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48 oz Porterhouse Steak, Basque Vinegar - Charcoal Venice, Marina Del Rey, CA

Charcoal Venice

4.6
4,6
495 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine
  • La perle du quartier
  • Animé
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Le chef étoilé Michelin Josiah Citrin vous propose Charcoal, un restaurant de quartier chaleureux et accueillant. Au menu du jour, retrouvez les aliments-réconforts que vous recherchiez, grillés au feu de bois, au charbon de bois, au charbon ou dans un Big Green Egg. Pour augmenter l'expérience communale, de nombreux plats sont servis en grandes portions familiales pour être partagés.

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2 personnes

19:00


Réservé 32 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Grillade, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu. 18:00–21:00 ven., sam. 17:30–22:00 dim. 17:30–21:00 Happy hour Tous les jours 17:30–19:00
  • Numéro de téléphone
    (310) 751-6794
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Josiah Citrin
  • Quartier
    Venice
  • Rue transversale
    Clune Avenue
  • Infos de stationnement
    Valet parking is available, as well as street metered parking.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Dîner au bar, Happy Hour, Livraison, Terrasse, Vin

Avis de 495 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,5Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Westside

    Américaine

495 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Can't believe I've lived in Venice for so long and haven't tried this place! My waiter was so kind, I'm definitely coming back again soon!

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  2. Niaya

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great overall experience! Chef De Cuisine Everette’s food was fantastic and the service by Sam was unforgettable. 10/10 experience

    Cet avis est-il utile ?

  3. Stephanie

    Los Angeles

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was a perfect date night place, it was casual, no pressure type of atmosphere and the food , yet quite pricy , was delicious. I really went for the oysters and smoky duck ribs. Erica , our server, was engaging, funny, and very professional. This neighborhood restaurant is a new favorite. Also, the wine list is extensive. We had a beautiful Super Tuscan. Yummers!

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  4. Jinny

    Baie de San Fra

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 29 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Such good food and really attentive service. In fact, every single person wlthat interacted with us (about 5 people) were amazing.

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  5. Gregory

    Los Angeles

    140 avis

    VIP
    3.0

    140 avis

    Y est allé·e le 25 août 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Food is very good; Service is spotty; the place is noisy -- some people like the "liveliness" of it -- but it's not easy to carry on a conversation with that much noise.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  6. Kristina

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 25 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great restaurant, great food but can’t hear anything as it’s super loud

    1 personne a trouvé cet avis utile

  7. Joshua

    Los Angeles

    8 avis

    VIP
    3.0

    8 avis

    Y est allé·e le 25 août 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Fish was nice but undercooked. Vegetables too salty. This does not come close to what is expected from Josiah Citrin. Perhaps it was an off night… but very disappointing meal.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  8. Fely

    Los Angeles

    5 avis

    VIP
    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Service was very good and the server gave us good recommendations. We enjoyed the food tremendously. So glad we went there and shared family style with our good friends. One thing though is that they charged us for the corkage but on their website in the FAQs, it says corkage is $35 for the 1st 2 bottles that you bring. But it also says that if you purchase one wine off of their list then they will waive the corkage fee. We brought this to their attention and their manager said they would make an exception and remove the charge. This is the only part that we were very unhappy about. That is not good business.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  9. Charles

    Los Angeles

    287 avis

    VIP
    5.0

    287 avis

    Y est allé·e le 21 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Terrific food, service and staff. Summer beans were a winner while you can never go wrong with the bone-in ribeye. Fries were sinful and Elisa our server couldn’t have been more pleasant and accommodating

    1 personne a trouvé cet avis utile

  10. DeborahW

    Los Angeles

    46 avis

    VIP
    5.0

    46 avis

    Y est allé·e le 19 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I wish I’d found this place sooner. Every menu item was delicious. We started with the lamb ribs which were smoky and falling off the bone tender. Followed up with the beet and mushroom tartare, ahi tartare and beef tartare. The beet tartare was earthy and sweet. The ahi tartare was sweet due to the watermelon juice and tart from the pickled watermelon rind; a welcome change from the usual ahi tartare. The beef tartare was smoky and and the proper texture which made for a very pleasant experience. Our daughters shared the ribeye; one of them said it was one of the best steaks she’s ever had. It was cooked to a perfect medium rare bordering on the rare side (we abhor overdone steak). I had the stone crab special. A half pound translated to 4 large claws served on a bed of ice. Not quite as good as Joe’s Stone Crab but pretty close. My husband had a second serving of ahi tartare as his entree because it was that good. We finished the meal with a chocolate piece of heaven that was light and chocolatey. Service was friendly, warm and efficient. Will definitely return.

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FAQ

Charcoal Venice assure un service de livraison en partenariat avec Uber Eats. Charcoal Venice propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (310) 751-6794.

Le restaurant Charcoal Venice est noté 4,6 étoiles par 495 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 32 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Charcoal Venice

425 Washington Blvd, 90292 Marina Del Rey, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Clune Avenue
  • Quartier
    Venice
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu. 18:00–21:00 ven., sam. 17:30–22:00 dim. 17:30–21:00 Happy hour Tous les jours 17:30–19:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Grillade, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Valet parking is available, as well as street metered parking.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Josiah Citrin
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Dîner au bar, Happy Hour, Livraison, Terrasse, Vin
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