs! La famille Perry a redéfini le souper au restaurant grâce a une expérience qui est vraiment rare and bien faite.
Jeffrey's Restaurant & Bar est une institution culinaire de Austin depuis 1975. En 2012, le restaurant a fermé ses portes pour une rénovation majeure et a rouvert sous la direction du groupe de restauration haut de gamme de Austin, McGuire Moorman Hospitality. Le restaurant, niché dans un quartier calme à l'ouest du centre-ville dispose d'un bar animé, de trois salles à manger et des menus sur lesquels figurent des steaks vieillis à sec, des classiques réinterprétés et des produits locaux. Une salle à manger privée, un service de voiturier gratuit et un service de location de voiture et chauffeur sont disponibles.
Josephine House sert le dîner, le brunch, le « Happy Hour », le souper et le spécial steak-frites du lundi soir. Le chalet Clarksville dispose d'un petit bar en marbre pour le café ou un cocktail, des tables intimes dans la salle à manger, une terrasse à l'ombre et une pelouse pour se prélasser. Le chef Alex Manley et son équipe préparent un menu quotidien éclectique mettant en vedette les meilleurs produits locaux.
A dynamic mixed-use community located at 45th and Bull Creek in the heart of Central Austin. Whether it’s a date night dinner, a casual lunch, or a weekend brunch — let our chefs prove how live-fire, smoke and hand craftsmanship are reinventing your American Grille favorites featured in our modern-rustic dining room, four private dining spaces, or patio spaces. Even signature salads, desserts and cocktail options deliver a delicious and memorable smoky experience. The expansive bar at CARVE will open to patio dining and feature hand-crafted mixology, non-alcoholic moxology and wines on tap along with bar bites and our full menu breaming with fresh, eclectic ingredients in every cocktail and taste.
Located in Austin's iconic 2ND Street District at 440 W. 2nd St., The Well blends top-tier nutrition, local and sustainable farming, and authentic flavors for a culinary experience that redefines healthy food in Downtown Austin.
Vous aimez le porc, le vin et la bière ? Après avoir créé l'Eddie V's, le Roaring Fork et le Hopdoddy, Larry Foles et Guy Villavosa vous présentent le Salty Sow. Ayant réuni leurs talents culinaires, les chefs Harold Marmulstein et Nox Ybarra ont pris les commandes de ce restaurant raffiné d'Austin proposant des plats élaborés de A à Z. Le Salty Sow sert une cuisine rustique moderne, alliant les nouvelles techniques de cuisine aux méthodes de l'Ancien Monde, comme le braisage, le pochage et les ragoûts. Les cocktails sont confectionnés à partir d'ingrédients frais du jardin ainsi que d'alcools locaux et bio. Fondé par des amoureux de cuisine de longue date, l'établissement accorde un soin particulier à la préparation de A à Z à la main de tous les plats.
Luxury takes root in the heart of Austin at Nido, bringing the charm of the area together with the culinary techniques of coastal Europe, all perched above Lady Bird Lake and the energetic cityscape. Nido is located on the rooftop of The Loren at Lady Bird Lake - recently named by Conde Nast Traveller and Travel & Leisure Magazine as "one of the hottest hotel openings in the world." Nido nods to the surrounding and native Hill Country, giving diners a one-of-a-kind respite to experience worldly-travel through food. Nido’s selection of carefully crafted, seasonal menus are internationally-inspired with a focus on classical technique.Reservations are available for inside the dining room and the dining tables in the bar. Lounge seating is available on a walk in basis in the bar and on the terrace for drinks and snacks.For more information, please visit https://www.thelorenhotels.com/cuisine/restaurant and follow @Nidoatx on Instagram.
Welcome to The Guest House – A new dining destination in downtown Austin. We are redefining the dining experience, infusing timeless classics with a modern twist. Our restaurant is perfect for any occasion, whether it's a casual meet-up, business meeting, or a special celebration.
Hestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.