Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Palm Springs / villes près de Palm Desert
  4. Palm Springs / Palm Desert
  5. Indio
Cork & Fork - Cork & Fork, Indio, CA

Cork & Fork

4.4
4,4
2810 avis
30 $ ou moins
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 22 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Innovant
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Un bar à vin & une cuisine exceptionnelle, avec la marque distinctive du chef de cuisine & propriétaire Andie Hubka. Cork & Fork est le premier bar à vin des régions désertiques & la cuisine des petits plats, qui présente des vins délicieux en provenance du monde entier, à des prix ayant un excellent rapport qualité/prix et d’étonnants plats à emporter. Le menu offre des ingrédients éclectiques et des repas familiers preéparés avec un zeste de la marque distinctive du chef Hubka. C’est un endroit de rencontre pour les fins gourmets et les amoureux de vin. La devise consiste à mixer, mélanger, se rencontrer – BON APPETIT !

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Fusion/Éclectique, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu., dim. 16:00–21:00 ven., sam. 16:00–21:30 Brunch dim. 10:30–14:30 Happy hour Tous les jours 16:00–17:30
  • Numéro de téléphone
    (760) 777-7555
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Andie Hubka
  • Service traiteur
    Catering is available by emailing andiecooks@gmail.com
  • Installations pour l'événement privé
    Private dining is available in one of our many private event venues or on our private patio, depending on group size and style of event. Please contact us at andiecooks@gmail.com for more info.
  • Quartier
    Indio
  • Rue transversale
    Jefferson & Avenue 50
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 2 810 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.4
4,4 d'après les évaluations récentes
  • 4,4Plats
  • 4,4Service
  • 4,3Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 810 avis
  1. John

    VIP

    Palm Springs

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Really inventive and delicious food, and good value as well.

    Cet avis est-il utile ?

  2. kevin

    VIP

    Palm Springs

    7 avis

    2.0

    7 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    To start I will mention that I have been to the prior locations several times in the past so this was not my first time dining at Cork and Fork. The service was fine being seated but the wait staff does need some work. We ordered a seltzer and luxardo cherry for our child and was told by the waitress “only one cherry because it’s for the bar.” We didn’t ask for more than one and it isn’t like they do not charge you for the beverage. We ordered the deviled eggs, goat cheese bruschetta, panzanella salad, mikes pizza and the braised short rib. The deviled eggs lacked depth of flavor and the toppings were too overpowering for the dish. The bruschetta was covered in a balsamic sauce making the toast soggy and highly acidic taking away from the other ingredients on the plate. The panzanella salad would have been better if it wasn’t 15 dollars for 12 croutons, 4 bite size pieces of cucumber, 4 halves of mozzarella balls and 3 tomatoes. The price does not match the portion in any way. The pizza crust was flat and undercooked while the toppings were flavorless. Lastly the braised short rib tasted like beef , which again sticks to the overall theme of being under seasoned or lacking flavor. This restaurant clearly relies on its out of town visitors to keep its doors open while serving them mediocre food at a high cost. I would imagine most of the reviews are one time patrons who come from an area where quality restaurants are at an all time low.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Katie

    VIP

    Dallas

    22 avis

    5.0

    22 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My husband and granddaughter and I ate on the patio and it was lovely! We each had appetizers and entrees and we loved everything! I had the veggie dumplings, the others had the deviled eggs and the cucumber appetizer and they all tasted as good as they looked. I had the nonna pizza and it was delicious with plenty to share. My husband loved the butternut squash ravioli and my granddaughter ate every bite of the farmhouse salad. We WILL be back!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Mike

    Comté d’Orange

    18 avis

    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of our favorite go-to places. Took our vegan son there last night and he was just as pleased. We'll be back!!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Susan

    Comté d’Orange

    17 avis

    2.0

    17 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    We sat outside and the service was poor. The sever failed to check in with us very often. Several items listed on the menu were no longer available at 7:30pm. These were the popular items we would have chosen. The short rib came out with cold mashed potatoes and the short rib tacos had nothing special on them to dress them up, other than meat and cheese. The ice cream sundae for dessert was wonderful! Will not return.

    Cet avis est-il utile ?

  6. David

    VIP

    New York

    20 avis

    4.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We ate outside. There were heat lamps. It was nice to sit on the patio. We ordered filet tacos and wild salmon tacos. They were very good. We split a chocolate sundae for dessert, which was delicious.

    Cet avis est-il utile ?

  7. David

    VIP

    Detroit

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Food was great but service was slow… no worries it was New Year’s Eve

    Cet avis est-il utile ?

  8. Craig

    San Diego

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Out of Salmon main course at 4:30? Really? No soup of the day. No chef special of the day. Ordered braised short ribs. Small portion. The table next to us ordered the the same and it was at least twice the size of mine. Really? Not a good experience. In addition waited 15 minutes to be get a server and had to ask for service. Not going back.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Chris

    Baie de San Fra

    7 avis

    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Never had a bad experience here, my go to place while in town sometimes every couple of days, keep up the good work!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Meg

    Palm Springs

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    To NO fault of our server, we had a disappointing dinner…we have frequented this place many, many times in the previous location and it was always perfect. There were so many servers and workers around but they didn’t have a system that worked…take an order, check in on us, bring drinks and then food. Instead, our food was served 50 mins after we ordered and it had been sitting out somewhere and was cold and lifeless. Our server was helpful but she can’t do it all! We won’t be back.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Cork & Fork assure un service de livraison en partenariat avec Postmates et Uber Eats. Cork & Fork propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (760) 777-7555.

Le restaurant Cork & Fork est noté 4,4 étoiles par 2810 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 22 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Cork & Fork

49890 Jefferson St Suite 100, 92201 Indio, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Jefferson & Avenue 50
  • Quartier
    Indio
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu., dim. 16:00–21:00 ven., sam. 16:00–21:30 Brunch dim. 10:30–14:30 Happy hour Tous les jours 16:00–17:30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Fusion/Éclectique, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Andie Hubka
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (760) 777-7555
  • Service traiteur
    Catering is available by emailing andiecooks@gmail.com
  • Installations pour l'événement privé
    Private dining is available in one of our many private event venues or on our private patio, depending on group size and style of event. Please contact us at andiecooks@gmail.com for more info.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable