Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Richmond District
Chapeau, San Francisco, CA

Chapeau

4.7
4,7
3711 avis
De 31 $ à 50 $
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 17 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • La perle du quartier
  • Charmant
Le style classique du Chapeau rappelle celui d'un restaurant parisien. Le service et l'ambiance sont comme ceux que vous trouveriez dans un restaurant à nappes blanches plus dispendieux, mais avec une nourriture abordable. Profitez du menu Early Bird à 40 USD disponible entre 17 h et 18 h.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française, Bistro, Française contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Souper mer, jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (415) 750-9787
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Philippe Gardelle
  • Quartier
    Richmond District
  • Rue transversale
    3rd avenue
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • Le Grand Menu $75 / person

    Plusieurs dates disponibles
    3 course prix fixe with unlimited choices; available everyday with an optional wine pairing. À bientôt!
  • Le Petit Menu $60/ person

    Plusieurs dates disponibles
    Limited 3 course menu available on Wednesdays, Thursdays, and Sundays in the main dining room, and everyday at the bar with an optional wine pairing for $38. À bientôt!

Avis de 3 711 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Française

  • San Francisco

    Française

3 711 avis
  1. Mary

    Baie de San Fra

    11 avis

    VIP
    5.0

    11 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always delicious with gracious service. A true gem!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Gayle

    Baie de San Fra

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a wonderful way to have Thanksgiving. Going to Chapeau is like being welcomed into a family dinner. And NO TURKEY - yay! Everything was delicious. The service friendly and perfect. Great value for a memorable evening.

    Cet avis est-il utile ?

  3. William

    Baie de San Fra

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great food, great service. The Grand Menu prix fixe is an excellent deal, especially with a curated wine pairing. thank you!

    Cet avis est-il utile ?

  4. JAMES

    Côte centrale

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 2
    I am not often of the mind to leave a review on Open Table but the experience was so poor at this location I feel I have to share. Chapeau was pretty full and quite noisey, hard to follow a conversation, the waiter was quick to talk but hard to understand and somewhere in all of this we asked for water which ended up costing us $40, tap water it was not but he kept on bringing it. Everyone else at our table seemed to enjoy their meals, I ordered the cassoulet, my favorite French dish, what I got was a stodgy over salted stew with an exceptionally dry duck, it was kind of inedible but at premium $$$$ I persevered. What was harder to swallow was the debacle in trying to pay our bill, after waiting sometime to offer our cards to initiate payment we were provided with a bill and the authorization slip. Once returned to the waiter we sat for what seemed like an age without our cards returned to us while we were informed after prompting a passing staff member to find out what was taking to long that 'there was a problem' and that it would be fixed. Finally after about 30 minutes it became clear to us they had mixed up the bills, charged us for a different table and then charged us again for our bill. I guess mistakes like that happen but the way they handled it was not what I would expect of such an expensive establishment, at every turn I had to hunt staff down to find out what was going on and as of this morning I have paid for two tables. i will not give them my business again

    Cet avis est-il utile ?

  5. Vicky

    Baie de San Fra

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 21 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Perfect French comfort food done with flair and flavor. Been a few times and does not disappoint.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Robert

    Baie de San Fra

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 18 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent menu, great wine pairings--gracious service and warm atmosphere!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Ferdie

    Baie de San Fra

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 18 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    I used to love this restaurant. Now, the food is mostly mediocre and the service too.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Zarin

    Seattle

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 16 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    Haven’t been in years, was happy to be back! However, one table of 6 drunk boomers was so loud and obnoxious, it really detracted from our meal. I recognize it’s a tough situation for the staff, but the noise level was too high for our comfort.

    Cet avis est-il utile ?

  9. AL1822

    Baie de San Fra

    16 avis

    VIP
    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 15 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We came here for my birthday and everything was just as how I remembered it. I haven’t been here since the pandemic and they did some new paint and remodel and the place looks fabulous. The food, service, and hospitality was all excellent. Our server knew the menu and even told us the specials. He was very careful and making sure we hear what he said because the noise level at the restaurant was extremely loud. I believe there was a couple of celebrations there with large parties so the night that we went is not their usual noise level. I am happy to come back again very soon

    Cet avis est-il utile ?

  10. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 11 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Chef Philippe is so kind. He sent us an amuse bouche—a comforting but light cauliflower The food is unpretentious but the artistry and care put into every dish blows overhyped restaurants of the water. Highly recommend the cassoulet! My date wanted to try it, but I think I liked more than him. He also got the ratatouille, which he had been craving for a while and this hit the spot!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Chapeau assure un service de livraison en partenariat avec Uber Eats. Chapeau propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (415) 750-9787.

Le restaurant Chapeau est noté 4,7 étoiles par 3711 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 17 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Chapeau

126 Clement St, 94118 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    3rd avenue
  • Quartier
    Richmond District
  • Heures d'ouverture
    Souper mer, jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française, Bistro, Française contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Philippe Gardelle
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable